Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetimin 10.günü canım, ben genelde 17-18.günü yumurtlama görüyorum bazen 19-20 bile oluyordu. Bu ay soğan suyu yapıyorum onun etkisi var mı bilemiyorum
Benimde 12.günüm pek ümidim yok ama bakalım belkide büyür hayırlısı inş cnm

Kızlar ben yarın mfk ya basliyorum Rabbimin izniyle kendi vitaminlerim ve takviyelerim ile cunku yeni almistim hepsini doktorun dedikleriyle agır gelecek ama günlerini uygulayacagim takvimim uygulamasini kullaniyorum gecen sene bu zamanlara baktımda ne zamanlar iliski olmuşta ben cift cizgiyi gormustum diye şok oldum regli zamanlari ayni günde bitmis ve ben zaten kendimce mfk günlerini tutturmusum bi umut geldi

Canım yaa hadi güzel haberler alalım inşallah bu ay hepimizden :)

Aa progestanı neden verdi rahim duvarın ince diye mi? Yoksa döllenmeyi mi kolaylaştırıyor?
Gebelik olursa tutunsun diye verdi canım ilk klomen denememdede vermişti hamile kalmıstım ama sağlıklı olmadı malesef kürtaj oldum bu ay klomen içmedim kendiliğinden yine büyüyemedi yumoşlarım pko yaktı beni

Kızlar ben 1,5 haftadır kafamdaki sedef hastalığı yüzünden kortizonlu losyon kullanıyorum mecburen cünkü cok azdılar. Acaba bu da yumurtlamamı geciktirmiş olabilir mi ki?

Bana doktor bu ay olmazsa rahim filmi cekecekmis canım ne olduğunu bilmediğimiz bi yere boşa kürek sallamayalım ona göre yol çizeriz dedi…
Ben bir kere gebelik yaşadım cnm kürtajdan sonrada 2 kere adet gördüğüm için istemedi doktorum bakalım 2 3 ay klomenle deniyim olmazsa onuda yaptırıcam

Ben bir kere gebelik yaşadım cnm kürtajdan sonrada 2 kere adet gördüğüm için istemedi doktorum bakalım 2 3 ay klomenle deniyim olmazsa onuda yaptırıcam
Anladım canım hayırlısı olsun insallah.. bal propolis polen arısütü karısımı denedin mi? Hergün 1 kasık mı ne iciliyormus takviye olarak. Yumurta büyümesi ve kalitesini destekliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…