- 24 Ocak 2020
- 456
- 323
- 53
- 31
Hemen çıktı ama çok silik gibi varla yok gibi anlayamadım bı turluHemen mi cikti gozukuyor gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktı ama çok silik gibi varla yok gibi anlayamadım bı turluHemen mi cikti gozukuyor gibi
bende pazartesi kontrolüm var belki artık olmuştur çatlatma iğnesini verrise çarşamba sabaha kadar 3 gün olsun tam diye kocamı sabah kaldırmıştım . doktorada ona göre olsun diye değerlendirmiştik dedim. muayene sonrası planım tuttuAynen canım iyi olmus değerlendirme de Çarşamba asilamaysa süper zamanlama.zaten çatlatma iğnesi yumurtaları da geliştiriyor o yüzden yine gelişecektir![]()
tecrübe olmayınca panik de oluyor canım maalesef. sana şey sorucam sabah 9 da burda ol dedi doktor çarşamba günü aç mı gitmek lazım . birde çatlatma iğnesine doktor rapor vermedi. bende rapor yokmu diyince bu ilaca rapor 1 defa veriliyor dedi . bende ben ilk defa kullanıcam hiç kullanmadım diyince hee tamam o zaman yazalım dedi. böyle bişey var mı .gunaydn kuzumm, hadı gozun aydın bak onceden evham yapma hıc, yumrutalar buyur çatlasa bıle asılama oluyor demıstım sana :) ınsan cok heyecan yapıyor gercı normal senınde ınce ınce dusunmen.hadııı hayırlı olsun canımmm, guzel haberlerını beklıyoruz![]()
geldim geldim :)ocak ayına gel kuzum, ınsallah bu ay yuzumuz guler :)
hakısın canım , ac tok farketmıyor canım asılamada , bn bır asılamamda ıgne kullandım canım ılkınde klomen kullanmıstım. ıkıncısını de ben ıstedım rapor ıcın ama ıkı ıgnelı asılama sartı var sanırım devlette.tecrübe olmayınca panik de oluyor canım maalesef. sana şey sorucam sabah 9 da burda ol dedi doktor çarşamba günü aç mı gitmek lazım . birde çatlatma iğnesine doktor rapor vermedi. bende rapor yokmu diyince bu ilaca rapor 1 defa veriliyor dedi . bende ben ilk defa kullanıcam hiç kullanmadım diyince hee tamam o zaman yazalım dedi. böyle bişey var mı .
ağrılı bir işlem mi aşılama . birde çatlatma iğneni ikisindede raporlamı aldın kaça aldınhakısın canım , ac tok farketmıyor canım asılamada , bn bır asılamamda ıgne kullandım canım ılkınde klomen kullanmıstım. ıkıncısını de ben ıstedım rapor ıcın ama ıkı ıgnelı asılama sartı var sanırım devlette.
hayır canım ben raporu ılerde tup bebek ıcın gerekli diye ıgnelı asılama olsun dedım, yanı ıgne vs hepsıne normal odeme yaptım .ağrılı bir işlem mi aşılama . birde çatlatma iğneni ikisindede raporlamı aldın kaça aldın
Bence biz kk olarak hocadan daha iyi düşünüyoruzçok sağol canım . muayene etmeden önce eşin burdamı çatladıysa direk aşılamaya geçeriz şimdi dedi bnde burda ama perhiz yok dedim.1 gün sadece dedim. sonradan gelişen bir durum olduğu için yapacak bişey yok dedi o şekilde alırız dedi. neyse ki çarşamba olacak. ama çok iğne kullandım yaa 1725 ünitehocaya dedim çok kullandım diye daha verecem dedi yok artık dedim bu son dedi. sağdakiler biraz daah kendine gelsin dedi . çarşamba günü aşılama olacak değerlendirelim mi bugün perhiz uzun mu dedim dün olduysa olamsa iyi olur dedi . olmaması iyise olmasın hocam çokta ölmeyiz ya dedim
sanki yanıyoruz
Çok iyi haber.. artık tutarsa hangisinden oldu bilmem dersinKızçeler günaydın . doktordan çıktım . dün sabah değerlendirmeme iyi yapmışsın dedi. başka yumurtan çatlamış olabilir. çok yumurtan ama sağda 2 tane solda 1 tane gelişen yumurtan var dedi. . ama mm lerini demedi bende kağıttan bakarım diye sormadım kağıtta da yazmıyornormalde yazardı . sağdakilerin durumu çok iyi dedi . son gonal f mi de vurdurdu. gece 12 de çatlatma iğnesi verdi çarşamba sabah aşılama yapılacak kısmetse . yumurta çatlamış olsada aşılama yapılıyormuş öğrenmek iseyenler . sadece çatlatma iğnesine gerek kalmıyor dedi. @SevimliKedii
MaviSasa234 @Dilos6342
Papatyamveben-Mavi
BaharDarcan48
Akış devam ettiği için anlaşılmıyor 3-4 dk sonrası var mı?Adet günüm bugün var mı bir şey kizlar
yanlış anladın canım . ben kullandığın çatlatma iğnesinin raporunun bahsettim. ben gonal f yi de raporla yarı fiyatına aldım ondan rapor hakkı sayısı yokmuş sürekli alabilrmişiz rapor ama çatlatma iğnesine öyle demedihayır canım ben raporu ılerde tup bebek ıcın gerekli diye ıgnelı asılama olsun dedım, yanı ıgne vs hepsıne normal odeme yaptım .
