Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test verdin mi canim
Verdim bat 12 Aralık 13 ün de sonuç 0,18 tekrarla dediler 15 inde 1,4 şuna son durumum sol tarafta batma aşırı şişlik başım fazlasıyla ağrıyor ya stres yada regli olamıyorum ben de çözemedim 10 gün sonra öğrenenler var diyorum umutlanıyorum 5gün kala pozitif olanları duyup acaba başka bir sıkıntı mı var diye üzülüyorum şaşırdım uykularım kaçıyor

Sol gogus ucu civari sızlıyor ogleden beri, kokulara karşı sabahtan beri asiri duyarlıyim midem kalkıyor ve kazanıyor bu kadar erken normal mi bunlar
Sen ne yaptin canim var mi bi gelisme reglne ne kadar kaldi bendede olmustu gogus hassasiyeti sizlama falan ama hala kokulara iyiyim midem oturup kalkmiyor sukur insallahda olmaz

Kuzum son günlerde biraz yoğunum, kardeşim ameliyat oldu onunla ilgilendim. Sınavlarım falan var. Hsg çektirmedim diye bu ay saldım gitti ya hiçbir şey kullanmadım, ne doktora gittim ne ovulasyon kullandım... Düzenli ilişki oluyor ama ne bileyim pek umudum da yok açıkçası.
Sen neler yapıyorsun?
Aa geçmiş olsun.. Allah Şafi ismi ile şifa versin inş..
Sınavlar önemli sınavlara çalışın😁 Bende sınav kağıdı okuyorum aylardır🙈
Ben bekleme modundayım 2 regl sonra transfer olacağı için umutlu ama umutsuz takılıyorum 😁

Selam kızlar amh düşük olan varsa eğer kıbrıstan bi tüp bebek hemşiresi ile konuştum multivitaminler genelde para tuzağı yumurta rezervine en iyi gelen şey biesteron gonamax ve omega q10 tavsiye ederim dedi 🤗 sizlerle paylaşım dedim özellikle biesteron kullanmanızı öneririm dedi kürler ile bedeni sakin sakin yormayın diyede tembih etti
Banada doktor öyle dedi.. eksik vitamin ve omegaq10 verdi..

Akışına bırakmak en iyisi hayırlısı dıyor insan ama çok zor allahım isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Amin amin cumlemizin insallah iclerinde bizide zor evet ama sabir gerek dua gerek Allah buyuk yinede stres yapma cok etkiliyor ben bu ay salmıştım kendimi imkansiz diye gecen aydan kimyasal gebelik vardi bu ay zor demistim veren Allah veriyoda aliyoda o yuzden dirayetli olmak lazim ❤

Aa geçmiş olsun.. Allah Şafi ismi ile şifa versin inş..
Sınavlar önemli sınavlara çalışın😁 Bende sınav kağıdı okuyorum aylardır🙈
Ben bekleme modundayım 2 regl sonra transfer olacağı için umutlu ama umutsuz takılıyorum 😁
Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun 🤲

Şu kâğıtları okurken biraz insaflı olun bee 🤣

Verdim bat 12 Aralık 13 ün de sonuç 0,18 tekrarla dediler 15 inde 1,4 şuna son durumum sol tarafta batma aşırı şişlik başım fazlasıyla ağrıyor ya stres yada regli olamıyorum ben de çözemedim 10 gün sonra öğrenenler var diyorum umutlanıyorum 5gün kala pozitif olanları duyup acaba başka bir sıkıntı mı var diye üzülüyorum şaşırdım uykularım kaçıyor
Belki gec dollenme vardir canim sen stres yapma hic bence bekle biraz taa 20 sinde ver gelmezse adetin. Ozamana kadar da sil aklindan , cok zor evet ama en iyisi beklemek bnce boyle durumlarda

Kızlar merhaba eşimde de bende de sorun yok herşey normal (benim psikolojim hariç😂) geçen ay regl den sonra hsg çektirdim onda da bir şey çıkmadı . Regl duzensiz 30du normalde son bir senedir sebepsiz 40-45 bazen 50 buluyor 🤦🏻‍♀️ 13 Kasım regl oldum. Geçen hafta perşembe cuma sol kasığımda iğne batmalari oldu.bel ağrım oldu dedim herhalde yumurtlama. Değerlendirdik. Bugünde sol kasığımda baskı var dedim çatlama😂 değerlendirelim. Ama değerlendirirken o baskı çok şiddetlendi resmen biri eliyle itiyor sol kasigim şaka gibi 🤦🏻‍♀️ Biz şimdiye kadar hep regl günüm geldikten sonra olmadı bu ay gebelik diye denemeyi bıraktık belli ki benim yumurta geç büyüyor gelişiyor çatlıyor. Bu ay kırmızı görene kadar devam. Ama aklıma takılan şey şu bu batmalar ağrılar ne olabilir. İnanmayacaksınız ama ilk defa oldu 😂 hatta sevindim oley catlamayı hissettim diye ama geçen haftaki neydi ya da bugün ku ney offff 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Selam kızlar amh düşük olan varsa eğer kıbrıstan bi tüp bebek hemşiresi ile konuştum multivitaminler genelde para tuzağı yumurta rezervine en iyi gelen şey biesteron gonamax ve omega q10 tavsiye ederim dedi 🤗 sizlerle paylaşım dedim özellikle biesteron kullanmanızı öneririm dedi kürler ile bedeni sakin sakin yormayın diyede tembih etti
Ben maxijino bunun içinde hatta k10 var duydum bi de teatrio hamile kalmaya yardımcı bi de unutmuşum prowomen bunları çok methettiler

Sen ne yaptin canim var mi bi gelisme reglne ne kadar kaldi bendede olmustu gogus hassasiyeti sizlama falan ama hala kokulara iyiyim midem oturup kalkmiyor sukur insallahda olmaz
13 gun var iste..
Regl sonrasi tutmuş olabilme ihtimali de var ..
Bwlli olmuyor tam bir mide bulunması değil ama farklı bedenim sanki sindirim 3 gündür zorlandi ki beslenmem normal gogus şikayetim de dun basladi

Back