• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok sevindim çok mutlu oldum bak dedik sana hemen içini karartma diye benimki çatlatma iğnesi ile çatladı öyle yapılmıştı aşılama umarım güzel sonuçlar elde edersin iki tane iyi gelişen olursa ikiz olma ihtimali bile var inşallah hayırlı olsun 🤲🏻🙏🏻benim bi ara iki yumurtam olmuştuikiz olma ihtimali çok yüksek demişti ailede de ikiz var zaten
sağol canım . keşke ikiz olsa hep hayalimdi ama bir tane yede razıyız yeter ki olsun

tüp bebeğe mi gideceksin . hemen
yok kuzum, o zaman ılk klomenle oldu ya ıkıncısınde aklıma geldı senın dedıdıgn gıbı ılkınde heyecandan ıgneli şartını unutmuşum barı ıkıncıde ıgne kullanayım dedım. 30 yasındayım bır sure tedavıyı erteleyecegız, 1 sene max. 32_33 yasında hala olmuyorsa artık tüp bebek deneerız:anne:

Kızlar merhaba ben 2 yıllık evliyim son 2 aydır da hamile kalmayı denedik ama kalamadım doktora gitmelimiyim bana öneriniz ne olur

Kizlar sizce yumurtlama yaklasmis mi dunun testi bu

Eklentiler

• 20211219_204052.jpg
    20211219_204052.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 47
Ya cok silik cizgi var gibi de insallah vardır canim ya tekrarlarını testi bu normal dimi erken gebelik testi degil

Kızlar merhaba ben 2 yıllık evliyim son 2 aydır da hamile kalmayı denedik ama kalamadım doktora gitmelimiyim bana öneriniz ne olur
Doktora gitmelisin değerlerine baksın fsh prolaktin vs bunları genelde adetin 2,yada 3 günü istiyor ama doktor ona göre yönlendirir seni 2 aydır deniyorsun yeni daha stres yapma eşin de muayene olsun sperm testi versin

yok kuzum, o zaman ılk klomenle oldu ya ıkıncısınde aklıma geldı senın dedıdıgn gıbı ılkınde heyecandan ıgneli şartını unutmuşum barı ıkıncıde ıgne kullanayım dedım. 30 yasındayım bır sure tedavıyı erteleyecegız, 1 sene max. 32_33 yasında hala olmuyorsa artık tüp bebek deneerız:anne:
bende bu aşılamada olmazsa eğer babaannem köyden ot falan toplamış belli başlı bu konulardan iyi anlıyor. bana kaynat 5 gün buharına otur dedi. onu yapıcam sonrası Allah kerim.

canım doktora gıdersen 2aydır denıyoruz deme bakmazlar, 1yıldıt gebelık elde edılemedıyse genelde test vs yapyorlar. ama gorunmende fayda olur , esınınde senınde en azından kafanız rahat olur,ınsallah sorun yoktur hemen kavusursun bebegıne . bız 2yılı gectı beklıyoruz

bende bu aşılamada olmazsa eğer babaannem köyden ot falan toplamış belli başlı bu konulardan iyi anlıyor. bana kaynat 5 gün buharına otur dedi. onu yapıcam sonrası Allah kerim.
yaaa onu benım kardesım yapmıstı annem her seferınde banada yap der, maydanozla sut sanırım. denerım bende :)
kardesım pcoslu,rahmı tersti,esınde de sperm sorunu vardı ameluyat olması lazım demıstı doktorlar ama 3yılın sonunda kendılıgınden hamıle kaldı cok sukur kızı 1yasında

canım doktora gıdersen 2aydır denıyoruz deme bakmazlar, 1yıldıt gebelık elde edılemedıyse genelde test vs yapyorlar. ama gorunmende fayda olur , esınınde senınde en azından kafanız rahat olur,ınsallah sorun yoktur hemen kavusursun bebegıne . bız 2yılı gectı beklıyoruz
Çok haklısınız beni. Regl düzensizliğim var o yüzden yumurtlama dönemimi kaçırdım diye de düşünmüyor değilim geçen ay 20 sinde oldum bu ay da bugün olunca üzülmedim değil birde çok afedersiniz ama ilişkiden sonra yatmak gerekir mi ben 5 dk uzandım sonra yıkandım ondan mı acaba olmadı

Çok haklısınız beni. Regl düzensizliğim var o yüzden yumurtlama dönemimi kaçırdım diye de düşünmüyor değilim geçen ay 20 sinde oldum bu ay da bugün olunca üzülmedim değil birde çok afedersiniz ama ilişkiden sonra yatmak gerekir mi ben 5 dk uzandım sonra yıkandım ondan mı acaba olmadı
canım genelde 20dk yatmak gerektıgı soylenıyor hemen kalkma dusunu 1saat sonra al, birde oyle dene

Yumurtlama tarihimi nasıl hesaplayacağım peki bu konuda yardımlarınızı istesem ya da ne bilim önereceğiniz bitkisel bir çözüm falan var mı
canım yumurtlamanı ya ovulasyon testı kullan cok kısı onunla gebelık elde etmıs , ya da 28gunde bır adet oluyorsan 12.14 gunlerı ader tarıhınden ıtıbaren sayacaksın. o gunlerde akıntını takıp et yumurta akı gıbı sunen akıntın olursa yumurtlama donemınde oluyorsun,o gunlerı bırer gun arayla degerlendırebılırsın

Back