- 3 Ocak 2021
- 3.405
- 1.048
- 83
- 35
Bekle canım belki gebeliktir bazen çıkmıyor hemenBenimde bir garip oldu bu ay1 aralıkta yumurtam çatladı, 15 aralık battı dün ve bugün wcde sildikçe kahverengi kalıntı gibi bişeyler geldi gerisi yok, kan testim negatifti.Çikolata kistim var o mu engelliyor acaba diyorum
Canım onlar adetle atılan kistler için. Ben yıllarca çok çektim olurdu 2 ay sonra adetle atılmış olurdu. En son 2 yıl hiç biseyim yoktu evlendim bu çıktı. Ben hatta öncekiler gibi sandım doktora sordum bu kendi kendine geçmez dedi. Ya dogum kontrol hapı ya da bi ilaç söyledi ama adeti kesiyormuş böyle 6 7 ay civarı aynı hamile gibi yani. Adet olmayınca kücülebiliyor dedi. Eğer gebelik düşünürsen gebe de kalırsan 9 ay boyunca adet görmediğin için kücülebilir dediLucky ebru ceylanın kist yogasını yapsana sende
Yok canım bu yoga da senin dediğin kistler için. Memnun kalanların ya küçülmüş ya kaybolmuş dene benceCanım onlar adetle atılan kistler için. Ben yıllarca çok çektim olurdu 2 ay sonra adetle atılmış olurdu. En son 2 yıl hiç biseyim yoktu evlendim bu çıktı. Ben hatta öncekiler gibi sandım doktora sordum bu kendi kendine geçmez dedi. Ya dogum kontrol hapı ya da bi ilaç söyledi ama adeti kesiyormuş böyle 6 7 ay civarı aynı hamile gibi yani. Adet olmayınca kücülebiliyor dedi. Eğer gebelik düşünürsen gebe de kalırsan 9 ay boyunca adet görmediğin için kücülebilir dedi
Bak çok umutlandırmak da istemiyorum seni ama geçen ay bende aşılama olmuştum erken gebelik testi yaptım 14. Gün negatif di hiç 2. Çizgi bile yoktu 15.gün kan verdim 2.0 çıktı diğer gün de adet olmuştum bu arada hangi idrar testi kullanıyorsun merak ettim bu kadar hassasDort gündür silik çıkıyor kuzu demekki çok hassas tetsler
Bak onu duymamıştım canım eğer olmazsa deneyeyim olmadı ne zararı olacakYok canım bu yoga da senin dediğin kistler için. Memnun kalanların ya küçülmüş ya kaybolmuş dene bence
Aynen öyle canımBak onu duymamıştım canım eğer olmazsa deneyeyim olmadı ne zararı olacak
İki gün süren kasık sancım oldu bir de midem bulandı bir iki gün aslında ben klomeni yumurtlama vaktimden 10 gün sonra kullandım o yüzden ne zaman hamile kaldım şu an keseyi de daha görmedim kaç haftalık bilmiyorum akışına bıraktım Allah nasip ederse inşallah kucağıma alırım. Her yolu denedim gerisi Allah’ın takdiri Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsingerçekten mucize gibi ya peki belirti yaşadın mı hiç ?
Bu arada yazdığın yaziyi gördüm de çok mesaj akıyor cevaplayamadim gelin hamile falan demiştin hayırlı olsun diyicem de sen karışık duygulara girmişsin sanki ama normal bunlar üzülme bende yaşıyorum.Aynen öyle canım
Evt canım çok karışık bir durumdayım. Biz hep beraber takılırdık. Ben eşim erkek kardeşim eşi erkek kuzenim ve eşi. Herşeyi beraber apıp geziyoruz. Lik kuzenimin eşi hamile kaldı şuan 6 aylık falan. Şimdi 7 haftalık kardeşimin eşi. Ben ilk evlenen im bu arada. Hepimizin arasında 1 yıl var ortalama. Hepsine sevinmem lazım ama aksine üzülüyorum böyle olmam çok yanlış biliyorum ama elimde değil. Kendimi eve attım ağlıyorum şuanBu arada yazdığın yaziyi gördüm de çok mesaj akıyor cevaplayamadim gelin hamile falan demiştin hayırlı olsun diyicem de sen karışık duygulara girmişsin sanki ama normal bunlar üzülme bende yaşıyorum.
