Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten 6-7 gün önce cıkar.Kanda en erken ne zaman çıkar gebelik kızlar
Anladım canım tamamdırCanım bana menapur diye bir iğne verdi 450₺ içinde 5 tane vardı. Ben hergün 1 tane buruldum
İkisi de olabilir canım belki biri sonra çatlar bellide ikisinde aynı anda çatlar benim 2 yumurtam aynı mm de gelişti ve aynı gün çatladı biri gündüz biride gece çatladı ama herkesin böyle olacak bi şey de yok ama çatlarsa ilk 22 mm olan çatlarKızlar bisi sorucam dün doktora gittim biri 19 biri 22 olmus yumurtaların çatlama iğnesi yaptı hani 12 saat 36 saat çok önemli ya iğneden sonra 2 yada 3 gün ilişki oneriyorlar bunu anladim yumruta catladiktan sonra 1 gün öyle duruyor peki neden iğneden sonraki haftayida gün aşırı değerlendirin diyorlar zaten durmuyor ki bide iki yumurtam var ya hani ikisi bir mi çatlıyor yoksa biri sonradan mı çatlayacaktir bilginiz varsa yazın kafamda deli sorular dün geceyide stres olduk spermler gitti hep dışarı ne zor şeymiş
Yok daha önce çatlamıştı ama tutmamıştı o yüzden ağrısını tanıyorum ağrısından bildim gündüz sol tarafım ağrıdı gece uyurken birden sağ tarafım ağrıdı uyandırdı ağrısı ordan bildimNerden anladın birinin gece birinin gündüz oldunu kontrole mi gittin
Çok geçmiş olsun hadi hayırlı haberler devamlı gelsin inşallah hepimize :)Az önce doktorum aradı MR sonuçları 3 gün sürer dediler hemen çıkmış çok şükür kist şuan tehlikeli değilmiş çikolata kisti de değilmiş sadece soğan kürünü deneyebilirsin dedi.. 2 ay sonra tekrar kontrole çağırdı gebelik için de bir sıkıntı görmüyormuş hatta gebelikle birlikte kistin kaybolma imkanı olabilirmiş.. tekrar umutlandım umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz aralık ayı bizim olsun evlilik yıldönümüne az kaldı ne güzel olurdu böyle bir haberle bu seneyi kapatabilmek.
Evet ben letu kullandmKızlarr letu ve femara aynı mı ? İkisi de yumurta büyütmek için mi yani?
Ben bu macunu kullandığımı Dr paylaştım oda devam et alternatif tıpa asla karşı değiliz dedi tabi içeriğini sorduktan sonra bunları söyledi içeriğinde yıllarca kullanılan hayıt otu civan perçemli testere dişli aslan pençesi falan var vücudun hormon dengesini dengeliyor benim FSH bunu kullanmadan önce 37 ydi bana erken menopoz teşhisi konuldu kullanmaya başladım 1 ay sonra 14 e düştü diğer hormonların da tabi oyuzden kullanmaya devam ettim Dr devam et diyince içim rahat bisekilde kullanıyorumilk defa duydum. nerden alıyorsun bi zararı olmasın canım. 3 ay sonra normalemi dönüyor yoksa hamile kalana kadar mı kullanıyorlar
Slm iyi akşamlar bende geldim aranıza... bat 2aralık... beklemedeyim bakalım beni de ekler misinKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Hangi macunu kullanıyorsun canımBen bu macunu kullandığımı Dr paylaştım oda devam et alternatif tıpa asla karşı değiliz dedi tabi içeriğini sorduktan sonra bunları söyledi içeriğinde yıllarca kullanılan hayıt otu civan perçemli testere dişli aslan pençesi falan var vücudun hormon dengesini dengeliyor benim FSH bunu kullanmadan önce 37 ydi bana erken menopoz teşhisi konuldu kullanmaya başladım 1 ay sonra 14 e düştü diğer hormonların da tabi oyuzden kullanmaya devam ettim Dr devam et diyince içim rahat bisekilde kullanıyorum
Aynısı bende de varKızlar bende bu ay felaket gaz sancısı var kasıkta da ağrı değilde batma var. Bata 10 gün var. Üşüttüm mü sizce. Gaz sancısı gebelik belirtisi olabilir mi
Nerden temiz ediyorsun pahalı bişey miBen bu macunu kullandığımı Dr paylaştım oda devam et alternatif tıpa asla karşı değiliz dedi tabi içeriğini sorduktan sonra bunları söyledi içeriğinde yıllarca kullanılan hayıt otu civan perçemli testere dişli aslan pençesi falan var vücudun hormon dengesini dengeliyor benim FSH bunu kullanmadan önce 37 ydi bana erken menopoz teşhisi konuldu kullanmaya başladım 1 ay sonra 14 e düştü diğer hormonların da tabi oyuzden kullanmaya devam ettim Dr devam et diyince içim rahat bisekilde kullanıyorum
Bu yumurta geliştirici ilaçları kaç aya kadar kullanılıyor bilginiz var mı. Doktorum bu 3. Deneme son olmazsa rahim filmi ve aşılama dediilk zamanlar bende klomen kullanmıştım .tedaviye ilk başladığım zaman pek memnun kalamadım . pek fayda etmedi bende . sonra başka doktor femra verdi hep onu kullanıyorum memnunum . farklı doktora gidince klomen yazayım sana deyince femra kullanayım o bende işe yaramıyor memnun kalmadım diyince tmm o zaman diyip istediğimi verdiler. bence doktorunla bunu konuş
Canım belki geç yumurtlarsın. Bu arada yanlış anlama bir şey sorcam benim tırnaklarım çok kısa, ben de takma tırnak istiyorum ama abdest işini nasıl hallediyorsun? Sürekli takıp çıkarılabiliyor mu?Kızlar ben bu ay yumurtlayamıcam galiba
Kuzum benım takma tırnak değil. Kalıcı oje.Canım belki geç yumurtlarsın. Bu arada yanlış anlama bir şey sorcam benim tırnaklarım çok kısa, ben de takma tırnak istiyorum ama abdest işini nasıl hallediyorsun? Sürekli takıp çıkarılabiliyor mu?