Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide yazarmisin Kasım ayından hiç umudum yok vazgeçmiştim iyice zaten düzenli ilişkide olmadı hiç onun direk Aralık geçim takvime göre 26 Aralık

İkisi de olabilir canım belki biri sonra çatlar bellide ikisinde aynı anda çatlar benim 2 yumurtam aynı mm de gelişti ve aynı gün çatladı biri gündüz biride gece çatladı ama herkesin böyle olacak bi şey de yok ama çatlarsa ilk 22 mm olan çatlar

Nerden anladın birinin gece birinin gündüz oldunu kontrole mi gittin
Yok daha önce çatlamıştı ama tutmamıştı o yüzden ağrısını tanıyorum ağrısından bildim gündüz sol tarafım ağrıdı gece uyurken birden sağ tarafım ağrıdı uyandırdı ağrısı ordan bildim

Az önce doktorum aradı MR sonuçları 3 gün sürer dediler hemen çıkmış çok şükür kist şuan tehlikeli değilmiş çikolata kisti de değilmiş sadece soğan kürünü deneyebilirsin dedi.. 2 ay sonra tekrar kontrole çağırdı gebelik için de bir sıkıntı görmüyormuş hatta gebelikle birlikte kistin kaybolma imkanı olabilirmiş.. tekrar umutlandım umarım en kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz aralık ayı bizim olsun evlilik yıldönümüne az kaldı ne güzel olurdu böyle bir haberle bu seneyi kapatabilmek.

Çok geçmiş olsun hadi hayırlı haberler devamlı gelsin inşallah hepimize :)

Kızlarr letu ve femara aynı mı ? İkisi de yumurta büyütmek için mi yani?

ilk defa duydum. nerden alıyorsun bi zararı olmasın canım. 3 ay sonra normalemi dönüyor yoksa hamile kalana kadar mı kullanıyorlar
Ben bu macunu kullandığımı Dr paylaştım oda devam et alternatif tıpa asla karşı değiliz dedi tabi içeriğini sorduktan sonra bunları söyledi içeriğinde yıllarca kullanılan hayıt otu civan perçemli testere dişli aslan pençesi falan var vücudun hormon dengesini dengeliyor benim FSH bunu kullanmadan önce 37 ydi bana erken menopoz teşhisi konuldu kullanmaya başladım 1 ay sonra 14 e düştü diğer hormonların da tabi oyuzden kullanmaya devam ettim Dr devam et diyince içim rahat bisekilde kullanıyorum

Slm iyi akşamlar bende geldim aranıza... bat 2aralık... beklemedeyim bakalım beni de ekler misin

Hangi macunu kullanıyorsun canım

İyi akşamlar kızlar ben bu aydan da elendim malesef bata 6 gün var ama genel kontrol için 2 hafta önce randevu almıştım beta hcg 0 çıktı inşallah Aralık sizezlere hayırlı sağlıklı bol bebişli gelir

Nerden temiz ediyorsun pahalı bişey mi

Bu yumurta geliştirici ilaçları kaç aya kadar kullanılıyor bilginiz var mı. Doktorum bu 3. Deneme son olmazsa rahim filmi ve aşılama dedi

Kuzum benım takma tırnak değil. Kalıcı oje.
Abdest geçiyor dediler bende onların yalancısıyım:) dipten uzadıgı icin alıyorım o sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…