- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
sağol canım anladım.Evet canım hatta bunun görüntüsü minik tek kullanımlık zaten diğerine göre daha az korkutucu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım anladım.Evet canım hatta bunun görüntüsü minik tek kullanımlık zaten diğerine göre daha az korkutucu![]()
geçen ki sanki tam pik değildi ama canım bu pikAhahha benim akıllara zarar ovulasyon testlerim bugün yine bütün koyuluğuyla beni selamladı![]()
benim ortalama 30-32 gun dongum ama benimde dusukten sonra ilk adet 39. gunde olmustusoylekı benım baya duzenlidir 28 günde bir gelir sasmaz fakat dusuk yaptıktan sonra ılk defa gecen ay 35 güne cıktı baya bır sastı o korkutuyor
hadı ya bende suan bayagı sikinlik yasıyorum ve bu calısmalardan sonra basladı hıc yoktu bana da sen gibi olursa sarımam :
Emin miyizgeçen ki sanki tam pik değildi ama canım bu pik
Canım biz daha 5 aylık evliyiz hiç korunmadik bebek istiyorduk bu ay nasipmişHayırlı olsun canım
Kaç aydır deniyorsun
Bu ay farklı olarak ne denedin
Insallah hayırlısı olacak için ferah olsun bol bol yumurtan varsağol canım anladım.
BU PİK CANIM EVTEmin miyizbenim testlere güven olmuyor da...
sağol canım AminInsallah hayırlısı olacak için ferah olsun bol bol yumurtan var![]()
haklısın valla :)bende söylemiyorum valla . artık gizli işte yapamaz hale geldik. sevgili olarak takılırken bu kadar gören olmuyordu![]()
Bende hayali görüyorum sanki ama emin olamadımHayali çizgi görüyorum gibi sanmıyorum erken mi onu da bilmiyorum
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzKızçeler günaydın . doktordan çıktım . dün sabah değerlendirmeme iyi yapmışsın dedi. başka yumurtan çatlamış olabilir. çok yumurtan ama sağda 2 tane solda 1 tane gelişen yumurtan var dedi. . ama mm lerini demedi bende kağıttan bakarım diye sormadım kağıtta da yazmıyornormalde yazardı . sağdakilerin durumu çok iyi dedi . son gonal f mi de vurdurdu. gece 12 de çatlatma iğnesi verdi çarşamba sabah aşılama yapılacak kısmetse . yumurta çatlamış olsada aşılama yapılıyormuş öğrenmek iseyenler . sadece çatlatma iğnesine gerek kalmıyor dedi. @SevimliKedii @Sasa234
Dilos6342
Papatyamveben-Mavi @Bahar_Darcan48
canım kanı doktorlar ıstıyor genelde , hemen olumsuz olma bekle bakalım ınsallah guzel haberler alırızBi kere diyorum onların laflarını dinleyip hiç bisey yapmasak beklesek mi öyle diyorum , ona da biz dayanamayız ki
Bilmiyorum kan testine o çizgiyi görmeden gitmekte istemiyorum karmakarışık duygularım
Telefonun flasiyla baka baka kör olucam kıpkırmızı çizgiler görsek keşkeBende hayali görüyorum sanki ama emin olamadım
Canım acile falan gidince söylüyorsun aldırabilirsin aslında aşılama oldum diyince o yüzden dedimcanım kanı doktorlar ıstıyor genelde , hemen olumsuz olma bekle bakalım ınsallah guzel haberler alırız![]()
Yaaa bende böyle degill cok belliKizlar sabah negatif çıktı demiştim 5 dk baktım köşeye atmıştım şuan çöpe atmayım dedim bu halde kuruma olabilir mi