- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Şimdi hastaneyi aradım. Doktor dolu öğlen 13.de vardı almadım hastane doktorunuzun cevabını bekleyin dediBurda bir arkadaş çatlamış demişti ama aşılamasini yapmışlar.ama sen istersen sabahtan bir git kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi hastaneyi aradım. Doktor dolu öğlen 13.de vardı almadım hastane doktorunuzun cevabını bekleyin dediBurda bir arkadaş çatlamış demişti ama aşılamasini yapmışlar.ama sen istersen sabahtan bir git kuzum
Tamam canım haber ederim. Bu arada belki pazartesi çatlatma iğnesi verir. Çarşamba aşılama olursam diye perhiz i ayarlamak için sabah değerlendirmiştikİnşallah döner canim haber alırsan benide etiketle.bence geç kalmicaksin biseye öyle hissediyorum3 yumurtan vardı 10 mm civarları belki 1 den fazla da gelişmiş olabilir.
Benimde öyle oldu. Bende doktor 15-16 gibi yumurtam çatlıyor dediğimde biz dışardan müdahale edeceğiz o kadar sürmez dedi. Ki benimki tüp bebek ve 16. gün yumurta toplama olduValla canım her ay 15.gün yumurtlama görüyordum bugünde 15. Gün bunu doktora söyledim onu bilemeyiz riske atmayalım büyümemiş dedi iğne verdi 3 gün kullandım Bi daha yarın iğne olmadan gidecektim randevum akşam. Yumurtam hep ertesi güne çatlamış tı. Bildiğim kadarıyla çatılarda iptal oluyor aşılama
Ever bir eğitim için şehir dışına çıktı ama denemeye başladığımız dan beri hep bir şeyler çıktı 1 ay tam Yanyana olamadık umarım bu aydan sonra biraz daha düzene girerGeçici olarak mı ayrısınız
Canım bir de çatlatma iğnelerini diğer tüp bebek sayfalarında da okuyorum yoka düşmüşler. Sabahtan sen eczanelere de ellerinde var mı diye sor. Varsa ayırsınlar..Valla canım her ay 15.gün yumurtlama görüyordum bugünde 15. Gün bunu doktora söyledim onu bilemeyiz riske atmayalım büyümemiş dedi iğne verdi 3 gün kullandım Bi daha yarın iğne olmadan gidecektim randevum akşam. Yumurtam hep ertesi güne çatlamış tı. Bildiğim kadarıyla çatılarda iptal oluyor aşılama
Valla sabah değerlendirdik çarşamba aşılama olur diye. Testi de ilişkiden sonra yaptım. Randevu alamadım sabah dolmuş öğlen 1 de vardı. Doktordan haber bekliyorum cevap verirdi mi bilmiyorumBenimde öyle oldu. Bende doktor 15-16 gibi yumurtam çatlıyor dediğimde biz dışardan müdahale edeceğiz o kadar sürmez dedi. Ki benimki tüp bebek ve 16. gün yumurta toplama oldu
Aynen çatlama olunca zamanı bilinmediği için iptal oluyor. Mümkünse sen sabahtan randevunu oluşturmaya çalış. Doktora erken gitsen niye geldin demeyecektir. Sana zaten akşama çatlatma iğnesini yap diyecek. 36 saati hesaplıyorlar ya.. akşam 9 olsa çarşamba sabah 9 gibi işlem olacak gibi yani...
Hemde sana çatlamayı engelleyici iğnede verebilir. Zannetmiyorum ama genede sor..
Bir de forumdaki daha deneyimlilere sor istersen çatlama riski varsa hemen aşılamaya da alabiliyorlar eşinde hazırlıklı olsun...
