Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2022 agustos anneleri hic aktif degil canım sıkılıyo bebislerine bakiyolar zaar
Bugün 4 gün gecikme ile idrar pozitif olunca kan testi yaptırdım HCG 77 çıktı korkuyorum ben ya 29 Kasım'da covid pozitif çıktı ilaç kullandim kas gevşetici ilaç kar falan bide covid ilaclari falan

Bence yanlış bu
Ben asla gunleri tarihleri söylemem büyük hata olur bu gorev gibi algılar zihni.. ki erkekler böyledir..
Tam aksine sen doğal bir beklenti yokmus gibi ama her zamankinden tutkuyla bir gün de degil bu sonuçta mesela bende genel olarak bir var bir yok gidiyor bugun olmasi gerekiyor gibi değilde askla olduğunu hissettirerek olunca hersey daha yolunda ve guzel gidiyor.. kasmadan keyifle geçiyor süreç ki bebis olursa ne ala o şekilde ay bilmiyorum anlatabildim mi de

Enfeksiyon olabilir mi acaba kaşıkta ağrı sarı akıntı genelde enfeksiyon diyolar ama kaşıntı falan var mı yada yanma

Enfeksiyon olabilir mi acaba kaşıkta ağrı sarı akıntı genelde enfeksiyon diyolar ama kaşıntı falan var mı yada yanma

Diloş sana yazarken ayrıca kendi yazdı bu siteye noluyor Dilos6342
Canım günaydın öyle çok koyu renk değil akıntı ilaca göre farklı şimdide şeffaf geliyor. Yanma falan yok ama şimdi test yaptım yine 9. Gün bugün aşılamanin negatif yine
Bat 25 Aralık bakalım ne olacak görücez
Sitede sıkıntı var bende zor cevap veriyorum alıntı yapıp öyle yazabiliyorum anca kuzum

Hım tamam belki de ilaçlandır o akıntı bilemedim bende kullanmıştım progestan fitil ama sarı akıntı yapmamıştı Moralini yüksek tut inşallah güzel sonuç alırsın canım kimisinin son gün pozitife dönenler olmuş burda umarım adet olmazsın ve o pozitifi görmeyi nasip etsin

Gunaydinlar arkadaşlar
Yagmur sesine uyandım erkenden oyle xok severim ki
Yaktim somine mi oturdum
Terapi yollayayim mi size
Oh ne güzel Allah tam kitap okumalık ortam çok severim bizim burda da kar yağıyo yağmurla karışık şömine karşında alacaksın çayını yada kahveni mis yada salep oh valla imrendim keşke bizde de şömine olsa neyse köye gitçez kaynanam yakmıştır sobayı

Evet cok seviyorum önünde oturmayı Bizde de keske kar olsa..
Gözüm sokak lambalarinda büyüdüm ben oyle severim ki..
Firsat olursa karlı biryerlere kaçmak istiyorum durumlara göre

Eski evimizde klima vardi her odamızda ben yine de illa soba derdim, soba ısısını ayri severim..
3 senedir buraya tasinmisiz, bu sene yaptırdık somineyi daha

Bugün 4 gün gecikme ile idrar pozitif olunca kan testi yaptırdım HCG 77 çıktı korkuyorum ben ya 29 Kasım'da covid pozitif çıktı ilaç kullandim kas gevşetici ilaç kar falan bide covid ilaclari falan
Allah korusun canim insallah bisey olmaz hamile kaldigini bilmeden bir cok ilac kullanan var doktorunDa soyle bunlari Allaha amenet olsunn

Bat günü negatifti kaset testim daha ne zaman çıkacak ki

Bende ki 6 küsür cm ama bu ay sadece lekelenme olup bitti buda büyüdüğünü gösteriyor
Canım yakın arkadaşım bat günü yaptı negatif di iki gün gecikti yaptı negatif ti sonra 5.gun pozitif çıktı şuan oğlu oldu ve günü gününe regl olan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…