Aldım cnm ama doğru düzgün yemedim bu ay keşke yeseymişimAnladım canım hayırlısı olsun insallah.. bal propolis polen arısütü karısımı denedin mi? Hergün 1 kasık mı ne iciliyormus takviye olarak. Yumurta büyümesi ve kalitesini destekliyormuş
21 Aralık beni de ekler misinizKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
BeeeeeenKızlar bu ay MFK yöntemi deneyecek olanlar kimler bakalım . hadi gelin bu ayda onu deneyelim
Bende 13. Gundeyim canim bendede daha yok. Nasil takip ediyorsun test yapiyor musunDurumlar kesat bende ya yumurtlama olmadı 14.gündeyim
Kacinci gun canim...Bugünde dünden cok farklı olmadı
Dün doktora gittim yumurtlama yok dedi zaten ovulasyon testlerimde hala pik değil canım haftaya bidaha kontrol edecek 20.günde. Ben bu arada ovulasyon testiyle takip etmeye devam ediyorum. 12.günde iliskiye basladık 3-2-3-2 gün şeklinde iliski deneyeceğiz bal polen arı sütü propolis karısımından da hergün tüketerekBende 13. Gundeyim canim bendede daha yok. Nasil takip ediyorsun test yapiyor musun
Canım hangi ilacı kullandın? Neden öyle olmuş ben de de bu ay 5 gün femera kullandım büyüme olmadı 2 günde iğne kullandım3 tane büyüdü şükürAynen canım malesef bu ayda pas geçiyorum galiba ben yumurtalar 30 tane olunca büyümemişinşallah kistleşmezler
Yumurtalama oldu mu olmadı mı bilmiyorum test yapmadım ama felaket gögüs ağrısıyla uyandım bugün batada 10 gün var bilmiyorum gebelik mi erken gelecek regl mi. Sizde durumlar nasılKizlar nasil durumlar yumurtlamaya giren var mi
Canlar bu konuda fikri olan yok mu :)Kızlar benim bata 9 gün var. Bu sabah felaket gögüs ağrısıyla uyandım dokununca çokk ağrıyor bütün gün bayağı zorluyor beni sizce gebelik olmuş olabilir mi
Canım ben klomen kullandım 5 gün günde 1 adet. Büyümedi malesef. Günde 2 adetle büyümüştü aslında . Neden 1 adet icirdi bilmiyorumCanım hangi ilacı kullandın? Neden öyle olmuş ben de de bu ay 5 gün femera kullandım büyüme olmadı 2 günde iğne kullandım3 tane büyüdü şükür
14.gündü canımKacinci gun canim...
Evet neden öyle yapmış dozu yükseltmesi gerekirkenCanım ben klomen kullandım 5 gün günde 1 adet. Büyümedi malesef. Günde 2 adetle büyümüştü aslında . Neden 1 adet icirdi bilmiyorum
Bende de pcos var demişti doktor son zamanlarda kontrole gitmedim bir daha. Adet düzensizliğiniz falan var mı ne gibi pcos belirtileriniz varEvet neden öyle yapmış dozu yükseltmesi gerekirkenBence bir konuşun bende de pcos var yumurtalıklarım zor tepki veriyor
9 gün çok erken ama yumurtlamadan sonra benimde hep göğüs ağrım çok şiddetli oluyor bata 3 gün kala normale dönüyor oyuzden bu belirtileri artık dikkate alamıyorum umarım seninki hamililektir 1 yıl boyunca vücudum okadar çok kandırdı ki beni miğde bulantisi aserme göğüs hassasiyeti baş dönmesi kaşık batması bacak ağrısı bunların hepsini yaşadım ama hamile kalmadımCanlar bu konuda fikri olan yok mu :)
Evet canım adet düzensiz 38-45 arası belli olmuyor. Düzenli yumurtlama olmuyor 9 ay denedik gebelik olmadı ovulasyon testinde kırmızı görüp değerlendirmeme rağmen bu ay doktor yumurta takibi yaptı ilaçlı öyle yumurtlama gördükBende de pcos var demişti doktor son zamanlarda kontrole gitmedim bir daha. Adet düzensizliğiniz falan var mı ne gibi pcos belirtileriniz var
Demi bende öyle 6 aydır dediğin gibi her türlü belirti var aslında hiç belirti aramamak aklına bile getirmemekte yapamıyorum işte9 gün çok erken ama yumurtlamadan sonra benimde hep göğüs ağrım çok şiddetli oluyor bata 3 gün kala normale dönüyor oyuzden bu belirtileri artık dikkate alamıyorum umarım seninki hamililektir 1 yıl boyunca vücudum okadar çok kandırdı ki beni miğde bulantisi aserme göğüs hassasiyeti baş dönmesi kaşık batması bacak ağrısı bunların hepsini yaşadım ama hamile kalmadım
Bende femara kullanıyorum 5 gün günde adet. Hep 16.gün yumurtlama görüyorum. İğne giç kullanmadımCanım hangi ilacı kullandın? Neden öyle olmuş ben de de bu ay 5 gün femera kullandım büyüme olmadı 2 günde iğne kullandım3 tane büyüdü şükür
Bende de teşhisi koydu doktor bir kaç sene önce. Gebelik istediğimde kan falan verdim pkos gözükmüyor şuan demişti gidebilen bir şey sanırım. Adet düzensizliğim bazen oluyor bazen tam gününde oluyor kestiremiyorum açıkçası artık. Bir de kilo pkosun düşmanın diyorlar 10 kilo kadar fazlam var aslında zayıflasam şansın artacağını da biliyorum ama sütüne bir de guatr olunca kilo vermekte hayli güç benim içinEvet canım adet düzensiz 38-45 arası belli olmuyor. Düzenli yumurtlama olmuyor 9 ay denedik gebelik olmadı ovulasyon testinde kırmızı görüp değerlendirmeme rağmen bu ay doktor yumurta takibi yaptı ilaçlı öyle yumurtlama gördük