Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide yazarmisin Kasım ayından hiç umudum yok vazgeçmiştim iyice zaten düzenli ilişkide olmadı hiç onun direk Aralık geçim takvime göre 26 Aralık

Kızlar bisi sorucam dün doktora gittim biri 19 biri 22 olmus yumurtaların çatlama iğnesi yaptı hani 12 saat 36 saat çok önemli ya iğneden sonra 2 yada 3 gün ilişki oneriyorlar bunu anladim yumruta catladiktan sonra 1 gün öyle duruyor peki neden iğneden sonraki haftayida gün aşırı değerlendirin diyorlar zaten durmuyor ki bide iki yumurtam var ya hani ikisi bir mi çatlıyor yoksa biri sonradan mı çatlayacaktir bilginiz varsa yazın kafamda deli sorular o_O dün geceyide stres olduk spermler gitti hep dışarı ne zor şeymiş :kızgın:
İkisi de olabilir canım belki biri sonra çatlar bellide ikisinde aynı anda çatlar benim 2 yumurtam aynı mm de gelişti ve aynı gün çatladı biri gündüz biride gece çatladı ama herkesin böyle olacak bi şey de yok ama çatlarsa ilk 22 mm olan çatlar

Az önce doktorum aradı MR sonuçları 3 gün sürer dediler hemen çıkmış çok şükür kist şuan tehlikeli değilmiş çikolata kisti de değilmiş sadece soğan kürünü deneyebilirsin dedi.. 2 ay sonra tekrar kontrole çağırdı gebelik için de bir sıkıntı görmüyormuş hatta gebelikle birlikte kistin kaybolma imkanı olabilirmiş.. tekrar umutlandım umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz aralık ayı bizim olsun :KK200:evlilik yıldönümüne az kaldı ne güzel olurdu böyle bir haberle bu seneyi kapatabilmek. :KK16:

Az önce doktorum aradı MR sonuçları 3 gün sürer dediler hemen çıkmış çok şükür kist şuan tehlikeli değilmiş çikolata kisti de değilmiş sadece soğan kürünü deneyebilirsin dedi.. 2 ay sonra tekrar kontrole çağırdı gebelik için de bir sıkıntı görmüyormuş hatta gebelikle birlikte kistin kaybolma imkanı olabilirmiş.. tekrar umutlandım umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz aralık ayı bizim olsun :KK200:evlilik yıldönümüne az kaldı ne güzel olurdu böyle bir haberle bu seneyi kapatabilmek. :KK16:
Çok geçmiş olsun hadi hayırlı haberler devamlı gelsin inşallah hepimize :)

Kızlarr letu ve femara aynı mı ? İkisi de yumurta büyütmek için mi yani?

ilk defa duydum. nerden alıyorsun bi zararı olmasın canım. 3 ay sonra normalemi dönüyor yoksa hamile kalana kadar mı kullanıyorlar
Ben bu macunu kullandığımı Dr paylaştım oda devam et alternatif tıpa asla karşı değiliz dedi tabi içeriğini sorduktan sonra bunları söyledi içeriğinde yıllarca kullanılan hayıt otu civan perçemli testere dişli aslan pençesi falan var vücudun hormon dengesini dengeliyor benim FSH bunu kullanmadan önce 37 ydi bana erken menopoz teşhisi konuldu kullanmaya başladım 1 ay sonra 14 e düştü diğer hormonların da tabi oyuzden kullanmaya devam ettim Dr devam et diyince içim rahat bisekilde kullanıyorum

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
@Ballgrill1 ARALIK
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
P Pimpiriklianneee 1 ARALIK
@RAU1 ARALIK
@aykizb1 ARALIK
@Mirune1 ARALIK
@OKYANUS3021 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@Petunya5082 ARALIK
BaharDarcan48 BaharDarcan48 3 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@ayyuk4 ARALIK
@Aslim asli4 ARALIK
@Monarosa014 ARALIK
@Noonameee4 ARALIK
@Gulela gul4 ARALIK
@efsunyel4 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
MaviHayallerim MaviHayallerim 6 ARALIK
@miaselinam6 ARALIK
@greengirl16 ARALIK
O Ozlmerva 6 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
@HaticeK068 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@Yasemincemm8 ARALIK
@suksuk8 ARALIK
@Kafanfilm0009 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
- Janna - - Janna - 10 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@mmmeyra11 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
Teach_Mavi Teach_Mavi 12 ARALIK
@Ebruszrr12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
@Manoly3413 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
@yeshll13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
@L u n a15 ARALIK
@Mystery88815 ARALIK
Mavimsikelebek61 Mavimsikelebek61 16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
@Bulut0616 ARALIK
@mucizeanne2017 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Mervis269017 ARALIK
U umutlu_ 17 ARALIK
C csemlis 17 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK
@Annesiyim12320 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@papatyamveben21 ARALIK
@Tubiss32121 ARALIK
@Spicelover21 ARALIK
@Hanimelibahar21 ARALIK
@Emine199021 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@skulentvera22 ARALIK
@cileklipapatya24 ARALIK
@senalidya24 ARALIK
@mavi guzel24 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@E L B A25 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
Z Zennep 26 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
Slm iyi akşamlar bende geldim aranıza... bat 2aralık... beklemedeyim bakalım beni de ekler misin

Ben bu macunu kullandığımı Dr paylaştım oda devam et alternatif tıpa asla karşı değiliz dedi tabi içeriğini sorduktan sonra bunları söyledi içeriğinde yıllarca kullanılan hayıt otu civan perçemli testere dişli aslan pençesi falan var vücudun hormon dengesini dengeliyor benim FSH bunu kullanmadan önce 37 ydi bana erken menopoz teşhisi konuldu kullanmaya başladım 1 ay sonra 14 e düştü diğer hormonların da tabi oyuzden kullanmaya devam ettim Dr devam et diyince içim rahat bisekilde kullanıyorum
Hangi macunu kullanıyorsun canım

İyi akşamlar kızlar ben bu aydan da elendim malesef bata 6 gün var ama genel kontrol için 2 hafta önce randevu almıştım beta hcg 0 çıktı inşallah Aralık sizezlere hayırlı sağlıklı bol bebişli gelir :anne::KK200:

Nerden temiz ediyorsun pahalı bişey mi

ilk zamanlar bende klomen kullanmıştım .tedaviye ilk başladığım zaman pek memnun kalamadım . pek fayda etmedi bende . sonra başka doktor femra verdi hep onu kullanıyorum memnunum . farklı doktora gidince klomen yazayım sana deyince femra kullanayım o bende işe yaramıyor memnun kalmadım diyince tmm o zaman diyip istediğimi verdiler. bence doktorunla bunu konuş
Bu yumurta geliştirici ilaçları kaç aya kadar kullanılıyor bilginiz var mı. Doktorum bu 3. Deneme son olmazsa rahim filmi ve aşılama dedi

Canım belki geç yumurtlarsın. Bu arada yanlış anlama bir şey sorcam 🙈 benim tırnaklarım çok kısa, ben de takma tırnak istiyorum ama abdest işini nasıl hallediyorsun? Sürekli takıp çıkarılabiliyor mu?
Kuzum benım takma tırnak değil. Kalıcı oje.
Abdest geçiyor dediler bende onların yalancısıyım:) dipten uzadıgı icin alıyorım o sekilde

X