Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım iyi olmus değerlendirme de Çarşamba asilamaysa süper zamanlama.zaten çatlatma iğnesi yumurtaları da geliştiriyor o yüzden yine gelişecektir
bende pazartesi kontrolüm var belki artık olmuştur çatlatma iğnesini verrise çarşamba sabaha kadar 3 gün olsun tam diye kocamı sabah kaldırmıştım . doktorada ona göre olsun diye değerlendirmiştik dedim. muayene sonrası planım tuttu

tecrübe olmayınca panik de oluyor canım maalesef. sana şey sorucam sabah 9 da burda ol dedi doktor çarşamba günü aç mı gitmek lazım . birde çatlatma iğnesine doktor rapor vermedi. bende rapor yokmu diyince bu ilaca rapor 1 defa veriliyor dedi . bende ben ilk defa kullanıcam hiç kullanmadım diyince hee tamam o zaman yazalım dedi. böyle bişey var mı .

hakısın canım , ac tok farketmıyor canım asılamada , bn bır asılamamda ıgne kullandım canım ılkınde klomen kullanmıstım. ıkıncısını de ben ıstedım rapor ıcın ama ıkı ıgnelı asılama sartı var sanırım devlette.

ağrılı bir işlem mi aşılama . birde çatlatma iğneni ikisindede raporlamı aldın kaça aldın

ağrılı bir işlem mi aşılama . birde çatlatma iğneni ikisindede raporlamı aldın kaça aldın
hayır canım ben raporu ılerde tup bebek ıcın gerekli diye ıgnelı asılama olsun dedım, yanı ıgne vs hepsıne normal odeme yaptım .
bnım hıc agrım olmadı ıkısındede ama burda kıstı vs olan kısılerın cok agrısı olmus, normal vajınal muayne gıbıydı benım sonrakı 2-3 gun sancım olmustu

Bence biz kk olarak hocadan daha iyi düşünüyoruz

Çok iyi haber.. artık tutarsa hangisinden oldu bilmem dersin Ama çatlama oldu ise senin aşılama iptali riskini de azaltmış.. 3 yumurta var sonuçta şuan
Çatlatma iğnesi yumurta olgunlaştırıp kalitesini arttırıyor çatlamayı da engelliyor. Benim deneyimim bu yönde.. O yüzden Çarşamba ya kadar kafanı rahat tutabilirsin
İnş yumurtaların tutar ve bebişini eline alırsın

Ben çatlatma iğnesini olduktan sonra sağda solda sanki iki portakal taşıyormuşum gibi hissediyordum. Yumurta sayısı bende fazlaydı… Doktorda çok güzel çatlama daha yok demişti.. Bende ben çatlayacağım artık demiştim

yanlış anladın canım . ben kullandığın çatlatma iğnesinin raporunun bahsettim. ben gonal f yi de raporla yarı fiyatına aldım ondan rapor hakkı sayısı yokmuş sürekli alabilrmişiz rapor ama çatlatma iğnesine öyle demedi

heee anladım canım yok ben catlatma ıgnesı ıcın rapor almadım, iğneler içinde almadım , ben tup bebek ıcın konusuyoruz sanıdım pardon.

Ya yüksekte valla bir suru de örnek var yüksekten hamile kalan bi de birden yükseldi bence ilaçlardan oldu çünkü yumurtlamam oluyor ve golikul sayım iyi beklicem az sonuçta 35 yaş üstü deilim

aynen belkide 4 tane idi yumurta . aslında çatlama olursa görmesi lazım doktor . diğer duran yumurtalardan mı göremedi acaba . inşallah yaa keşke ikizim olsa çocukluğumdan beri hep hayalimdir ikizim olması. hatta tek yumurta ikizi muayene de hoca içimi baya karıştır cihazla . sonra asistana yatağı alttan kaldır üstten dik yap falan . hocam noldu hepsimi kaybolmuş görünmüyorlar mı yoksa dedim yok yok çok yumurta var yeterli olan kaç tane onları buluyorum dedi arkalara bak orda da vardır diyesim geldi

Ya çok sevindim çok mutlu oldum bak dedik sana hemen içini karartma diye benimki çatlatma iğnesi ile çatladı öyle yapılmıştı aşılama umarım güzel sonuçlar elde edersin iki tane iyi gelişen olursa ikiz olma ihtimali bile var inşallah hayırlı olsun benim bi ara iki yumurtam olmuştuikiz olma ihtimali çok yüksek demişti ailede de ikiz var zaten

iğneye neden rapor almadan ki . klomen e rapor yokta iğnelere rapor veriliyor ucuz oluyor
kuzu ıgneyı ben ıstedım aslında klomen ıle buyuyordu benım yumurtalar ozellıkle ıkı tane ıgne yazdılar ılerısı ıcın.
acıkcası hıc sormak bıle aklıma gelmedı ,ben dırek tup bebek olayını kafama koydugum ıcın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…