Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam yaklaşık 7 aydır deniyorum eşim akdeniz anemisi hastası herhangi bi doktor a da gözükmedik. ilk 1 sene denemek istedik.1 bucuk senedir evliyiz ama , sizce ne yaplım fikir verir misiniz? kendi kafama göre 2 ay önce 1 ay folik asit kullandım sonra onu da bıraktım. 1 aralık bat günüm size adetten 8 gün sonra ovulosyon testi kullansam mı?
1 yıldır çocuk için uğraşıyorsunuz doktor muayenesinden geçin bi adetin 2. Günü yapılması gereken değerler var fsh amh progestan vs kist var mı yok mu hem ona bakar eşin de spermiogram testi varsin canım sorun sende de olmayabilir yada ikiniz de de sorun olmayıp sebepsiz inferlite olabilir tıpkı benim gibi bakalım bu ay aşılama oldum 9. Günüm 1 aralıkta sonuç öğrencem umarım pozitif çıkar 🤲🏻🙏🏻🤰

merhaba Ben de ekim ayı Tüp bebek transferi oldum Negatif oldu bu ay bazı testler yaptırdık eğer her şey yolunda giderse Aralık ayında sanırım yeni transfer süreci ve gebelik ihtimali var Grup adını görünce dahil olmak istedim 😁😊😊
Umarım tutar ve pozitif görür ve göbeğinin içi dolu bi şekilde bebişli şişmesini nasip etsin hepimize 🙏🏻🤲🏻🤰

Banada rahim filmi çekti öyle tedaviye başladı. Canım benim ki inatçıydı femeraya rağmen büyümedi iğne yazdı büyüdü belki sen de de öyle olur bir dene istersen zaten bu iğnelerin içinde Lh ve fsh hormonu var yumurtalıkları uyarıyor. Haklısın vücut dengesi bozuluyor ama düzgün yumurtlamak için katlanıyoruz 🥺☹️
İğnelerin fiyatı ne kadar oluyor kuzum? Bana doktorum yarım doz vurulursun falan demişti

Kızlar ben bu ay yumurtlayamıcam galiba🤪

Eklentiler

• 9BD67DE9-4A5C-4136-A23D-78BC8ECB92DE.jpeg
    9BD67DE9-4A5C-4136-A23D-78BC8ECB92DE.jpeg
    194,4 KB · Görüntüleme: 59
Clife bir macun içinde hayıt otu aslan pençesi ve bir kaç tane daha ot var ve çam balı var sabah akşam onların gönderdiği kaşıkla aç karnına yiyorsun 3 ay yumurtlama ya kadar kullanıyorsun sonra 1 ay ara veriyorsun bir çok kişi gebe kaldı bu macunla bende olmadı ama yumurta kalitemi artırdığı hissediyorum oyuzden kullanmayı biraktim
ilk defa duydum. nerden alıyorsun bi zararı olmasın canım. 3 ay sonra normalemi dönüyor yoksa hamile kalana kadar mı kullanıyorlar

Kızlar ben bu ay yumurtlayamıcam galiba🤪
hiç belli olmaz canım ben adete 1 hafta kala yumurtlama gördüm geçen ay . ilaç vs kullandın mı adete ne kadar var. birde saat olarak erken değil mi .12-16 yada akşam 19-22 arası yap bence . ben bu ay öğlen yaptım yumurtlaam yoktu akşam 8 gibi yaptım kop koyu idi .

hiç belli olmaz canım ben adete 1 hafta kala yumurtlama gördüm geçen ay . ilaç vs kullandın mı adete ne kadar var. birde saat olarak erken değil mi .12-16 yada akşam 19-22 arası yap bence . ben bu ay öğlen yaptım yumurtlaam yoktu akşam 8 gibi yaptım kop koyu idi .
Klomen kullanmıştm günde 1 tane olarak 5 gün. Akşam bidaha yaparım kuzum ama benım daha var bence salı günü büyüyen yumurta göremedi doktorum ultrasonda.

