- 6 Aralık 2021
- 285
- 312
- 23
Umutlanmak istemiyorum kuruma olup olmadığı nasıl anlasilirrYaaa bende böyle degill cok belli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutlanmak istemiyorum kuruma olup olmadığı nasıl anlasilirrYaaa bende böyle degill cok belli![]()
hiç denemedım canım bana devlettekı acıller cok uzak zaten, tıp merkezınde verıyorum hepCanım acile falan gidince söylüyorsun aldırabilirsin aslında aşılama oldum diyince o yüzden dedim![]()
Su damlatinca geçiyormuş kuruma çizgisi canım. Bende sabah yaptım öyle bi çizgi yok çok belliUmutlanmak istemiyorum kuruma olup olmadığı nasıl anlasilirr
bence testi tekrarla cunku 5 dk gecen testler gecersiz sayiliyorKizlar sabah negatif çıktı demiştim 5 dk baktım köşeye atmıştım şuan çöpe atmayım dedim bu halde kuruma olabilir mi
canım golge gııbı cızgı varr gorunuyor ,yarın sabah tekrar deneKizlar sabah negatif çıktı demiştim 5 dk baktım köşeye atmıştım şuan çöpe atmayım dedim bu halde kuruma olabilir mi
Yarın sabah tekrar yapicam artık inşallah dahada koyulasircanım golge gııbı cızgı varr gorunuyor ,yarın sabah tekrar dene
inşallaahhh canımmmYarın sabah tekrar yapicam artık inşallah dahada koyulasir
Anladım canım benimde yakında özel hastane var 2 kere orda verdim anca 1 buçuk yıldırhiç denemedım canım bana devlettekı acıller cok uzak zaten, tıp merkezınde verıyorum hep
Kuzum su damlattim hatta pamukla sildim aynı şekil duruyor çizgi yarın tekrarlicam artikSu damlatinca geçiyormuş kuruma çizgisi canım. Bende sabah yaptım öyle bi çizgi yok çok belli
ayy o kagıtta guzel seyler gorelım artık ,Anladım canım benimde yakında özel hastane var 2 kere orda verdim anca 1 buçuk yıldır
O zaman sonuç doğru olabilir bat tarihimiz aynıydı dimi benimki tutmadı o zamanKuzum su damlattim hatta pamukla sildim aynı şekil duruyor çizgi yarın tekrarlicam artik
Hayır canım ekstra bir şey denemedikBir şey denediniz mi diğer aylara göre
Bakalim 3 ay geçti insallah bu ay düzelirbenim ortalama 30-32 gun dongum ama benimde dusukten sonra ilk adet 39. gunde olmustu
Benim olmadı canım kesin tekrar aşilamada deneyemem görev işi var umutlar bahara kaldıayy o kagıtta guzel seyler gorelım artık ,![]()
Bence bir test daha yapınKizlar sabah negatif çıktı demiştim 5 dk baktım köşeye atmıştım şuan çöpe atmayım dedim bu halde kuruma olabilir mi
kız hemen ne olmadı dıyorsun hele dur daha kacıncı gunun bugunBenim olmadı canım kesin tekrar aşilamada deneyemem görev işi var umutlar bahara kaldı![]()
Hiç belli olmaz sıkma canını sabah negatif gördüğümde gene umudumu yitirmedim yumurtlamanın 12. Günü anca silik görenleri okumuştum. Bunyeden bünyeye değişir canimO zaman sonuç doğru olabilir bat tarihimiz aynıydı dimi benimki tutmadı o zaman![]()
10. Gün bugün ayın 10unda olmuştum bilmiyorum hiç hissetmiyorum negatif testlerde yıktı benikız hemen ne olmadı dıyorsun hele dur daha kacıncı gunun bugun
10gun cok erken canım 12.13.olsa neysede .10. Gün bugün ayın 10unda olmuştum bilmiyorum hiç hissetmiyorum negatif testlerde yıktı beni![]()