- 3 Ocak 2021
- 3.405
- 1.048
- 83
- 35
İnşallah canım buraya yaz mutlaka değeriniİnsalllah canım ya benimde normalde pazartesi vermem lazımda bugün veririm ya iğne olalı baya oldu, inşallah sende çok güzel bir değer alırsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım buraya yaz mutlaka değeriniİnsalllah canım ya benimde normalde pazartesi vermem lazımda bugün veririm ya iğne olalı baya oldu, inşallah sende çok güzel bir değer alırsın![]()
Regle kaç gün var seninUmudum gitti gibi olsa cikmaya baslardi bence
İnşallah birden belirir canım benim Perşembe günü akşam kuruma çizgisi bile yokken dün akşam birden belirgin ama silik bı çizgi belirdi inşallah seninde öyle olurSelam kızlar iğnenin 11. Günü (9. Günden beri yapıyorum) kaset test negatif.
Ben yarın kan vericem ama bugün geçtiğimiz günlerde olan herşey bugün yok oldu.Meraktan tahlil yaptırıcam yani tamamen.Olmadıysa da korunucaz zaten bi süreGebelik haberi alan varmı hanimlar ??
Hiç öyle düşünme canım günü gününe adet olan arkadasimin 3 günü geçtiği halde negatif çıktı 5 gün geçince pozitiflesmisti şuan bir oğlu olduUmudum gitti gibi olsa cikmaya baslardi bence
Canım teşekkür ederim inşallah olur, şöyle bi durum var bugünü ve pazartesiyi değerlendirebilicem, nöbet vs eşimle ayrı şehirde olacağımız için salı-perşembe arası değerlendiremicemGözün aydın canım maşallahsalı günü 20 21 mm falan olur aşağı yukarı çarşambaya falan çatlar gibi sanki.sen yine salı günü git mutlaka doktora.
6 gun varRegle kaç gün var senin
İnsallaaaah vallagi agzindan bal damliuor umarım öyle olur, ne belirti var ne cizgi moral gittiİnşallah birden belirir canım benim Perşembe günü akşam kuruma çizgisi bile yokken dün akşam birden belirgin ama silik bı çizgi belirdi inşallah seninde öyle olur
Tamam kuzu iki saate belli olurİnşallah canım buraya yaz mutlaka değerini![]()
Canım 13.14 pozitif e dönenleri okudum burdaSelam kızlar iğnenin 11. Günü (9. Günden beri yapıyorum) kaset test negatif.
İnsallah oyle olsun net salı günü ztn kan testine giderim acile iş çıkışıCanım 13.14 pozitif e dönenleri okudum burda
İnsallah canım evet kann.en iyisiİnsallah oyle olsun net salı günü ztn kan testine giderim acile iş çıkışı
Canım inan bende de düne kadar hiç belirti yoktu dün akşam başladı belkide psikolojik yani çizgiyi gördükten sonra daha önce sağlıksız gebeliklerim oldu onlarda bir sürü belirtiyle anlamstim bu çok farklı oldu oyuzden belirtiye hiç bakma inşallah güzel haberlerini alırızİnsallaaaah vallagi agzindan bal damliuor umarım öyle olur, ne belirti var ne cizgi moral gitti![]()
Daha çok erken canım şimdi cikmazkiKızlar merhaba benimde bugün aşılamanin 8. Günü test negatif. 6. Günü yapmıştım birde silikti.
Bundan sonra pozitife dönme ihtimali var mı![]()
Bilemiyorum canım dönerse 10. Günü falan doner sanırım pozitife. Gerçi ben çok umutsuzum tüm umudumu bu aşılamaya baglamistim ağustostan beri erteleniyor eşimin görevi dolayısıyla. Hep dedim uzulme belki o zaman tutar diye 3 ay boyunca da inofolic combi kullandım arı sütü polen d vitamini hep hazırlamaya çalıştım kendimi. Gün yaklaştıkça stresim artıyorDaha çok erken canım şimdi cikmazki
Anladım canım 15 yanieğer folikül 2 yerden çağı hemen hemen aynı ise direk yazan oluyor. bende hep hemen hemen tam yuvarlaktı. arkadaşta bi çağ 21.4 mm diğer yer 15.1 mm demekki ortalaması 15 mm olarak demiş
Ben çok umut bağladım ağustostan beri erteleniyor aşılama belki dedim geç yaptırırım o zaman tutar diye. Şimdi gün yaklaştıkça stresim cook artiyorCok erken yapiyorsunuz testleri bence kizlar..
Varsa da gozukmeyebilir tadınız kaçıyor böyle.. bence bekleyebildiginiz kadar bekleyin veya kan daha net sonuc verdiği için direk kan da verebilirsiniz..
Moral bozmak yok hersey vaktini zamanını bekliyor..
Ben inanıyorum bu sayfadan hamis hamis çıkacak cogumuz![]()