ahah anladim anladimBence yanlış bu
Ben asla gunleri tarihleri söylemem büyük hata olur bu gorev gibi algılar zihni.. ki erkekler böyledir..
Tam aksine sen doğal bir beklenti yokmus gibi ama her zamankinden tutkuylabir gün de degil bu sonuçta mesela bende genel olarak bir var bir yok gidiyor bugun olmasi gerekiyor gibi değilde askla olduğunu hissettirerek olunca hersey daha yolunda ve guzel gidiyor.. kasmadan keyifle geçiyor süreç ki bebis olursa ne ala o şekilde ay bilmiyorum anlatabildim mi de
Bu pik bence canımKızlar günaydın, bahsetmiştim 14.gün gibi testim biraz koyulaşıp 2 gün falan yüksek kalıp tamamen silikleşmişti ama tam pik olmamıştı. Sonra 5 gündür tamamen silikti. Dün ultrasonda 15x21 mm ölçüldü. Dün test yapmamıştım. Bugün test yaptım resimdeki gibi geldi göğüs ağrım arttı bide hastanede ateşime bakıyodum arada 36,3 geliyodu, isimdi 36,9-37 geldi. O gün bugün olabilir mi sizcetam pik değil ama akşam tekrar yapıcam.
MaviHayallerim Annesiyim123 Papatyamveben-Mavi SevimliKedii
Evet canım pik olmuş yumurtanda güzel büyümüş bence değerlendirKızlar günaydın, bahsetmiştim 14.gün gibi testim biraz koyulaşıp 2 gün falan yüksek kalıp tamamen silikleşmişti ama tam pik olmamıştı. Sonra 5 gündür tamamen silikti. Dün ultrasonda 15x21 mm ölçüldü. Dün test yapmamıştım. Bugün test yaptım resimdeki gibi geldi göğüs ağrım arttı bide hastanede ateşime bakıyodum arada 36,3 geliyodu, isimdi 36,9-37 geldi. O gün bugün olabilir mi sizcetam pik değil ama akşam tekrar yapıcam.
Dünü değerlendirmiştik bide yarını değerlendirebilicem bugün nöbet olduğu için, inşallah olur, teşekkür ederimEvet canım pik olmuş yumurtanda güzel büyümüş bence değerlendir
Sevindim, T c'den daha koyu değil ama belki o an'ı kaçırmışımdırBu pik bence canım
Yok yok genellikle pik boyle cikiyot iki gün böyle kalıyor bende heo böyle t hic daha koyu olmadi hatta esim doktor dedim ben yoksa yumurtlamiyor muyum bana anlatti herseyi kabullendimSevindim, T c'den daha koyu değil ama belki o an'ı kaçırmışımdır
Canım banada pik sayılır gibi geldi muhtemelen akşam yapdiginda daha da koyu cikacakdir.Kızlar günaydın, bahsetmiştim 14.gün gibi testim biraz koyulaşıp 2 gün falan yüksek kalıp tamamen silikleşmişti ama tam pik olmamıştı. Sonra 5 gündür tamamen silikti. Dün ultrasonda 15x21 mm ölçüldü. Dün test yapmamıştım. Bugün test yaptım resimdeki gibi geldi göğüs ağrım arttı bide hastanede ateşime bakıyodum arada 36,3 geliyodu, isimdi 36,9-37 geldi. O gün bugün olabilir mi sizcetam pik değil ama akşam tekrar yapıcam.
Yok yok genellikle pik boyle cikiyot iki gün böyle kalıyor bende heo böyle t hic daha koyu olmadi hatta esim doktor dedim ben yoksa yumurtlamiyor muyum bana anlatti herseyi kabullendim
Önemli olan pik sonrası gün zaten değerlendir mutlakaKeşke dün de yapsaydım belki dün de koyuydu, neyse akşam da yapayım silinmiş olacak mı
Teşekkür ederim
Canım çatlamadan sonra da devam eder.. Panik yapma.. Şeffaf akıntı geçti ise çatlama geçmiş artık..Merhaba kızlar çarşamba günü sabah yumurtlama akıntım başladı cuma en yüksek hissettim şuan sabah çok da az olsa yumurtlama akıntım gelmeye devam ediyor çatlama olmamış mıdır hala eşimde burda değil en son cuma yı değerlendirdik
Yani yarın mı canım? Ben dün akşam değerlendirebildim bi de yarın değerlendirebilcem ayrı şehirde yaşama problemleriÖnemli olan pik sonrası gün zaten değerlendir mutlaka
En son cuma ilişki olduğu için biraz tedirgin oluyorum çünkü elim şehir dışında umarım sperm ömrü bizde de gerçekten 72 saat olurCanım çatlamadan sonra da devam eder.. Panik yapma.. Şeffaf akıntı geçti ise çatlama geçmiş artık..
Zaten sperm 72 saat yaşıyor 3 günde bir olsa da olur kaderde varsa zaten her türlü olur inşallah ama hesaplamayla sans artiyor biz 5 aydir istiyoruz olmadiYani yarın mı canım? Ben dün akşam değerlendirebildim bi de yarın değerlendirebilcem ayrı şehirde yaşama problemleribakalım yakalarım inşallah 23.gün oldu hala ovulasyon bekliyorum
Yani eşleri ile dib dibe olup her ay negatif alanda var. Eşi askere gitmeden önceki geceyi değerlendirip hamile kanalda var. Hiç bu noktalara odaklanma.. Nasip diye birşey var. Ve biz o kadarını yaşayabiliyoruz. Sen elinden geleni yaptın. Gerisini Allah'a bırak bence.. Yoksa negatif olursa diğer aylara takatin azalır...En son cuma ilişki olduğu için biraz tedirgin oluyorum çünkü elim şehir dışında umarım sperm ömrü bizde de gerçekten 72 saat olur
Günaydın kuzum ,baya ikiside kırmızı kuzum yumurtalar büyümüşDilos6342 Papatyamveben-Mavi MaviSasa234 BaharDarcan48 kızlar günaydın. Ovulasyon testini yaptım ben böyle piklik görmedim hayatımda. Yarın akşam komtorüö var. O zamana kadar bu yumurta çatlar yaa aşılama iptal mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?