Amin canim inşallahHayırlısı olsun herkesin hakkında
Günaydın canım bugün 10. Günüm test yaptım yine negatif. Erken öğrenenleri gördükçe umudum kalmıyorAmin cnm. Güzel haberini bekliyorum
Bende yaptım canim negatifGünaydın canım bugün 10. Günüm test yaptım yine negatif. Erken öğrenenleri gördükçe umudum kalmıyor
Kuzu yok gibi çektiğin çizgi test kendi çizgisi başka açı ile çekebilir misin?Haniimmllaaar testime bakar misiniz
Sanırım aşılama stresinden gecikme yaşadım sonra aman ya geç olsunda güç olmasın dedim regl oldum şükür inşallah pozitif sonuçlanır temennim bu yönde ama olmazsa da tüp bebeğe arkandan geliyor olacağımCanım senin neden gecikti ilaç vs yüzünden mi havalardanmi strestenmi aman aman çok dikkat et dualarım seninle inşallah ilk pozitif senden sonra sıra bizdebende gecikmezsem ocak 'ta tüpe basliyorum
Bende negatif mi pozitif mi anlamadımBende yaptım canim negatif
Yaa diğerleri boyle değil amaKuzu yok gibi çektiğin çizgi test kendi çizgisi başka açı ile çekebilir misin?
Negatif çıktı canim adete 5 gün var.Bende negatif mi pozitif mi anlamadım
Çok güzel günler bizleri bekliyor olcak hep derim geç olsun güç olmasin hayorlisi ile güzel haberlerle gel canim arkadaşımSanırım aşılama stresinden gecikme yaşadım sonra aman ya geç olsunda güç olmasın dedim regl oldum şükür inşallah pozitif sonuçlanır temennim bu yönde ama olmazsa da tüp bebeğe arkandan geliyor olacağım
tam anlaşılmıyor tekrar ceker miisnBende negatif mi pozitif mi anlamadım
AA sanki var gibiHaniimmllaaar testime bakar misiniz
İnşAllah kuzumgünaydınlar
mutlu haberler aldığımız bir hafta olsun insallah
Amin kuzumAmin canim inşallah
Bence bir de erken gebelik testi al hemen onu yapYaa diğerleri boyle değil ama
Belli degil gibi ama bata ne kadar varki ?Yaa diğerleri boyle değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?