Aynen burada biri yazmış bu fsh ile hamile kalamazsınız diye ama hamileymiş zaten.. Ne düzeyde etkiliyor bilmiyorum açıkcası ama yumurta rezervin önemli.. Benim de doktor tek bakışta 17 tane folikül saydı.. Gayet iyi dedi ama ben hala amh kaç bilmiyorum.. Hepsi gerek yok dedi..
Ama tüp bebeğe geçince sol tarafda daha çok yumurta gelişti sağ tarafta hem daha az hem de daha yavaş gelişti. Doktor sağ taraf biraz tembelleşmiş dedi. Onu da sormadım ne demek oluyor.. Tüp bebekte 22 yumurta toplantı benden 16 sı olgun kaliteli çıktı…
Diyeceğim o ki bi
tüp bebek doktoru ile görüş en azından şöyle bi rezervine baksın.. Yumurta kalitesi ile ilgili yorum yapsın.. Sonra sen dinlenme moduna geç ve kafanda hazırım dediğinde tüp bebeğe başla…
Benim gördüğüm tüp bebek doktoru dışındaki doktorun hepsinde deneksin. Tüp bebek doktoru sadece olan yumurta nasıl faydalı kullanırım diye bakıyor.. Bir sonraki denemeye de yumurta sayısını ön görüyor..
Ben kendi doktorumdan çok memnun kaldım. Ne bana gereksiz ilaç verdi. Ne gereksiz işlem yaptı. Ben tüp bebekte yumurta toplama sürecini ilaç yan etkileri dahi hissetmeden çok rahat atlattım

Doktora bağlıyorum tamamen..