Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yeni kullanmaya başladım hatta bugün çok yan etkisi oluyor mu aslında ben klomen de kullandım geliştirdi yumurtayı ama doktor değişikliği yaptığım için letu verdi bu ilacada pozitif bakıyorum hayırlısı hakkımızda

Bende Vichynin şampuanı var o işime yaramıştı bi derin oh çekmiştim 1-2 ay geçirdii.. Neyse sakin kalmaya çalışalım zaten hep bu stres yüzünden çektiğimi bu çileler

Bazen yumurta geç catlayabiliyor canım.. benım iğneden 4-5 gün sonra catlamıstı adet oldugum tarihe göre hesaplarsam. Bu yüzden cocukta tutmadı biz iliskiyi kestik inatcı yumurtalar olabiliyor

Bende Vichynin şampuanı var o işime yaramıştı bi derin oh çekmiştim 1-2 ay geçirdii.. Neyse sakin kalmaya çalışalım zaten hep bu stres yüzünden çektiğimi bu çileler
Vichy dercos denedim, ducrayin sedef hastaları icin özel ürettiği sampuanı denedim yok banamasın demiyor. İlla kortizonlu losyon kullancam inatcıydı benımkısı biraz

benide alırmısınız kuzum :) 25 aralık bat

Bendede var şampuanın icine 10 damla kadar çay agaci yagi koymayi deneyin. Ama tabi egzamaninda turleri var. Kuru egzamaysa kullanma ama benimkisi yagli egzama asiri iyi geliyor.

24 Aralık diye ekleyelim mi , Kasım şansım bugün itibariyle sonlandi reglin ilk günü darısı Aralık ayına

Kızlar dün kistin 7cm e ulaştığını öğrendim ilaçlı MR girdim yaklaşık 45 dakika sürdü.. Kan aldılar kanda da şuan sonuçları geldi Progresteron 0,20 de sanırım çok düşük bilgisi olan varmı? Resmi paylaşırım olmadı sonuçların.. MR sonuçları gelene kadar kendim bi bakmak istedim acaba iyi huylu mu kötü huylu mu bu sonuçlardan anlaşılır mı ki bilemedim

Kızlar bu ay MFK yöntemi deneyecek olanlar kimler bakalım . hadi gelin bu ayda onu deneyelim
Ben bu ay takviyelerin hepsini aldım ilişkileri uyguladım. Ovulasyon yasaktı kaşık ağrısı ve akıntı hissettiğim gün elimde önceden aldığım ovulasyon testini yaptım sadece. Eşimle her gün bal karışımı, dvitamini,omega 3 balık yağı ve folik asit kullanıyoruz .

Bende de pcos var demişti doktor son zamanlarda kontrole gitmedim bir daha. Adet düzensizliğiniz falan var mı ne gibi pcos belirtileriniz var
Yüzümde tüylenme var onun dışında bi belirtim yok hepsi normal adet döngülerim yumurtlamam hepsi sağlıklı

Gebelik belirtisi herkeste farkli olur o yuzden konuyla ilgili bişey söylemek yanlis olur
Tabiki orası öyle. Ama bir umut işte bizimki biri gelir benimde öyle olmuştu olabilir dediği zaman bile anlık hevesle seviniyoruz. O yüzden başından geçen varsa fikrini merak ettim :)

Tabiki orası öyle. Ama bir umut işte bizimki biri gelir benimde öyle olmuştu olabilir dediği zaman bile anlık hevesle seviniyoruz. O yüzden başından geçen varsa fikrini merak ettim :)
Bu şekilde kendini strese sokarsın herşeyde belirti aramamalısın olacak varsada stresten olmaz yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…