Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet zayıflarsanız çok rahat hamile kalırsınız pco da öyle bir durum varmış. Ben zayıfım normla kilom ona rağmen pcos ve yumurtalıklarım çok inatçı. Eğer gebelik oluşmazsa sizde takibe gidin. Benim ilk takibim içimi çok rahatlattı yumurtalarımı görmek. Her ay bilinmez bir durum oluyordu

Doktor kontrolü ile mi kullanıyorsunu kaç yumurta oluştu takibi yaptı mı
Yok canım kontrole değil. Kullanıyorum bitince ovulasyon la takip ediyorum yumurtlama çatlama yı görüyorum. Ama yinede gebelik elde edemedim. Çok kez kullandım. İlaçsız yumurtlama ya görmüyorum yada çok geç görüyorum maalesef

Clife denediniz mi ben 1 yıldır kullanıyorum amh 0 17 bu değerle ayda 1 yumurtam olması lazım ve ilaçla büyümesi lazım ama bnim ayda 5.6 yumurtam oluyor ve hepsi 21 mm kadar büyüyor ilaç siz

Bu ay aşılama yaptırdım her ay ovulosyonla takip ediyordum 14 gün pik oluyor 16 gün çatlıyor buay Dr takibinde 9 yumurtam oldu 14 gün 4 yumurta 20 ustuydu diğerlerinde 17 16 en küçüğü 14 hiç ilaç kullanmadım ama çatlatma iğnesini oldum 14 gün 16 günde aşılama oldu oyuzden clife deneyin derim

Anladım canım doktor takibinde yapsan belki yumurtan ne kadar büyüyor çatlıyor mı anlarsın. Doktor bana 19mm yumurtan bar dedi hiç ovulasyonda pozitif görmedim nedense

Bir kaç ay önce gittiğimde kan ve ultrason baktı doktor pkos gözükmüyor dedi olsaydı ultrason da görürdü demi doktora da pek güvenmiyorum ilgisizdi çok

Bir kaç ay önce gittiğimde kan ve ultrason baktı doktor pkos gözükmüyor dedi olsaydı ultrason da görürdü demi doktora da pek güvenmiyorum ilgisizdi çok
Canım ben ilk istanbulda Erdem hastanesi var oraya gittim özel ama 2. Sınıf bana pcos demed dedim polikistik over var mı diye ama yok dedi ultrasonları iyi değildi sonra daha iyi bir hastaneye gittim oradaki doktor dedi. İnşallah sende yoktur ama başkasına da görün istersen.

Clife denediniz mi ben 1 yıldır kullanıyorum amh 0 17 bu değerle ayda 1 yumurtam olması lazım ve ilaçla büyümesi lazım ama bnim ayda 5.6 yumurtam oluyor ve hepsi 21 mm kadar büyüyor ilaç siz
Yok ilk defa duyuyorum kullanmadım. İlaçsız o kadar yumurta gelişmesi normal mi?

Clife yumurta geliştirici bir ilaç mı canım? Sonucunuz ne zaman belli olacak

Anladım canım doktor takibinde yapsan belki yumurtan ne kadar büyüyor çatlıyor mı anlarsın. Doktor bana 19mm yumurtan bar dedi hiç ovulasyonda pozitif görmedim nedense
Ovulasyon la çatladıgını görüyorum canım ertesi gün. İlk zamanlar kontrole gidiyor dum ama hatırlamıyorum kaç yumurta vardı 1 2 falan sanırım

Clife bir macun içinde hayıt otu aslan pençesi ve bir kaç tane daha ot var ve çam balı var sabah akşam onların gönderdiği kaşıkla aç karnına yiyorsun 3 ay yumurtlama ya kadar kullanıyorsun sonra 1 ay ara veriyorsun bir çok kişi gebe kaldı bu macunla bende olmadı ama yumurta kalitemi artırdığı hissediyorum oyuzden kullanmayı biraktim

İnstegrama clife yazarsan çıkar orda kullananların yorumları var okursun bende erken menopoz başlangıcı var düzenli regli oluyorum ama kanamam azaldı bu yüzden saracoglunun kurlerini dönüyordum sonra clife çıktı karşıma onu bı deneyim dedim farkı görünce bırakmadım

Valla bakalım zaten 1 2 aya olmazsa doktora gidicem bu sefer prof ayarlamaya çalışıcam da vardır ama bencede yoksa regl neden düzensiz olsun ki

Evet neden öyle yapmış dozu yükseltmesi gerekirken Bence bir konuşun bende de pcos var yumurtalıklarım zor tepki veriyor
Canım zaten bu ay kendi haline bırak artık bir şey veremem günün gecti dedi . Diğer ay rahim filmi çekicekmiş iğneyle büyütcekmiş bu sefer yumurtayı garanti olması açısından. İğne olayına cok sıcak bakmıyorum aslında vücuduma gereksiz hormonlr yüklemek istemiyorum bilmiyorum

Kızlar aranızda prowomen kullanan var mi beni mahvetti bu toz tadı agzimdan gitmiyor nefesime işliyor resmen düğüm gibi kalıyor bağrımda faydasını gören oldu mu bunun

Valla bakalım zaten 1 2 aya olmazsa doktora gidicem bu sefer prof ayarlamaya çalışıcam da vardır ama bencede yoksa regl neden düzensiz olsun ki
Bilmiyorım ki canım pcos diyorlar yumurta tembelliği diyorlar bir baktır hormonlara falan ayrıntılı. İnşallah olurda gerek kalmaz

Banada rahim filmi çekti öyle tedaviye başladı. Canım benim ki inatçıydı femeraya rağmen büyümedi iğne yazdı büyüdü belki sen de de öyle olur bir dene istersen zaten bu iğnelerin içinde Lh ve fsh hormonu var yumurtalıkları uyarıyor. Haklısın vücut dengesi bozuluyor ama düzgün yumurtlamak için katlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…