bnım hıc agrım olmadı ıkısındede ama burda kıstı vs olan kısılerın cok agrısı olmus, normal vajınal muayne gıbıydı benım sonrakı 2-3 gun sancım olmustu
Tamam inşallah yarin yeniden deneyeceğimCelikkf canim orda bir siyahlı belirtmiş ama net değil bi test ile tekrardan yap bence yada direk kan verebilirsin
heee anladım canım yok ben catlatma ıgnesı ıcın rapor almadım, iğneler içinde almadım , ben tup bebek ıcın konusuyoruz sanıdım pardon.yanlış anladın canım . ben kullandığın çatlatma iğnesinin raporunun bahsettim. ben gonal f yi de raporla yarı fiyatına aldım ondan rapor hakkı sayısı yokmuş sürekli alabilrmişiz rapor ama çatlatma iğnesine öyle demedi
kesinlikleBence biz kk olarak hocadan daha iyi düşünüyoruz![]()
Adet gecikince yapmak mantikli ama insan dayanamıyorAynen bak iki kere silik cikti iki kwre yok delircem aralıkla cikiyor cikmiyor
Ya yüksekte valla bir suru de örnek var yüksekten hamile kalan bi de birden yükseldi bence ilaçlardan oldu çünkü yumurtlamam oluyor ve golikul sayım iyi beklicem az sonuçta 35 yaş üstü deilimHadi ya.. fsh ile orantılı amh da düşmüş mü o zaman? 17 çok yüksek değil mi? Öyle bir durum var sa beklemeden yola koyul.. fsh için olan ilaçlar var mı diye de bak istersen..
esrakcshn düşürmek için kullanıyordu sanki..
Benim burda gördüğüm doğal yoldan olsun diye doktorlara kendimizi bırakınca biz denek gibi kullanıyorlar…
aynen belkide 4 tane idi yumurta . aslında çatlama olursa görmesi lazım doktor . diğer duran yumurtalardan mı göremedi acaba . inşallah yaa keşke ikizim olsa çocukluğumdan beri hep hayalimdir ikizim olması. hatta tek yumurta ikiziÇok iyi haber.. artık tutarsa hangisinden oldu bilmem dersinAma çatlama oldu ise senin aşılama iptali riskini de azaltmış.. 3 yumurta var sonuçta şuan
Çatlatma iğnesi yumurta olgunlaştırıp kalitesini arttırıyor çatlamayı da engelliyor. Benim deneyimim bu yönde.. O yüzden Çarşamba ya kadar kafanı rahat tutabilirsin
İnş yumurtaların tutar ve bebişini eline alırsın
Ben çatlatma iğnesini olduktan sonra sağda solda sanki iki portakal taşıyormuşum gibi hissediyordum. Yumurta sayısı bende fazlaydı… Doktorda çok güzel çatlama daha yok demişti.. Bende ben çatlayacağım artık demiştim![]()
iğneye neden rapor almadan ki . klomen e rapor yokta iğnelere rapor veriliyor ucuz oluyorheee anladım canım yok ben catlatma ıgnesı ıcın rapor almadım, iğneler içinde almadım , ben tup bebek ıcın konusuyoruz sanıdım pardon.
Ya çok sevindim çok mutlu oldum bak dedik sana hemen içini karartma diye benimki çatlatma iğnesi ile çatladı öyle yapılmıştı aşılama umarım güzel sonuçlar elde edersin iki tane iyi gelişen olursa ikiz olma ihtimali bile var inşallah hayırlı olsunKızçeler günaydın . doktordan çıktım . dün sabah değerlendirmeme iyi yapmışsın dedi. başka yumurtan çatlamış olabilir. çok yumurtan ama sağda 2 tane solda 1 tane gelişen yumurtan var dedi. . ama mm lerini demedi bende kağıttan bakarım diye sormadım kağıtta da yazmıyornormalde yazardı . sağdakilerin durumu çok iyi dedi . son gonal f mi de vurdurdu. gece 12 de çatlatma iğnesi verdi çarşamba sabah aşılama yapılacak kısmetse . yumurta çatlamış olsada aşılama yapılıyormuş öğrenmek iseyenler . sadece çatlatma iğnesine gerek kalmıyor dedi. @SevimliKedii
MaviSasa234 @Dilos6342
Papatyamveben-Mavi
BaharDarcan48
kuzu ıgneyı ben ıstedım aslında klomen ıle buyuyordu benım yumurtalar ozellıkle ıkı tane ıgne yazdılar ılerısı ıcın.iğneye neden rapor almadan ki . klomen e rapor yokta iğnelere rapor veriliyor ucuz oluyor