Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah döner canim haber alırsan benide etiketle.bence geç kalmicaksin biseye öyle hissediyorum 3 yumurtan vardı 10 mm civarları belki 1 den fazla da gelişmiş olabilir.
Tamam canım haber ederim. Bu arada belki pazartesi çatlatma iğnesi verir. Çarşamba aşılama olursam diye perhiz i ayarlamak için sabah değerlendirmiştik

Benimde öyle oldu. Bende doktor 15-16 gibi yumurtam çatlıyor dediğimde biz dışardan müdahale edeceğiz o kadar sürmez dedi. Ki benimki tüp bebek ve 16. gün yumurta toplama oldu
Aynen çatlama olunca zamanı bilinmediği için iptal oluyor. Mümkünse sen sabahtan randevunu oluşturmaya çalış. Doktora erken gitsen niye geldin demeyecektir. Sana zaten akşama çatlatma iğnesini yap diyecek. 36 saati hesaplıyorlar ya.. akşam 9 olsa çarşamba sabah 9 gibi işlem olacak gibi yani...
Hemde sana çatlamayı engelleyici iğnede verebilir. Zannetmiyorum ama genede sor..
Bir de forumdaki daha deneyimlilere sor istersen çatlama riski varsa hemen aşılamaya da alabiliyorlar eşinde hazırlıklı olsun...

Canım bir de çatlatma iğnelerini diğer tüp bebek sayfalarında da okuyorum yoka düşmüşler. Sabahtan sen eczanelere de ellerinde var mı diye sor. Varsa ayırsınlar..
Bir de ovitrelle muadili gonapeptil mekanizmaları farklı ama ikisi de çatlatma iğnesi.
Dokotora eğer ovitrelle bulamazsam gonopeptil alayım mı diye de sor sonra iğneyi bulamazsan panik yapma...

Valla sabah değerlendirdik çarşamba aşılama olur diye. Testi de ilişkiden sonra yaptım. Randevu alamadım sabah dolmuş öğlen 1 de vardı. Doktordan haber bekliyorum cevap verirdi mi bilmiyorum

Canım yakın arkadaşım bat günü yaptı negatif di iki gün gecikti yaptı negatif ti sonra 5.gun pozitif çıktı şuan oğlu oldu ve günü gününe regl olan biri
Böyle mucizeler bizide bulur umarım arada kahverengi lekelenme dışında gelen giden yok, 4 gün gecikti

Kuzum sabah sana bir türlü cevap veremedim ya sinir oldum. Sonradan zorla gözle görülür bi silik çizgi olmuş tabi güvenemiyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Bak dediğim gibi olmuş sen sabah 9 da kapıda ol aşılama olacağın için sıraya bakmıyorlar. Doktor gelmeden sekretere söyle hatta durumunu sen öncelikli geliyorsun bu durumda

Güzel haber canım sevindim sabah alacak olmasına daha iyi durumunu görür yumurtanın ona göre artık ne karar verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…