• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba benimde bugün aşılamanin 8. Günü test negatif. 6. Günü yapmıştım birde silikti.
Bundan sonra pozitife dönme ihtimali var mı 😪

Gözün aydın canım maşallah 🤗salı günü 20 21 mm falan olur aşağı yukarı çarşambaya falan çatlar gibi sanki.sen yine salı günü git mutlaka doktora.
Canım teşekkür ederim inşallah olur, şöyle bi durum var bugünü ve pazartesiyi değerlendirebilicem, nöbet vs eşimle ayrı şehirde olacağımız için salı-perşembe arası değerlendiremicem
Spermler kesin 72 saat canlı kalıyor mu ki😄 inşallah kaçırmayız ya çatlama gününü. Bide 15 olduysa çatlamama ihtimali var mı yine de

İnsallaaaah vallagi agzindan bal damliuor umarım öyle olur, ne belirti var ne cizgi moral gitti☹️
Canım inan bende de düne kadar hiç belirti yoktu dün akşam başladı belkide psikolojik yani çizgiyi gördükten sonra daha önce sağlıksız gebeliklerim oldu onlarda bir sürü belirtiyle anlamstim bu çok farklı oldu oyuzden belirtiye hiç bakma inşallah güzel haberlerini alırız 🤲🏻

Cok erken yapiyorsunuz testleri bence kizlar..
Varsa da gozukmeyebilir tadınız kaçıyor böyle.. bence bekleyebildiginiz kadar bekleyin veya kan daha net sonuc verdiği için direk kan da verebilirsiniz..
Moral bozmak yok hersey vaktini zamanını bekliyor..
Ben inanıyorum bu sayfadan hamis hamis çıkacak cogumuz😌🙏

Ben bir onceki gebeligimde regl bir gün geçtiğinde yaptım testi ve asiri silik bir çizgiydi emin olamamıştım.. düşünün ki siz regl den bile cok önce yapiyorsunuz😇

Daha çok erken canım şimdi cikmazki
Bilemiyorum canım dönerse 10. Günü falan doner sanırım pozitife. Gerçi ben çok umutsuzum tüm umudumu bu aşılamaya baglamistim ağustostan beri erteleniyor eşimin görevi dolayısıyla. Hep dedim uzulme belki o zaman tutar diye 3 ay boyunca da inofolic combi kullandım arı sütü polen d vitamini hep hazırlamaya çalıştım kendimi. Gün yaklaştıkça stresim artıyor

eğer folikül 2 yerden çağı hemen hemen aynı ise direk yazan oluyor. bende hep hemen hemen tam yuvarlaktı. arkadaşta bi çağ 21.4 mm diğer yer 15.1 mm demekki ortalaması 15 mm olarak demiş
Anladım canım 15 yani
Peki benim döngüm uzun olduğu için folıkul yavaş büyüyor olabilir demi
Havuc muydu buyumesini hızlandıran bir şeyler vardı 😅

Cok erken yapiyorsunuz testleri bence kizlar..
Varsa da gozukmeyebilir tadınız kaçıyor böyle.. bence bekleyebildiginiz kadar bekleyin veya kan daha net sonuc verdiği için direk kan da verebilirsiniz..
Moral bozmak yok hersey vaktini zamanını bekliyor..
Ben inanıyorum bu sayfadan hamis hamis çıkacak cogumuz😌🙏
Ben çok umut bağladım ağustostan beri erteleniyor aşılama belki dedim geç yaptırırım o zaman tutar diye. Şimdi gün yaklaştıkça stresim cook artiyor

Back