- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 24
Tabiki tedavini ol Rabbim nasip etsin herkese saglikli hayı
EvlatlatTabiki tedavini ol Rabbim nasip etsin herkese saglikli hayırlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki tedavini ol Rabbim nasip etsin herkese saglikli hayı
EvlatlatTabiki tedavini ol Rabbim nasip etsin herkese saglikli hayırlı
Valla soğan kürü imiş kür müş öylr şeyler herkese fayda etmiyor tavsiye etmem kisti nin büyüklüğü nü biliyorsan yoga yı 1 ay yap git baktır mutlaka farkı göreceksin. Düzenli yap. Senin yaşın kaç. Yanlış anlamadıysam zaten 1 evladın var eşinden 2.de olur inşallahEvet ama eşimle aramda 20 yaş var ve kendisinde hiç bir sorun olmadığını iddia etmekten asla geri durmuyor eski kafa mı demeliyim bilemiyorum bazı şeyleri tek başıma yüklenmişim gibi ama sorun değil Allah’ın izniyle bununda üstesinden gelirim bu arada video İÇİN teşekkür ederim biraz baktım şimdi yarın denicem başka bir öneriniz varsa onlarıda duymak isterim
Kiz bi tanıdığım var evlendi hamile kaldi hemen evlendigi ayin sonundaPeki benim şuanda Haziran'da evlenmiş arkadaşımın hamile haberini almış olmama ne diyorsunuz?Millet çok sağlıklı, nasipli
Ben artık kendimden korkmaya başladım, eşimde sorun olmadığına göre ben de olabilme ihtimali yüksek gibi geliyor
Eşin suçu sana mı atıyor? Altı yıldır çocuk deniyoruz, eşim bir kere kırıcı bir şey demedi bana. Çift taraflı çikolata kistlerim var be hiç hamile kalamadım sizin birde çocuğunuz var. Çocuğu kocanız yapmıyor Allah veriyor bunu söyleyin kocanızaMerhaba tek çareyi cevap yazmakla buldum cevaplarsanız sevinirim ilk çoçuguma yoğun bir kanamanın sonunda hamile kaldım kadın doğuma gittiğimde kistilerimşn olduğunu asla hamile kalamıcağımı korunmayı bırakmamı söylemişti bende Dr bin dediği gibi korunmayı bırakıp 2018 Aralık ayında tedaviye başladım Aralık ayının sonunda dra gittiğimde beni eğitim ve araştırma bi hastanesine gitmem için yönlendirdi aradan 10 gün geçtikten sonra adet gecikmesi ve belirti yaşayınca bende test yaptım aklımda dahi yoktu ama gebeydim bir hfta sonra kontrole gittiğimde bana düşük yaptığımı söyledi oysaki bebek tutunmuş ve benden şarıl şarıl kan akıyordu çok afedersiniz ama adetim asla ağrılı değildir acayip ağrı çekiyordum bir süre sonra başka dra gittiğimde gebeliğin devam ettiğini öğrendim doğumumdan sonra spiral taktırdım yaklaşık 6 ay önce sprialimi çıkarttıktan sonra tahin kalınlaşmam polikistik kistim ve başka bir tane daha kistim olduğunu öğrendim bir ay boyunca tedavi gördüm tedavi bittşkten sonra dra gitme şansım hiç olmadı her ay gebe kalacakmış gibi belirtiler yaşıyorum her ay göğüslerim şiş aşermeler baş donmeleri yaşıyorum ama daha günüm gelmeden regl oluyorum sorum şu biraz uzun yazdım kusura bakmayın ama ilk gebeliğimde ki belirtilerimi anlatmak İÇİN geçen ay adetim beklediğim tarihden 3 gün önce geldi 4 gün sürdü 2 gün çok yoğun 3 gün lekelenme şeklinde yoğun olduğu dönemde pıhtı vardı ama ilk gebeliğimde de vardı pıhtı ! Normalde regl 7 ilaçla 10 gün arasında sürer bu arada adetim birtikten sonra eşimle 2 haftada 6 defaya yakın birlikte olduk ( çok afedersiniz ) reflim bittikten 3 gün sonra göğüslerimde bir ağrı başladı yaklaşık 3 haftadır devam ediyor planlanan regl tarihime bir buçuk hafta var bu arada dün test aldım bir erken gebelik birde normal ikisinde de saatlerce beklememe rağmen silik çizgi dahi çıkmadı çok üzgünüm çok stres yapıyorum ve işin ilginç tarafı göğüslerim hassas ve ara sıra kasıklarımda batma hareketlenme hissediyorum ilk gebeliğimde de aylarca böyle hissetmiştim ama testler negatif gidip boş yere kendimi ümitlendirmek istemiyorum eşim biraz suçu bana buluyor kistlerim olduğu İÇİN lütfen yardımcı olun soğan kürü deneyim dedim çok hassas bir bünyeye sahibim zaten herşeyi yiyen bir insan değilim bir yudum alıp saatlerce istirfa ettim lütfen yardım edin
