Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3-4 gün sonra tekrar verirsin canım erken daha daha yerleşmeye geçiyordur

Eşim doktor diyor adet gecikmeden kimseden kan almiyoruz
O doktor eşine söyle adete 7 gün varken sonra 5 gün varken sonra 3 gün varken sonra 1 gün varken hep kan verdim değerim yükseldi 2.44 le başladı düşün. Anne olmak isteyen kadının gücü doktoru yendi

Çok var canım inşallah sen de güzel haber alırsın

Herşeyi duyup kullanmak istiyoruz maalesef psikolojik olarak sizi etkiler motive eder zarari yok dedi canim
Doğru ben hiç birşey kullanmadım.. Doktora gittimde inofolic kullandığımı söyledim. Diğer doktor vermişti tüp bebek kararı alınca bırakmadım dedim. İyi yapmışsın dedi.. Sonra tedaviye başlayınca kendisş tahlillerime bakarak ilaçlar yazdı.. Ben kürlerden korkuyorum..

Promontil women kullanıyorum içeriğinde q10 var omega kullanıyorum ama gonamax ve biesteron bunları hiç duymadım nasıl alabiliriz bunları siz aldınız mı

13 gun var iste..
Regl sonrasi tutmuş olabilme ihtimali de var ..
Bwlli olmuyor tam bir mide bulunması değil ama farklı bedenim sanki sindirim 3 gündür zorlandi ki beslenmem normal gogus şikayetim de dun basladi
Hadi hakkinda hayirlisi olsun insallah dagada varmis adete bekle bekle gecmez

O doktor eşine söyle adete 7 gün varken sonra 5 gün varken sonra 3 gün varken sonra 1 gün varken hep kan verdim değerim yükseldi 2.44 le başladı düşün. Anne olmak isteyen kadının gücü doktoru yendi
Bi şey sorucam senin belirtilerin neydi ben 2 gündür çok fena kaşık ağrısı çekiyorum ya karnıma hafif mesaj yapıyorum geçmiyor bu diğer aylarla bu ayki ağrıya hiç benzemiyor beze bazen sağ tarafım kaşık tarafı şişiyo anlamadım bi de 5 yumurtam oluşmuş acaba o yüzden mi çok ağrı hissediyorum ben adetime de daha 15 gün var oturunca çok hissediyorum uzanınca biraz da olsa iyi geliyor

Canım 5 yumurtan geliştiyse ağrılar normal 1 tanesiyle nasıl ağrıyor. Arada görünecek misin doktora

Canım 5 yumurtan geliştiyse ağrılar normal 1 tanesiyle nasıl ağrıyor. Arada görünecek misin doktora
Çatlamak üzereydi zaten yumurtalarım büyük ihtimal çatlıyolar Pazartesi görünmüştüm doktor ağrı olabilir demişti geçen ay 2 yumurtam vardı bu kadar ağrım yoktu bu ay sandalyeye falan oturduğumda daha çok hissediyorum o baskıyı doktor bana doğal yolla denemeyin dedi düşük olur 4 üz olur dedi ama ben denicem çünkü o kadar kolay tutsaydı benim geçen ay aşılama oldum geçen ayda 2 ize hamile kalırdım 2 yumurtam vardı sonuçta para için dedi bence biliyo adet günüm ayım 31 eee yılbaşından sonra da zam gelecek aşılamaya ondan amaçları bu bence burda çoğu kişi 5 yumurta ile denemiş doğal Yolla

Hepsi olgun ve çatlamış mi canım yumurtaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…