- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
ocak ayına gel kuzum, ınsallah bu ay yuzumuz guler :)Kizlar , ben az önce regl oldum , bu aydan elendim , kendi kendimi ocak ayina transfer ediyorum
dualarim sizlerle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ocak ayına gel kuzum, ınsallah bu ay yuzumuz guler :)Kizlar , ben az önce regl oldum , bu aydan elendim , kendi kendimi ocak ayina transfer ediyorum
dualarim sizlerle![]()
canım daha erken hemen umutsuz olma gecen ay benım 12.gunde pozıtıf cıkmıstı kan verdıgımde 24tüGünaydın canım bugün 10. Günüm test yaptım yine negatif. Erken öğrenenleri gördükçe umudum kalmıyor
tam anlaşılmıyor tekrar ceker miisn
Bata 2 günüm kaldiBelli degil gibi ama bata ne kadar varki ?
Erken gebelik testi yanıltıyor ya o yüzden almak istemiyorumBence bir de erken gebelik testi al hemen onu yap
Aynen bak iki kere silik cikti iki kwre yok delircem aralıkla cikiyor cikmiyorErken gebelik testi yanıltıyor ya o yüzden almak istemiyorum
Ooo maşallah süper haberlerKızçeler günaydın . doktordan çıktım . dün sabah değerlendirmeme iyi yapmışsın dedi. başka yumurtan çatlamış olabilir. çok yumurtan ama sağda 2 tane solda 1 tane gelişen yumurtan var dedi. . ama mm lerini demedi bende kağıttan bakarım diye sormadım kağıtta da yazmıyornormalde yazardı . sağdakilerin durumu çok iyi dedi . son gonal f mi de vurdurdu. gece 12 de çatlatma iğnesi verdi çarşamba sabah aşılama yapılacak kısmetse . yumurta çatlamış olsada aşılama yapılıyormuş öğrenmek iseyenler . sadece çatlatma iğnesine gerek kalmıyor dedi.
SevimliKedii
MaviSasa234
Dilos6342
Papatyamveben-Mavi
BaharDarcan48
çok sağol canım . muayene etmeden önce eşin burdamı çatladıysa direk aşılamaya geçeriz şimdi dedi bnde burda ama perhiz yok dedim.1 gün sadece dedim. sonradan gelişen bir durum olduğu için yapacak bişey yok dedi o şekilde alırız dedi. neyse ki çarşamba olacak. ama çok iğne kullandım yaa 1725 üniteOoo maşallah süper haberlerben sana demisdim 1 den fazla gelişmiş olabilir yüksek ihtimal diye
çok sevindim adına rabbim yüzünü güldürsün inşallah
![]()
Hm bilemedim ki canimAdet günüm bugün var mı bir şey kizlar
Adet günüm bugün var mı bir şey kizlar
Aynen canım iyi olmus değerlendirme de Çarşamba asilamaysa süper zamanlama.zaten çatlatma iğnesi yumurtaları da geliştiriyor o yüzden yine gelişecektirçok sağol canım . muayene etmeden önce eşin burdamı çatladıysa direk aşılamaya geçeriz şimdi dedi bnde burda ama perhiz yok dedim.1 gün sadece dedim. sonradan gelişen bir durum olduğu için yapacak bişey yok dedi o şekilde alırız dedi. neyse ki çarşamba olacak. ama çok iğne kullandım yaa 1725 ünitehocaya dedim çok kullandım diye daha verecem dedi yok artık dedim bu son dedi. sağdakiler biraz daah kendine gelsin dedi . çarşamba günü aşılama olacak değerlendirelim mi bugün perhiz uzun mu dedim dün olduysa olamsa iyi olur dedi . olmaması iyise olmasın hocam çokta ölmeyiz ya dedim
sanki yanıyoruz
Bende bilemedimHm bilemedim ki canim
gunaydn kuzumm, hadı gozun aydın bak onceden evham yapma hıc, yumrutalar buyur çatlasa bıle asılama oluyor demıstım sana :) ınsan cok heyecan yapıyor gercı normal senınde ınce ınce dusunmen.hadııı hayırlı olsun canımmm, guzel haberlerını beklıyoruzKızçeler günaydın . doktordan çıktım . dün sabah değerlendirmeme iyi yapmışsın dedi. başka yumurtan çatlamış olabilir. çok yumurtan ama sağda 2 tane solda 1 tane gelişen yumurtan var dedi. . ama mm lerini demedi bende kağıttan bakarım diye sormadım kağıtta da yazmıyornormalde yazardı . sağdakilerin durumu çok iyi dedi . son gonal f mi de vurdurdu. gece 12 de çatlatma iğnesi verdi çarşamba sabah aşılama yapılacak kısmetse . yumurta çatlamış olsada aşılama yapılıyormuş öğrenmek iseyenler . sadece çatlatma iğnesine gerek kalmıyor dedi.
SevimliKedii
MaviSasa234
Dilos6342
Papatyamveben-Mavi
BaharDarcan48