Testlerin tutarsızca bi kan ver öylemi böyle mi kararsızlıktan ve stresten kurtul benceBakin kizlar bu aksamki
Öyle düşünme bak biz ikimizde muayene olduk hsg sine kadar çekindim ama olmuyor bende öyle benden sonra isteyen arkadaş 2,3 ay içinde hamile kaldı bende anlayamadım böyle olunca üzülüyorum ben de ama nasip Allah’ın takdiri iştePeki benim şuanda Haziran'da evlenmiş arkadaşımın hamile haberini almış olmama ne diyorsunuz?Millet çok sağlıklı, nasipli
Ben artık kendimden korkmaya başladım, eşimde sorun olmadığına göre ben de olabilme ihtimali yüksek gibi geliyor
İncir prolaktini yükseltiyor diye biliyorum hayıt tohumunu içiyorum onuda yumurtlama zamanı bıraktım.hic artık uğraşmak ta istemiyorum.yoruldum artık sanki oluruna bıraktım olursa olur olmazsa da nasip diyeceğim.senin çocukların cinsiyetleri ney kaç yaşında larEvdeki hesap carsiya uymuyo aynen sende dene istersen incir kurunu 2 gune bi 3 tane kaynattim suyunu ictim esimede keci boynuzu yedirdim yumurtlama zamanimi takip ettim
Beklicem suanTestlerin tutarsızca bi kan ver öylemi böyle mi kararsızlıktan ve stresten kurtul bence
Canım benim de iki gündür göğüs ağrım var koltuk altından göğüs altına kadar sanki ayrılık varmış gibi sol gözümde bir tık daha fazla ağrı oluyor elledigim zaman bat tarihime iki hafta var bu ay erken yumurtlama oldu inşallah gebelik VardırBir testim.kaldi kuzu onuda bu gece yapcam bakalım, benimde göğüslerim çok fena ya koltuk altından doğru dokunamiyorumbiraz bel ağrım var azcik da karın ağrısı
Aynen öyle ben rahim filmine de girdim temiz çıktı yapışıklık yok. Doktor küçük bı kist tek başına engel olmaya yetmez dedi aslında ama oluyo demekki herşeye baktırdık başka bı sorun yokEvet ya ne beter kist . Büyüyecek diye de korkuyorum daha da engel olur diye. Bu devirde bisey yapmakta zor artık anca bi kere denersin tüp bebek o da zorla eğer birikimin yoksa. Allah sonumuzu hayır etsin gerçekten yediğimiz içtiğimiz şeylerden de çok etkiliyor sebepsiz kalamayanda cok artık
Olabilir canimmm ,ay inşallah ya hepimiz kavusalim bebeklerimize artıkCanım benim de iki gündür göğüs ağrım var koltuk altından göğüs altına kadar sanki ayrılık varmış gibi sol gözümde bir tık daha fazla ağrı oluyor elledigim zaman bat tarihime iki hafta var bu ay erken yumurtlama oldu inşallah gebelik Vardır
İnsAllah csnim güzel haberini alıriz güzel belirtiler bunlarCanım benim de iki gündür göğüs ağrım var koltuk altından göğüs altına kadar sanki ayrılık varmış gibi sol gözümde bir tık daha fazla ağrı oluyor elledigim zaman bat tarihime iki hafta var bu ay erken yumurtlama oldu inşallah gebelik Vardır
Benim rahim filminde çeken doktor hiç bir sorun yok dedi, rahim sola deviyeymis onu sordum engel olmaz dedi. Benim kendi doktorumda görünce bi tüpünden ilac biraz yavaş geçmiş tekrar çekelim dedi ağustostan beri. Ben biraz ona sinir oldum aslinda çektirmedim.Aynen öyle ben rahim filmine de girdim temiz çıktı yapışıklık yok. Doktor küçük bı kist tek başına engel olmaya yetmez dedi aslında ama oluyo demekki herşeye baktırdık başka bı sorun yok
Evet resmen ayni durumdayım..Sey mantigindayim öğrenene kadar herşey mubahtiryoksa kafayi yicem hem isten hem bebisten hemde ulkede ki gundemden
![]()
Kac gun var bataBenim bu ay enteresan hic psikolojik belirti bile yok![]()