• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 aralık olarak ön görüyorum :
femometer diye bir uygulama var . kullansana baya tutuyor öngordugu tarihler
ama regl belirtisi bu kadar erken çıkar mı kı daha en az 11 gunum var
ay bilemiyorum yaa
bana sorarsan benim butun belirtiletim hamileyim isaretiydi bu ay 😂 ilk defa ovulasyon dan sonra vucudumu bu denli dinledim . burada hamile arkadaslarin anlattigi batmalar , kasik agrilarini fln yasadim ki normalde benim yilda 1 bilemedin 2 kere agrim olur . regl oldugumu yada olacagimi kan gelene kadr anlamazdim 😂

Aynen burada biri yazmış bu fsh ile hamile kalamazsınız diye ama hamileymiş zaten.. Ne düzeyde etkiliyor bilmiyorum açıkcası ama yumurta rezervin önemli.. Benim de doktor tek bakışta 17 tane folikül saydı.. Gayet iyi dedi ama ben hala amh kaç bilmiyorum.. Hepsi gerek yok dedi..
Ama tüp bebeğe geçince sol tarafda daha çok yumurta gelişti sağ tarafta hem daha az hem de daha yavaş gelişti. Doktor sağ taraf biraz tembelleşmiş dedi. Onu da sormadım ne demek oluyor.. Tüp bebekte 22 yumurta toplantı benden 16 sı olgun kaliteli çıktı…
Diyeceğim o ki bi tüp bebek doktoru ile görüş en azından şöyle bi rezervine baksın.. Yumurta kalitesi ile ilgili yorum yapsın.. Sonra sen dinlenme moduna geç ve kafanda hazırım dediğinde tüp bebeğe başla…
Benim gördüğüm tüp bebek doktoru dışındaki doktorun hepsinde deneksin. Tüp bebek doktoru sadece olan yumurta nasıl faydalı kullanırım diye bakıyor.. Bir sonraki denemeye de yumurta sayısını ön görüyor..
Ben kendi doktorumdan çok memnun kaldım. Ne bana gereksiz ilaç verdi. Ne gereksiz işlem yaptı. Ben tüp bebekte yumurta toplama sürecini ilaç yan etkileri dahi hissetmeden çok rahat atlattım🥲 Doktora bağlıyorum tamamen..
Aynen ben de daha doktora gitmicem işte 2 3 ay para biriktirme lazım o sira kendim deneyim dedim sonra görüşmeye gidicem kalani da o sürede hallederiz zaten hayırlısıyla

neyse konuştukça sinirlerim bozuluyor valla. canım sn çatlatma iğnesini gönekten mi vurundun zor mu havasını falan nasıl alıcaz . ben bilmiyorum
Aynen ya neyse bosver konuşmayalım gerçekten. Ben göbekten attım canım ayna karşına geçtim otrivelle galiba ignenin adı da çok hafif bastım bir damla çıktı attım sonra hiç zor değil atarsın canım minicik iğne zaten

Bat 5 aralıktı ancak bugün çift çizgiyi gördüm kızlar bir hayırlı olsunuzu alırım 🙏💙

Eklentiler

• IMG_20211220_124749.jpg
    IMG_20211220_124749.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 57
Hiç bilmiyorum canım adetlerim duzensizdi biz yeni evliyiz 5 aylık.geciktirici kullanmıştım düğün zamanı o adet duzenimi bozmuştu

Geç döllenme mi oldu ? Hayirli oliç bilmiyorum canım adetlerim duzensizdi biz yeni evliyiz 5 aylık.geciktirici kullanmıştım düğün zamanı o adet duzenimi bozmuştu

Geç döllenme mi oldu ? Hayirli olsun 😍

Hiç bilmiyorum canım adetlerim duzensizdi biz yeni evliyiz 5 aylık.geciktirici kullanmıştım düğün zamanı o adet duzenimi bozmuştu

femometer diye bir uygulama var . kullansana baya tutuyor öngordugu tarihler

ay bilemiyorum yaa
bana sorarsan benim butun belirtiletim hamileyim isaretiydi bu ay 😂 ilk defa ovulasyon dan sonra vucudumu bu denli dinledim . burada hamile arkadaslarin anlattigi batmalar , kasik agrilarini fln yasadim ki normalde benim yilda 1 bilemedin 2 kere agrim olur . regl oldugumu yada olacagimi kan gelene kadr anlamazdim 😂
soylekı benım baya duzenlidir 28 günde bir gelir sasmaz fakat dusuk yaptıktan sonra ılk defa gecen ay 35 güne cıktı baya bır sastı o korkutuyor

hadı ya bende suan bayagı sikinlik yasıyorum ve bu calısmalardan sonra basladı hıc yoktu bana da sen gibi olursa sarımam :

Back