Birde sagolsun çevremde biri var durumumu biliyor sırf çocuk göstermek için evime çıkar sürekli gözüme sokmaya calisir eşiyle çocuğuyla, en son eşim de farketti çok sinir oldu normalde adamlar pek farketmez böyle şeyi. Yapan da daha küçük.cocuk aslında aklımdan bazen öyle şeyler geçiyor ki çok sinir oluyorum
Bakalım canım ya , aşılama.ya geç döllenme olmamıştır diye düşünüyorum ama nasipHemen üzülme adet olana kadar bekle adet olmazsan tekrar kan ver geç döllenme de olabilir
Evt canım çok karışık bir durumdayım. Biz hep beraber takılırdık. Ben eşim erkek kardeşim eşi erkek kuzenim ve eşi. Herşeyi beraber apıp geziyoruz. Lik kuzenimin eşi hamile kaldı şuan 6 aylık falan. Şimdi 7 haftalık kardeşimin eşi. Ben ilk evlenen im bu arada. Hepimizin arasında 1 yıl var ortalama. Hepsine sevinmem lazım ama aksine üzülüyorum böyle olmam çok yanlış biliyorum ama elimde değil. Kendimi eve attım ağlıyorum şuan
Aynen nasip üzme kendiniBakalım canım ya , aşılama.ya geç döllenme olmamıştır diye düşünüyorum ama nasip
Kuzu yok umutlaniyorum valla adet olcam diye bekliylrum, hemşire ye mesaj attım kullandığınız ilaci bırakın demiş yükselmez demiş. Prodoktor canım testler dört tane yaptım hepsi silik çizgi bu değeri bile.algilamis valla helal olsun.Bak çok umutlandırmak da istemiyorum seni ama geçen ay bende aşılama olmuştum erken gebelik testi yaptım 14. Gün negatif di hiç 2. Çizgi bile yoktu 15.gün kan verdim 2.0 çıktı diğer gün de adet olmuştum bu arada hangi idrar testi kullanıyorsun merak ettim bu kadar hassas
Sağol canım benimAynen nasip üzme kendini
Elbette öyle canım ama önü açık olması bu belirsizlik. Değilmi zaten bizi yıpratan. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın inşallahCanım üzülme nolurr. Bak benim.kardesimin kızı bir yaşında görümcem.benden sonra evlekızı bir yaşında . Arkadaşlarım benden sonra evlendi hepsi doğum yaptı bende duyunca içten içe üzülüyorum neden bizim yok diye ama elden gelen bişey yok. Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış inşallah bir gün bizde bu mutluluğu yaşayacağız inanıyorum
Yani bilemedim bende aynı testten yapmışım beni 2.0 çıktığı halde hiç çizgi yoktu yada bozuk diyemem 4 tane yapmışsın bekle bakalım umarım pozitif görürsünKuzu yok umutlaniyorum valla adet olcam diye bekliylrum, hemşire ye mesaj attım kullandığınız ilaci bırakın demiş yükselmez demiş. Prodoktor canım testler dört tane yaptım hepsi silik çizgi bu değeri bile.algilamis valla helal olsun.
Kıyamam ya bende dediğim kişiye sinir oluyorum çünkü o artık bilerek yapıyor. Böyle kötü kalplilik olmaz. Al karşına lafı söyle bi daha da görüşme diyor şeytan.Evt canım çok karışık bir durumdayım. Biz hep beraber takılırdık. Ben eşim erkek kardeşim eşi erkek kuzenim ve eşi. Herşeyi beraber apıp geziyoruz. Lik kuzenimin eşi hamile kaldı şuan 6 aylık falan. Şimdi 7 haftalık kardeşimin eşi. Ben ilk evlenen im bu arada. Hepimizin arasında 1 yıl var ortalama. Hepsine sevinmem lazım ama aksine üzülüyorum böyle olmam çok yanlış biliyorum ama elimde değil. Kendimi eve attım ağlıyorum şuan
Öyle insanlar da gördüm canım. Ama Allahtan yüz göz değilim. ALLAH kolaylık versin. Bence öyle insanlarla arana mesafe koymak en iyisiKıyamam ya bende dediğim kişiye sinir oluyorum çünkü o artık bilerek yapıyor. Böyle kötü kalplilik olmaz. Al karşına lafı söyle bi daha da görüşme diyor şeytan.
Piyango bize niye vurdu ne sorunumuz vardı da bizim olmuyor üzüntüsü bu
Koyucam zaten yaşıda cok küçük cahilligine vermek istiyorum ama veremiyorum artikÖyle insanlar da gördüm canım. Ama Allahtan yüz göz değilim. ALLAH kolaylık versin. Bence öyle insanlarla arana mesafe koymak en iyisi
29benim kızlar sırasıyla inşallah mutlu haberler alırızNe zaman test yapacaksın canım 27 senin 28 benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?