Bugün 4 gün gecikme ile idrar pozitif olunca kan testi yaptırdım HCG 77 çıktı korkuyorum ben ya 29 Kasım'da covid pozitif çıktı ilaç kullandim kas gevşetici ilaç kar falan bide covid ilaclari falan2022 agustos anneleri hic aktif degil canım sıkılıyo bebislerine bakiyolar zaar
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Maalesef canım adet oldum olmadi bu ay yineNaptn merak ettim kendıme tutunacak bir dal arıyorum daBenmde 5 gun var erken gebelık testi negatif cıktı bugun. Bu aydan cok ümitlydim de biraz hüsrana ugradım.
Ben 2 kez çektirdimHsg çektiren var mı aranızda ?
Hayir hicbir belirti hissetmiyorumMaviNAZLI durumlar nasil sende belirti varmi
Bence yanlış buOvulasyon donemini ben kocaman onceden haber veriyorum cunku o gun geldiginde direk soyleyince adam stres yapiyorbisi yapamiyoruz bende takvimden tahmini tarih araligini regl donemim bittiginde soyluyorum bir gun bana dedi ki “ boyle ismarlama sevisilmiyor “
Ay ne güzel bizim yerimize de oturun günaydınGunaydinlar arkadaşlar
Yagmur sesine uyandım erkenden oyle xok severim ki
Yaktim somine mi oturdum
Terapi yollayayim mi size
Enfeksiyon olabilir mi acaba kaşıkta ağrı sarı akıntı genelde enfeksiyon diyolar ama kaşıntı falan var mı yada yanma
Canım günaydın öyle çok koyu renk değil akıntı ilaca göre farklı şimdide şeffaf geliyor. Yanma falan yok ama şimdi test yaptım yine 9. Gün bugün aşılamanin negatif yineDiloş sana yazarken ayrıca kendi yazdı bu siteye noluyorDilos6342
Hım tamam belki de ilaçlandır o akıntı bilemedim bende kullanmıştım progestan fitil ama sarı akıntı yapmamıştı Moralini yüksek tut inşallah güzel sonuç alırsın canım kimisinin son gün pozitife dönenler olmuş burda umarım adet olmazsın ve o pozitifi görmeyi nasip etsinCanım günaydın öyle çok koyu renk değil akıntı ilaca göre farklı şimdide şeffaf geliyor. Yanma falan yok ama şimdi test yaptım yine 9. Gün bugün aşılamanin negatif yine
Bat 25 Aralık bakalım ne olacak görücez
Sitede sıkıntı var bende zor cevap veriyorum alıntı yapıp öyle yazabiliyorum anca kuzum
Oh ne güzel Allah tam kitap okumalık ortam çok severim bizim burda da kar yağıyo yağmurla karışık şömine karşında alacaksın çayını yada kahveni mis yada salep oh valla imrendim keşke bizde de şömine olsa neyse köye gitçez kaynanam yakmıştır sobayıGunaydinlar arkadaşlar
Yagmur sesine uyandım erkenden oyle xok severim ki
Yaktim somine mi oturdum
Terapi yollayayim mi size
Evet cok seviyorum önünde oturmayı Bizde de keske kar olsa..Oh ne güzel Allah tam kitap okumalık ortam çok severim bizim burda da kar yağıyo yağmurla karışık şömine karşında alacaksın çayını yada kahveni mis yada salep oh valla imrendim keşke bizde de şömine olsa neyse köye gitçez kaynanam yakmıştır sobayı
Allah korusun canim insallah bisey olmaz hamile kaldigini bilmeden bir cok ilac kullanan var doktorunDa soyle bunlari Allaha amenet olsunnBugün 4 gün gecikme ile idrar pozitif olunca kan testi yaptırdım HCG 77 çıktı korkuyorum ben ya 29 Kasım'da covid pozitif çıktı ilaç kullandim kas gevşetici ilaç kar falan bide covid ilaclari falan
Canım yakın arkadaşım bat günü yaptı negatif di iki gün gecikti yaptı negatif ti sonra 5.gun pozitif çıktı şuan oğlu oldu ve günü gününe regl olan biriBat günü negatifti kaset testim daha ne zaman çıkacak ki
Bende ki 6 küsür cm ama bu ay sadece lekelenme olup bitti buda büyüdüğünü gösteriyor
Hayırlısı hakkımızdaMaalesef canım adet oldum olmadi bu ay yine
Çektirenlerin çoğu hemen hemen aynı ay hamile kalmış bi tıkanıklık yoksa doğru mu sizde oldu mu ?Ben 2 kez çektirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?