- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Wooww maşallah gerçekten pik... Çatlamaz endişelenme... Doktor yanına ilaç verdi mi? Bana vermişlerdir ama bende tabiki sayı fazla diye vermişlerdi...@Dilos6342Papatyamveben-Mavi MaviSasa234 @Bahar_Darcan48 kızlar günaydın. Ovulasyon testini yaptım ben böyle piklik görmedim hayatımda. Yarın akşam komtorüö var. O zamana kadar bu yumurta çatlar yaa aşılama iptal mi olur
Haklısın teşekkürlerYani eşleri ile dib dibe olup her ay negatif alanda var. Eşi askere gitmeden önceki geceyi değerlendirip hamile kanalda var. Hiç bu noktalara odaklanma.. Nasip diye birşey var. Ve biz o kadarını yaşayabiliyoruz. Sen elinden geleni yaptın. Gerisini Allah'a bırak bence.. Yoksa negatif olursa diğer aylara takatin azalır...
Tabii denk gelince olacak diye bir şey yok benim 2.ay ama yumurtlama ancak 24-25.günde olduğu için olmayınca uzun süre daha beklemek gerekecek her şey nasip amaZaten sperm 72 saat yaşıyor 3 günde bir olsa da olur kaderde varsa zaten her türlü olur inşallah ama hesaplamayla sans artiyor biz 5 aydir istiyoruz olmadi
Ayyy şuann benimde tek istediğim biraz uzaklaşmakEvet cok seviyorum önünde oturmayı Bizde de keske kar olsa..
Gözüm sokak lambalarinda büyüdüm ben oyle severim ki..
Firsat olursa karlı biryerlere kaçmak istiyorum durumlara göre
Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım, o yüzden bu kadar hesaplamaya vs çalışıyorum.. Haftada 2 kez falan görüşebiliyoruz zor gerçekten ben de 72 saattir inşallah diyorumEn son cuma ilişki olduğu için biraz tedirgin oluyorum çünkü elim şehir dışında umarım sperm ömrü bizde de gerçekten 72 saat olur
Maşallah canım@Dilos6342Papatyamveben-Mavi MaviSasa234 @Bahar_Darcan48 kızlar günaydın. Ovulasyon testini yaptım ben böyle piklik görmedim hayatımda. Yarın akşam komtorüö var. O zamana kadar bu yumurta çatlar yaa aşılama iptal mi olur
Ağustos da çektirdim ben canimHsg çektiren var mı aranızda ?
Valla canım her ay 15.gün yumurtlama görüyordum bugünde 15. Gün bunu doktora söyledim onu bilemeyiz riske atmayalım büyümemiş dedi iğne verdi 3 gün kullandım Bi daha yarın iğne olmadan gidecektim randevum akşam. Yumurtam hep ertesi güne çatlamış tı. Bildiğim kadarıyla çatılarda iptal oluyor aşılamaWooww maşallah gerçekten pik... Çatlamaz endişelenme... Doktor yanına ilaç verdi mi? Bana vermişlerdir ama bende tabiki sayı fazla diye vermişlerdi...
Doktora sor istersen sabahtan gidebiliyorsan git.. Stres yapma hiç herşey yolunda gidecek... Yumurtan gelişiyormuş ne güzel.. İnş yormadan yıpratmadan da tuttuğu haberini alırız :)
Kuzum benimde 9.10 negatifti geçen ay. 12.23 pozitif ti sonea kan vermiştim . Üzme kendini inşallah pozitif sonuç alırsınCanım günaydın öyle çok koyu renk değil akıntı ilaca göre farklı şimdide şeffaf geliyor. Yanma falan yok ama şimdi test yaptım yine 9. Gün bugün aşılamanin negatif yine
Bat 25 Aralık bakalım ne olacak görücez
Sitede sıkıntı var bende zor cevap veriyorum alıntı yapıp öyle yazabiliyorum anca kuzum
Valla böyle pik görmedim hayatımdaMaşallah canımkorkuyordun büyümez diye maşallahı var.yarin sabaha çekebilirsen randevunu çok daha güzel olur hakkında guzel şeyler olsum dilerim
Valla ben çatlayınca iptal oluyor diye biliyorumGünaydın kuzum ,baya ikiside kırmızı kuzum yumurtalar büyümüşyok öyle düşünme canım çatlamaz hem çatlasa bile.iptal.etmeyip aşılama olan arkadaşlar var .olumsuz düşünme
İğneler ise yaramış bakValla böyle pik görmedim hayatımdasen biliyor musun çalarsa aşılama iptal mi olur
Benim de bu 3. Ay denemem yumurtla testi yaptım ilk iki ay ve beni çok strese soktu onu bıraktım akıntımı takip etmeye çalışıyorum düzenli ilişki tüm doktorların önerdiği aslındaTabii denk gelince olacak diye bir şey yok benim 2.ay ama yumurtlama ancak 24-25.günde olduğu için olmayınca uzun süre daha beklemek gerekecek her şey nasip amatamamen bi mucize, planlama yapmamız vs sebepler hepsi aslında ama ne zaman bu mucizeye kavusacagız belli değil. İnşallah hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşuruz burdaki herkes dualarımda
Burda bir arkadaş çatlamış demişti ama aşılamasini yapmışlar.ama sen istersen sabahtan bir git kuzumValla ben çatlayınca iptal oluyor diye biliyorum
Özelden mesaj attım dönemi bilmiyorumİğneler ise yaramış bakkızma ignelere bir daha valla canım bir arkadaşım olmusdu onda çatlatma iğnesi vermisdi doktor şu saatte vur dedi.o saatten 36 saat sonrası aşılama yapdilar ama yumurta çatlamıs olunca iptal oluyormu falan hiç bilemiyorum.sen piki gördün çatlatma verirmi artık emin değilim yarına en geç diğer güne catlayabilir çünkü.belki çatlama iğnesi olmadan aşılama yapar bilemiyorum tam.doktoruna sorabiliyorsan sor diycemde bugünde pazar ulasabilirmisin.
Ever canım ama bizim için o zor işteBenim de bu 3. Ay denemem yumurtla testi yaptım ilk iki ay ve beni çok strese soktu onu bıraktım akıntımı takip etmeye çalışıyorum düzenli ilişki tüm doktorların önerdiği aslında
İnşallah döner canim haber alırsan benide etiketle.bence geç kalmicaksin biseye öyle hissediyorumÖzelden mesaj attım dönemi bilmiyorum
Iyi geliyor soyle uzaklara bur kaçamak.. ilac niyetineAyyy şuann benimde tek istediğim biraz uzaklaşmak
Geçici olarak mı ayrısınızBenim de bu 3. Ay denemem yumurtla testi yaptım ilk iki ay ve beni çok strese soktu onu bıraktım akıntımı takip etmeye çalışıyorum düzenli ilişki tüm doktorların önerdiği aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?