• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
soylekı benım baya duzenlidir 28 günde bir gelir sasmaz fakat dusuk yaptıktan sonra ılk defa gecen ay 35 güne cıktı baya bır sastı o korkutuyor

hadı ya bende suan bayagı sikinlik yasıyorum ve bu calısmalardan sonra basladı hıc yoktu bana da sen gibi olursa sarımam :
benim ortalama 30-32 gun dongum ama benimde dusukten sonra ilk adet 39. gunde olmustu

Kızlar ben Bu 3. Ay denememdeyim yumurtalıklarım gayet iyi adetim düzeldi hormon testim temiz çıktı değerlerim iyi
Şimdi sizce rahim filmi için erken mi ve sperm testi için şuan erken bir süre mi
Rahim yıkama var Diyarbakır da bir merkezde hoca prof tüp bebek uzamanı rahim filmi değilde rahim yıkama yapıyormuş
Anestezi ile yapıyormuşum yapılacak işleme göre 6 ile 15 bin aradı fiyat dedi sizce erken mi bunlar için 29 yaşındayım 3 . Ay denemem . Eşimde doktor o da çok acele ediyorsun zaman ile olmazsa zaten yapacağız diyor

Alıntılanan

Kızçeler günaydın . doktordan çıktım . dün sabah değerlendirmeme iyi yapmışsın dedi. başka yumurtan çatlamış olabilir. çok yumurtan ama sağda 2 tane solda 1 tane gelişen yumurtan var dedi. . ama mm lerini demedi bende kağıttan bakarım diye sormadım kağıtta da yazmıyor 😂 normalde yazardı . sağdakilerin durumu çok iyi dedi . son gonal f mi de vurdurdu. gece 12 de çatlatma iğnesi verdi çarşamba sabah aşılama yapılacak kısmetse . yumurta çatlamış olsada aşılama yapılıyormuş öğrenmek iseyenler . sadece çatlatma iğnesine gerek kalmıyor dedi. @SevimliKedii @Sasa234 Dilos6342 Dilos6342 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi @Bahar_Darcan48
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤩

Bi kere diyorum onların laflarını dinleyip hiç bisey yapmasak beklesek mi öyle diyorum , ona da biz dayanamayız ki
Bilmiyorum kan testine o çizgiyi görmeden gitmekte istemiyorum karmakarışık duygularım
canım kanı doktorlar ıstıyor genelde , hemen olumsuz olma bekle bakalım ınsallah guzel haberler alırız :KK200:

Kizlar sabah negatif çıktı demiştim 5 dk baktım köşeye atmıştım şuan çöpe atmayım dedim bu halde kuruma olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20211220_132723.jpg
    IMG_20211220_132723.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 47
Back