Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum öyle düşünme hiç .doktorlar geneli hep en olumsuz söyler . İnşallah olur hiç ameliyata falan gerek kalmaz

Merhabalar Amh değeriniz çok düşük. daha fsh yüksek değil yani henüz menapoza girmemişsiniz. Ama yumurta rezerviniz çok düşmüş. Bundan dolayı hEmen infertilite bölümüne gidip tüp bebek raporu alıp işlemleri başlatmalısınız en azından daha fazla zaman kaybetmensiniz.. Tüp bebek yaptırmak istemiyorsanız doktor kontrolünde yumurta takibi yapın..

İnşallah kuzum büyümesinde tek temennim o benim
İnşallah yavrum.ben ilk bir doktora gittim kadın. Gitmez olaydım. Esimin değerine baktı.sizin tüp bebek.harici bebeğiniz olmazdedi, belkide öyleydi o değerlerle 8milyom.sperm.ileri.hiz %15. Ben yumurta takibi istedim ve ne gerek var bosuna yumurtani büyütemem dedi .mal gibi kala.kaldim.afedersin. eve nasıl geldim bilmiyorum dünya başıma.yikildi ne diye gittim.ne buldum dedim.sonrs edim.takviye kullandı 18milyon oldu, ilk aşılamada 45.ikincide 90 milyondu ileri hız %35.
Tabi bunun yanında ucnay takviye ve benim.her gün keçiboynuzu kaynatyorm pekmezler ceviz fındık.muz vs. İlk değer ile çok gerildik ama şuan daha umutluyum Rabbim' demekki en güzeli için biraz daha vaktiniz var diyor
Sende hiç doktorlara bakma dediklerini çok düşünmemeye çalış İnşallah kavusacagiz bizde bebeklerimize bende 3,senelik evliyim. İki yıldır deniyoruz herkese de düşünmüyoruz diyoruz ne yapalm

Benim de 3 cm çikolata kisti var demişti doktor sağ yumuttalığımda sonraki gittiğimde 1.8 cm e inmiş. Normalde böyle inmez ama diye de bir şaşırdı. Ben anlamadım küçücük şeyler nasıl engel oluyor böyle.. 1 yıl oldu bizimde bekleyeli

Sorma canım ya ilk günden hamile kalana madalya veriyorlar sanki yaşı da 19 falan.
Bu arada burdan biriyle tartissam banlarlar mi beni sabrım sınanıyor
Valla bileydim evlenesiye çalışanlara başlardım tedavi falan. Valla bilmiyorum ki canım hakaret olmadıkça banlanmaman lazım hangi konu gelelim sorun ne

Yaa gerçekten mii ne güzel küçülmüş banada ilaçsız küçülmez dediler hep adetinin kesilmesi lazım dediler. Benim 1 buçuk yıldır aynı boyutta hatta ilk çikolata kistine benziyor dediler sonra tabi gecmeyince iyice emin oldu doktor

Ama canım var ya çok iyi bakmışsın çok güzel toparlanmis bence. Bazı şeyleri düzgün dille söylemek varken neden böyle yapıyorlar ki. Sanki yaşınız 40 45 mi direk sayısı az tüp bebek diyorlar önce bi deneyin genç insanlar yani. Mesela kadında yumurta rezervi doğduğun günden itibaren değişmez artmaz yumurta sayısı anne karnında ne kadar olustuysa menapoza girinceye kadar öyle devam eder. Ama erkekte öyle değil ki arttirilabiliyor

Doktorum endovita diye bir ilaç vermişti vitamin gibi gıda takviyesi. Doktor bir tanıdığıma sorduğumda çikolata kistine bu iyi gelir diye bir şey yok bu sadece vitamin demişti. Ama o ay düzenli beslendim kahveyi azalttım bolca su içtim. C life diye bir macun var onları kullandım. Ya bunlar vesile oldu. Ya da o çikolata kisti değil başka bir şey. Doktorum çikolata kistiyle hamile kalan onca hastam var direkt engellemiyor ama süreci uzatıyor dedi.. İnşallah daha fazla uzatmaz olur sağlıkla bizlerin de

Valla bileydim evlenesiye çalışanlara başlardım tedavi falan. Valla bilmiyorum ki canım hakaret olmadıkça banlanmaman lazım hangi konu gelelim sorun ne
Bak şimdi canım soru soruyor başka konuda cevap verdim dün basimdan geçeni söyledim yani yalan bisey demedim bana diyor ki doktoruma güveniyorum. Tamam dedim güveniyorsan niye soruyorsun neyse fazla bisey demedim tartışmamak için. Bugün yine soru sormuş bana güzelce cevapladım dedim fitil verdi mi doktor aşılamadan sonra. (Çünkü nasıl geçti falan diye soruyor yani) demekki gerek görmemis gerek gördüklerine fitil veriyorlardır. Bende patladım ya madem bana niye soruyorsun diye. Lütfen bana cevap falan yazma demiş. Görende ben sorup duruyorum sanacak

Evet çok şükür ya
Pat diye suratıma tüp bebek harici çocuğunuz olmaz deyince şok olmuştum. Sonra bu gittiğim doktorumu bir arkadaş tavsiye etti ve aynı değerlerle gittik ve %90 dogurursun dedi gülerek o yüzü konuşması beni nasıl motive etti anlatamam değerler düşük biraz ama sperm çok değişken birşey dedi belki ilk olduğu için gerildi eşiniz o yzuden öyle çıktı dedi yâda karşılaşaniyor olabilirler dedi.tup bebek 45 yaşında olsan dene derdim.ama 30yasindasinz dedi. Aşılama denenebilir dedi oda nasıp olmadı neyse inşallah bundan sonra güzel olur sonumuz

Elbette öyle canım ama önü açık olması bu belirsizlik. Değilmi zaten bizi yıpratan. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inşallah
İnan cok üzüldüm onların oldu beni. Nıye olmuuo piskolojisine girme hiç her seyin vakti var Allah biliyo içini kalbini temiz tut bol dua et oyle zamanlarda insallah rabbim tez zaman da sana da nasip eder elinden geleni yap gerisi de Allah dan

Macunu bende duydum canım olumlu yorumda coktu olumsuz yorumda. Ben 3 ay aşılama için hazırlandım arı sütü polen, d vitamini falan. Ama kistim aynıydı boyutu hiç değişmedi. Bilemiyorum canım başka doktora gösterdin mi hiç benim bildiğim kadarıyla da ilaç kullanmadan küçülmüyor çünkü. Bi de beni 2 doktor gördü ikiside hemen emin olmadı benziyor dediler zamanla gecmeyince tabi birde sürekli kontrol emin oldu

Evt az önce baktım konuşmalarınıza. Yanlış anlaşılma var her halde. Uzatmaya değmez fikre ihtiyacı yoksa Sormasın o zaman. Uğraşmaya değmez

İşte pozitif doktor ne güzel en doğruları konuşmuş aslında. Bazilarina uğraşmak zor geliyor sanırım. Nerde arastirirsan araştır her yerde bu şekilde çıkar zaten. Adet gelmeden ümit kesme canım bizimde aşılama da 95 milyon çıktı yuzde 60 hareketlilik 36 saat beklemisti. Ama 1 ay boyunca arı sütü polen propolis karışımı yedirdim aklında olsun canım bir de d vitamini

Cvp verdiginiz icin tsk ederim. Uni. Hastanesi cok kalabalikti. Hicbisey soramadim. Hafta ici baska hastaneye gidip anlamaya calisicam. Ama saatler gecmiyor sanki. Forumu okudukca kafam daha cok karisiyor. Sagolun. Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…