Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla elimizden geleni yapıyoruz canım Allah biliyor görüyor. En kısa zamanda bizede nasip olsun inşallah diyecek bişey yok. Üzülüyoruz el mahkum
Ağlarken gülersin ya öyle kaldım şuan kuzu site gitti banlandim sandim
Biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. Allah sağlıkla imtihan etmesin daha kötüsüyle çok zor. Bu hayat hep ağlamakla geçmez hep gülerekte geçmez bu sabrımızın sonu çok güzel olacak eminim
İnşallah bu sabrın sonunda da bana bi kız bebis nasip eder ❤ çok istiyorum

MaviSasa234 Canımm seni hatırlıyorum teşekkür ederim yanıtın için transfer de inşallah olumlu sonuçlansın güzel haberler alın Ben iki ay önce eşimin sonuçlar çıkmadan gitmiştim muayeneye her şey güzel görünüyor demişti dr sonra eşimin sonuçları iletince direk tüp diyip moralimi bozmuştu. Şimdi başka dr buldum bi de ona gidicez hem tüp alanında uzmanmış o zaman şuan ben ovü dönemindeyim korunmasız ilişki de olduğu için hsg çekmezlermiş reglden hemen sonra çekiyolarmış o yüzden regle 2 gün kala falan eşimin de tahlilleri 2. Ay dolmuş oluyor bu ay sonu onu yaptırıp dr gidelim önce hsg diyecektir hemen regl sonrası çektiririm ama ilaçlar süreç vs öbür aya kalcam her türlü bu durumda galiba? En azından dr la görüşmüş oluruz sonuçlar nası gelcek bilmiyoruz çünkü.

Bekle canım belki gebeliktir bazen çıkmıyor hemen
Bat günü negatifti kaset testim daha ne zaman çıkacak ki
Bende ki 6 küsür cm ama bu ay sadece lekelenme olup bitti buda büyüdüğünü gösteriyor

3 cm canım sağda. Ameliyat mi oldun büyüktu sanırım çok etkiledi mi yumurta rezervini ameliyat
15.8 cmdi patladı benimki karnım doğuracak gibi şişti pkodan dolayı birden çok kilo aldım ama çikolata kistimde çok büyümüş meğer patlayınca ameliyata alındım 6 yıllık evliyim, 6 yılın her ayı denedim diyemem ama olmadı işte

Ya gerçekten mi çok geçmiş olsun çok büyükmüş çok etkiledi mi yumurta rezervini doktor bisey söyledi mi?
Bir de adet kesen bi ilaç adı söylemişti doktor bana bebek düsünmezsen onu kullanabiliriz en az 6 ay dedi. Adet olmayınca kist kücülüyormuş ya. Tüp bebek önerdiler mi hiç bende büyür diye korkuyorum en fazla bir kere daha aşılama denerim sonra tüp bebeğe gitmek istiyorum olmazsa vakit kaybetmeden

Sizin durumunuzda özel hastaneler bile rapor çıkarabilir. Raporun geçerliliği 6 ay. O yüzden siz direk tüp bebek yapmayacağınza karar verin. Yapacağım dersenizde hastane ile görüşerek rapıru halletme sürecine girin. Aşılsma başarı oranı düşük diyorlar ama eşinizde problem yoksa onu da araştırın..

Dediğin ilaç visanne aldım ama kistimin yine patlama eğilimi olduğu için çok doktora gittim bir tane prof parol dışında ilaç kullanmayacaksın o ilaç geçici menepoza sokuyor seni dedi ne kadar zarar verecek bilmiyoruz dedi aldım 1 hafta içmiştim bıraktım.ben pko olduğum için rezervim yüksek çıkıyordu zaten rezerve çok etki etmedi sanırım orasıda muamma gerçi ama patladığı tarafta yumurtalığın anotomisi bozulmuş fonksiyonu yitirilmiş dedi doktor

Aynen istersen bi doktor ile ön görüşme yap. Benim eş kaynaklı olduğu için eşimden kromozom analizi istediler.. 1 ayda çıkıyor. En azından eşin ile ilgili süreci başlatırsınız..
Tüp bebek doktorları direk tüp bebek diyor.. Vakit ve yaş önemli faktör.. Bir de erkek kaynaklı faktörler de direk tüp bebek diyorlar..
Hakkınızda hayırlısı olsun inş.. İnş güzel haberler ile gelirsin….
Bana ilk tüp bebek dendiğinde şok olmuştum. 1-2 hafta toparlayamadım. Sürekli forumkarda baktım ne yapmışlar diye.. Ve hepsinin çocuğu olmuş.. O yüzden kalbini ferah tut.. Bu yolda inş neticesi güzel

Evet geçici menapozmuş, bende bebek istediğim için kullanmadım hiç. Hamile kalabilsek o zamanda küçülme ihtimali var aslında. Tüp bebek için çok rahat rapor alabilirsiniz aslında hem 3 yıl dolmuş hemde böyle bi geçmiş var. Bunu bi araştırın. Bu kist çok lanet aldırırsın yeniden çıkar bir yerden gerçekten rapor işini sorun mutlaka. Tüp bebekte yumurta kalitesine de bakıyorlar hem. Şuan durumum olsa hiç beklemem yaza doğru Tüp bebeğe giderdim en azından daha kesin sonuçlar yumurta kalitesine bakiyorlar , bebeğin tutma ihtimali %50 çok yüksek oran, hiç ugrasmazdim direk yaptirirdim
Bana çıkmıyor şuan

Kizlar istahi acilan varmi boyle ya benim dunden beri gece acikmam var bjde yiyorum ya belirti olurmu acaba bu arada adete 5 gün kaldi

Bana iki farklı tıp fakültesinde 2 prof de aşılama faydasız olur dedi tüp bebek yapalım dedi ama kistim fazla büyük ve patlama eğilimi var, bu hastaneler 3 saatlik mesafede sürekli git gel o yolu çekip patlama riskini göze alamıyorum. Doktorum evde bile çok ayakta durmayacaksın dedi, öğretmenim işime ara vermek zorunda kaldım
Okuyan arkadaşlarım aklınıza gelirse bana dua edin patlamadan kurtulayım
Allah hepimize şifa versin, bebiş bekleyenlerin kucağını doldursun

Allahim bir an önce sağlığınıza kavuştursun inşallah dualarım sizinle inşallah bir an önce caresi bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…