Kızlar ben 1,5 haftadır kafamdaki sedef hastalığı yüzünden kortizonlu losyon kullanıyorum mecburen cünkü cok azdılar. Acaba bu da yumurtlamamı geciktirmiş olabilir mi ki?
Canım aynı sıkıntı bende de var ama egzama olarak geçiyor benim ki henüz sedef değil.. şuan gebeliği taktıkca daha da azıyor kafam ve vücudumda ki yaralar düşünmemeye çalışmalıyz kortionlu losyon geciktirdiğini düşünmüyorum hap olsa neyse ama losyon çok etki etmez daha çok stresden olabilir..

Klomen kullanmıştm günde 1 tane olarak 5 gün. Akşam bidaha yaparım kuzum ama benım daha var bence salı günü büyüyen yumurta göremedi doktorum ultrasonda.
ilk zamanlar bende klomen kullanmıştım .tedaviye ilk başladığım zaman pek memnun kalamadım . pek fayda etmedi bende . sonra başka doktor femra verdi hep onu kullanıyorum memnunum . farklı doktora gidince klomen yazayım sana deyince femra kullanayım o bende işe yaramıyor memnun kalmadım diyince tmm o zaman diyip istediğimi verdiler. bence doktorunla bunu konuş

Kızlar bisi sorucam dün doktora gittim biri 19 biri 22 olmus yumurtaların çatlama iğnesi yaptı hani 12 saat 36 saat çok önemli ya iğneden sonra 2 yada 3 gün ilişki oneriyorlar bunu anladim yumruta catladiktan sonra 1 gün öyle duruyor peki neden iğneden sonraki haftayida gün aşırı değerlendirin diyorlar zaten durmuyor ki bide iki yumurtam var ya hani ikisi bir mi çatlıyor yoksa biri sonradan mı çatlayacaktir bilginiz varsa yazın kafamda deli sorular o_O dün geceyide stres olduk spermler gitti hep dışarı ne zor şeymiş :kızgın:

Canım aynı sıkıntı bende de var ama egzama olarak geçiyor benim ki henüz sedef değil.. şuan gebeliği taktıkca daha da azıyor kafam ve vücudumda ki yaralar düşünmemeye çalışmalıyz kortionlu losyon geciktirdiğini düşünmüyorum hap olsa neyse ama losyon çok etki etmez daha çok stresden olabilir..
Losyon kafamı geçirdi canım cok ilginc banada kadın dogum doktorumun yanındaki asistan söyledi betacalic losyon tavsiye ecerim.

ilk zamanlar bende klomen kullanmıştım .tedaviye ilk başladığım zaman pek memnun kalamadım . pek fayda etmedi bende . sonra başka doktor femra verdi hep onu kullanıyorum memnunum . farklı doktora gidince klomen yazayım sana deyince femra kullanayım o bende işe yaramıyor memnun kalmadım diyince tmm o zaman diyip istediğimi verdiler. bence doktorunla bunu konuş
Canım konuscam belki igneden önce femara denerim bi kere de. Kimisinde de femara ise yaramıyomus. Doktor iğne ile garantiye almak istiyor sanırım bu yüzden

Kullandım ben onu maalesef işe yaramıyor bir süre sonra tekrar azdırıyor ve yara kabuk bağlıyor.. stresten uzak durdukça gelmiyor :KK56:
Tabı en bası stresi uzak tutmak kuzum.. ben ilk defa denedim. Neler denemiştim daha öncesinde hiç işe yaramadı. Bu mucizevi bi sekilde gecirdi suan. Artık kafam kocaman bi tabaka halinde kabuk olmustu beyaz beyaz. O kadar kalındı ki o kabuklar deliriyordum. E delirdikce insan daha strese giriyor kısır döngü gibiydi. Şimdi hazır geçmişken stres yapmamak lazım tekrarlamaması icin.

X