• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah döner canim haber alırsan benide etiketle.bence geç kalmicaksin biseye öyle hissediyorum 🤗3 yumurtan vardı 10 mm civarları belki 1 den fazla da gelişmiş olabilir.
Tamam canım haber ederim. Bu arada belki pazartesi çatlatma iğnesi verir. Çarşamba aşılama olursam diye perhiz i ayarlamak için sabah değerlendirmiştik

Valla canım her ay 15.gün yumurtlama görüyordum bugünde 15. Gün bunu doktora söyledim onu bilemeyiz riske atmayalım büyümemiş dedi iğne verdi 3 gün kullandım Bi daha yarın iğne olmadan gidecektim randevum akşam. Yumurtam hep ertesi güne çatlamış tı. Bildiğim kadarıyla çatılarda iptal oluyor aşılama
Benimde öyle oldu. Bende doktor 15-16 gibi yumurtam çatlıyor dediğimde biz dışardan müdahale edeceğiz o kadar sürmez dedi. Ki benimki tüp bebek ve 16. gün yumurta toplama oldu :D
Aynen çatlama olunca zamanı bilinmediği için iptal oluyor. Mümkünse sen sabahtan randevunu oluşturmaya çalış. Doktora erken gitsen niye geldin demeyecektir. Sana zaten akşama çatlatma iğnesini yap diyecek. 36 saati hesaplıyorlar ya.. akşam 9 olsa çarşamba sabah 9 gibi işlem olacak gibi yani...
Hemde sana çatlamayı engelleyici iğnede verebilir. Zannetmiyorum ama genede sor..
Bir de forumdaki daha deneyimlilere sor istersen çatlama riski varsa hemen aşılamaya da alabiliyorlar eşinde hazırlıklı olsun...

Valla canım her ay 15.gün yumurtlama görüyordum bugünde 15. Gün bunu doktora söyledim onu bilemeyiz riske atmayalım büyümemiş dedi iğne verdi 3 gün kullandım Bi daha yarın iğne olmadan gidecektim randevum akşam. Yumurtam hep ertesi güne çatlamış tı. Bildiğim kadarıyla çatılarda iptal oluyor aşılama
Canım bir de çatlatma iğnelerini diğer tüp bebek sayfalarında da okuyorum yoka düşmüşler. Sabahtan sen eczanelere de ellerinde var mı diye sor. Varsa ayırsınlar..
Bir de ovitrelle muadili gonapeptil mekanizmaları farklı ama ikisi de çatlatma iğnesi.
Dokotora eğer ovitrelle bulamazsam gonopeptil alayım mı diye de sor sonra iğneyi bulamazsan panik yapma...

Benimde öyle oldu. Bende doktor 15-16 gibi yumurtam çatlıyor dediğimde biz dışardan müdahale edeceğiz o kadar sürmez dedi. Ki benimki tüp bebek ve 16. gün yumurta toplama oldu :KK70:
Aynen çatlama olunca zamanı bilinmediği için iptal oluyor. Mümkünse sen sabahtan randevunu oluşturmaya çalış. Doktora erken gitsen niye geldin demeyecektir. Sana zaten akşama çatlatma iğnesini yap diyecek. 36 saati hesaplıyorlar ya.. akşam 9 olsa çarşamba sabah 9 gibi işlem olacak gibi yani...
Hemde sana çatlamayı engelleyici iğnede verebilir. Zannetmiyorum ama genede sor..
Bir de forumdaki daha deneyimlilere sor istersen çatlama riski varsa hemen aşılamaya da alabiliyorlar eşinde hazırlıklı olsun...
Valla sabah değerlendirdik çarşamba aşılama olur diye. Testi de ilişkiden sonra yaptım. Randevu alamadım sabah dolmuş öğlen 1 de vardı. Doktordan haber bekliyorum cevap verirdi mi bilmiyorum

Canım yakın arkadaşım bat günü yaptı negatif di iki gün gecikti yaptı negatif ti sonra 5.gun pozitif çıktı şuan oğlu oldu ve günü gününe regl olan biri
Böyle mucizeler bizide bulur umarım 🙏 arada kahverengi lekelenme dışında gelen giden yok, 4 gün gecikti 🤯

Hım tamam belki de ilaçlandır o akıntı bilemedim bende kullanmıştım progestan fitil ama sarı akıntı yapmamıştı Moralini yüksek tut inşallah güzel sonuç alırsın canım kimisinin son gün pozitife dönenler olmuş burda umarım adet olmazsın ve o pozitifi görmeyi nasip etsin
Kuzum sabah sana bir türlü cevap veremedim ya sinir oldum. Sonradan zorla gözle görülür bi silik çizgi olmuş tabi güvenemiyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlar doktor cevap verdi yarın sabah 9 da gel folüküllerinin durumuna bakalım dedi. Bende bütün saatleriniz dolmuş randevu saatimi değiştiremedim dedim. Randevu önemli değil 9 da hastanede ol dedi. Net cevap vermedi SevimliKedii SevimliKedii MaviSasa234 MaviSasa234 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
Bak dediğim gibi olmuş sen sabah 9 da kapıda ol aşılama olacağın için sıraya bakmıyorlar. Doktor gelmeden sekretere söyle hatta durumunu sen öncelikli geliyorsun bu durumda

Kızlar doktor cevap verdi yarın sabah 9 da gel folüküllerinin durumuna bakalım dedi. Bende bütün saatleriniz dolmuş randevu saatimi değiştiremedim dedim. Randevu önemli değil 9 da hastanede ol dedi. Net cevap vermedi SevimliKedii SevimliKedii MaviSasa234 MaviSasa234 Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
Güzel haber canım sevindim sabah alacak olmasına daha iyi durumunu görür yumurtanın ona göre artık ne karar verirse.

Back