Böyle mucizeler bizide bulur umarımCanım yakın arkadaşım bat günü yaptı negatif di iki gün gecikti yaptı negatif ti sonra 5.gun pozitif çıktı şuan oğlu oldu ve günü gününe regl olan biri
Aynen doktor araya alacak seni çok güzel haberKızlar doktor cevap verdi yarın sabah 9 da gel folüküllerinin durumuna bakalım dedi. Bende bütün saatleriniz dolmuş randevu saatimi değiştiremedim dedim. Randevu önemli değil 9 da hastanede ol dedi. Net cevap vermediSevimliKedii
MaviSasa234
Papatyamveben-Mavi
Çok güzel canım kontrol.etsinler en azındanKızlar doktor cevap verdi yarın sabah 9 da gel folüküllerinin durumuna bakalım dedi. Bende bütün saatleriniz dolmuş randevu saatimi değiştiremedim dedim. Randevu önemli değil 9 da hastanede ol dedi. Net cevap vermediSevimliKedii
MaviSasa234
Papatyamveben-Mavi
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinKan vericem şans dileyin![]()
Canım sonradan beliren zorla görülen silik bir çizgi var ama tabi güvenemiyorum sabırsızlıkla yarını bekliyorumKuzum benimde 9.10 negatifti geçen ay. 12.23 pozitif ti sonea kan vermiştim . Üzme kendini inşallah pozitif sonuç alırsın![]()
Kuzum hemen doktorla görüş benim bir kere böyle oldugunda 24 saat içinde catlamisti belki yarın sabah bile alabilir seni aşılamaya. Cook güzel olmuş ama ben sana demedim mi üzülme büyüyecek diyeeeDilos6342
Papatyamveben-Mavi
MaviSasa234 @Bahar_Darcan48 kızlar günaydın. Ovulasyon testini yaptım ben böyle piklik görmedim hayatımda. Yarın akşam komtorüö var. O zamana kadar bu yumurta çatlar yaa aşılama iptal mi olur
Hiç zannetmiyorum da bakalım insan merak etmeden duramıyoHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin![]()
Kuzum sabah sana bir türlü cevap veremedim ya sinir oldum. Sonradan zorla gözle görülür bi silik çizgi olmuş tabi güvenemiyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorumHım tamam belki de ilaçlandır o akıntı bilemedim bende kullanmıştım progestan fitil ama sarı akıntı yapmamıştı Moralini yüksek tut inşallah güzel sonuç alırsın canım kimisinin son gün pozitife dönenler olmuş burda umarım adet olmazsın ve o pozitifi görmeyi nasip etsin
Bak dediğim gibi olmuş sen sabah 9 da kapıda ol aşılama olacağın için sıraya bakmıyorlar. Doktor gelmeden sekretere söyle hatta durumunu sen öncelikli geliyorsun bu durumdaKızlar doktor cevap verdi yarın sabah 9 da gel folüküllerinin durumuna bakalım dedi. Bende bütün saatleriniz dolmuş randevu saatimi değiştiremedim dedim. Randevu önemli değil 9 da hastanede ol dedi. Net cevap vermediSevimliKedii
MaviSasa234
Papatyamveben-Mavi
İyi yapmışsınızTamam canım haber ederim. Bu arada belki pazartesi çatlatma iğnesi verir. Çarşamba aşılama olursam diye perhiz i ayarlamak için sabah değerlendirmiştik
Güzel haber canım sevindim sabah alacak olmasına daha iyi durumunu görür yumurtanın ona göre artık ne karar verirse.Kızlar doktor cevap verdi yarın sabah 9 da gel folüküllerinin durumuna bakalım dedi. Bende bütün saatleriniz dolmuş randevu saatimi değiştiremedim dedim. Randevu önemli değil 9 da hastanede ol dedi. Net cevap vermediSevimliKedii
MaviSasa234
Papatyamveben-Mavi
İnsallahh gittikçe koyulaşır kuzumCanım sonradan beliren zorla görülen silik bir çizgi var ama tabi güvenemiyorum sabırsızlıkla yarını bekliyorum![]()