Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ahah anladim anladim
zaten bende hic soylemiyordum da gecen ay haber verim dedim ilk defa . aklinda bulunsun unutursam fln diye , ne bileyim gorev gbi algilayacagini bu kadar etkilencegini dusunmemistim neyse zaten dersimi aldim

Kızlar günaydın, bahsetmiştim 14.gün gibi testim biraz koyulaşıp 2 gün falan yüksek kalıp tamamen silikleşmişti ama tam pik olmamıştı. Sonra 5 gündür tamamen silikti. Dün ultrasonda 15x21 mm ölçüldü. Dün test yapmamıştım. Bugün test yaptım resimdeki gibi geldi göğüs ağrım arttı bide hastanede ateşime bakıyodum arada 36,3 geliyodu, isimdi 36,9-37 geldi. O gün bugün olabilir mi sizce tam pik değil ama akşam tekrar yapıcam.
MaviHayallerim Annesiyim123 Papatyamveben-Mavi SevimliKedii

Eklentiler

• IMG_20211219_103112.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 74
Bu pik bence canım

Merhaba kızlar çarşamba günü sabah yumurtlama akıntım başladı cuma en yüksek hissettim şuan sabah çok da az olsa yumurtlama akıntım gelmeye devam ediyor çatlama olmamış mıdır hala eşimde burda değil en son cuma yı değerlendirdik

Evet canım pik olmuş yumurtanda güzel büyümüş bence değerlendir

Sevindim, T c'den daha koyu değil ama belki o an'ı kaçırmışımdır
Yok yok genellikle pik boyle cikiyot iki gün böyle kalıyor bende heo böyle t hic daha koyu olmadi hatta esim doktor dedim ben yoksa yumurtlamiyor muyum bana anlatti herseyi kabullendim

Ya acaba gerginlik sinirlilik hali olabilir mi böyle dönemlerde? Eşimin dediğine göre 2-3 gündür çok agresifmişim.

Canım banada pik sayılır gibi geldi muhtemelen akşam yapdiginda daha da koyu cikacakdir.

Yok yok genellikle pik boyle cikiyot iki gün böyle kalıyor bende heo böyle t hic daha koyu olmadi hatta esim doktor dedim ben yoksa yumurtlamiyor muyum bana anlatti herseyi kabullendim
Keşke dün de yapsaydım belki dün de koyuydu, neyse akşam da yapayım silinmiş olacak mı
Teşekkür ederim

Merhaba kızlar çarşamba günü sabah yumurtlama akıntım başladı cuma en yüksek hissettim şuan sabah çok da az olsa yumurtlama akıntım gelmeye devam ediyor çatlama olmamış mıdır hala eşimde burda değil en son cuma yı değerlendirdik

Canım çatlamadan sonra da devam eder.. Panik yapma.. Şeffaf akıntı geçti ise çatlama geçmiş artık..

Yani yarın mı canım? Ben dün akşam değerlendirebildim bi de yarın değerlendirebilcem ayrı şehirde yaşama problemleri bakalım yakalarım inşallah 23.gün oldu hala ovulasyon bekliyorum
Zaten sperm 72 saat yaşıyor 3 günde bir olsa da olur kaderde varsa zaten her türlü olur inşallah ama hesaplamayla sans artiyor biz 5 aydir istiyoruz olmadi

En son cuma ilişki olduğu için biraz tedirgin oluyorum çünkü elim şehir dışında umarım sperm ömrü bizde de gerçekten 72 saat olur
Yani eşleri ile dib dibe olup her ay negatif alanda var. Eşi askere gitmeden önceki geceyi değerlendirip hamile kanalda var. Hiç bu noktalara odaklanma.. Nasip diye birşey var. Ve biz o kadarını yaşayabiliyoruz. Sen elinden geleni yaptın. Gerisini Allah'a bırak bence.. Yoksa negatif olursa diğer aylara takatin azalır...

Eklentiler

• IMG_20211219_123008.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…