Ahh selizaymmKızlar rüyamda bebeğim olmuştu, fotoğrafını çekiyordum. Yeni doğmuş sözde ama çok hareketliydi yerinde durmuyordu hiç 4 aylık gibiuyutmaya çalışıyordum, çok güzeldi
evet gecen ay erken ongrendım sonrada yukseldımı derken dustu cok aglamıstım gozlerım kan canagıydı.Varsa da erken öğrenme zaten canim biliyorum çok zor bu dediğim ama kafan rahat olur en azından
ayy ınsallaahh en kısa zamanda gercegını yasamak nasıp olur yaKızlar rüyamda bebeğim olmuştu, fotoğrafını çekiyordum. Yeni doğmuş sözde ama çok hareketliydi yerinde durmuyordu hiç 4 aylık gibiuyutmaya çalışıyordum, çok güzeldi
Insallah bu ay bebeğin sana sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz annesi Aminevet gecen ay erken ongrendım sonrada yukseldımı derken dustu cok aglamıstım gozlerım kan canagıydı.
bakalım nasip kısmet ya
Çatlama olabilir canım zaten yumurta çok degerlendirirsin 2 günde bir. Bence adete kadar degerlendir sonradan gelişende bile tutabilir kim bilirBilmiyorum Kİ hiç söylemedi sağ taraftakiler daha büyük olduğunu söyledi sadece o zaman çatlamamıştı daha zaten sağ da 2 yumurta var benim de sağ tarafım ağrıyor solda 3
ınsallaahh kuzumm amınnnInsallah bu ay bebeğin sana sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz annesi Amin
Son 2 resimde gayet belli canim ust uste yapilan testlerde genelde ayni cikiyo 1 2 gun sonra tekrarla o zman daha net olur betada bile 2 3 gune yukseliyor idrarda oyle surekli yapip canini sikmaCanım ilk testi 13.12 yaptım silikti sonra 14.12 bembeyazdı iğne etkisi gitti o gün sanırım 10.gundu. 15.12. 16.12. 17.12 silik ama koyulaşma yok hiç . Üç gündür silik çıkıyor aslında ama bilemiyorumiğnenin 13. Asilamanin 12 gunu
Bu grupta biri daha vardı galiba 5 yumurtası gelişen yoksa senmiydinBi şey sorucam senin belirtilerin neydi ben 2 gündür çok fena kaşık ağrısı çekiyorum ya karnıma hafif mesaj yapıyorum geçmiyor bu diğer aylarla bu ayki ağrıya hiç benzemiyor beze bazen sağ tarafım kaşık tarafı şişiyo anlamadım bi de 5 yumurtam oluşmuş acaba o yüzden mi çok ağrı hissediyorum ben adetime de daha 15 gün var oturunca çok hissediyorum uzanınca biraz da olsa iyi geliyor
Canım insan biraz da korktuğunu çağırıyor sen sakin ol akşam bi test yaptır en net kan testi. Şimdi başka test alırsın yine kafan karışırolabılır kuzum hersey valla, gecen ayda aynı satıcıdan aldım beta 24 ve 14 ken bu testlerde ogrenmıstım kımyasal oldu gerci sonu.
son ıkı resım bugun ve dun canım, bakalım yarın yıne yaparım cıkarsa bı kan verırım, hayırlısı herseyınSon 2 resimde gayet belli canim ust uste yapilan testlerde genelde ayni cikiyo 1 2 gun sonra tekrarla o zman daha net olur betada bile 2 3 gune yukseliyor idrarda oyle surekli yapip canini sikma
Bi de herkesin betasi aynu çıkmıyor bir kişinin adet günü 400 çıkar başka kişinin 25 örnek ama bu sağlıksız anlamına gelmiyor yükseliyorsa sorun yok içini ferah tutolabılır kuzum hersey valla, gecen ayda aynı satıcıdan aldım beta 24 ve 14 ken bu testlerde ogrenmıstım kımyasal oldu gerci sonu.
Canım birkaç gün değer çok yavaş artıyor ya bizim de bat 3-4-5 olanlardan gördüğüm günlerce böyle silik ti 5-6 gün sonra 150 üstü olunda hcg pembeleşmeye başladı. Her gün yapma diycem ama biz valla günde 2 kez bile yaptıkKuzu yaptım yine silik hiç koyulaşmamis vallakoyulasmasi gerekirdi çok silik.
İnşallah gerçeğini de nasip eder sana bana hepimizeKızlar rüyamda bebeğim olmuştu, fotoğrafını çekiyordum. Yeni doğmuş sözde ama çok hareketliydi yerinde durmuyordu hiç 4 aylık gibiuyutmaya çalışıyordum, çok güzeldi
aynen kuzu son bır testım kaldı snra kan verırım cumartesı , hayırlısı var ıse super olur yoksa da devam napalım :)Canım insan biraz da korktuğunu çağırıyor sen sakin ol akşam bi test yaptır en net kan testi. Şimdi başka test alırsın yine kafan karışır
evet ınsanın valla 4-5 saat arayla yapası gelıyor da ıste :) bakalım belkı 2,3 ıse beta ondan sılık olabılır hayırlısı yarn sabahda sılık cıkarsa bı kan verırım dıyorumCanım birkaç gün değer çok yavaş artıyor ya bizim de bat 3-4-5 olanlardan gördüğüm günlerce böyle silik ti 5-6 gün sonra 150 üstü olunda hcg pembeleşmeye başladı. Her gün yapma diycem ama biz valla günde 2 kez bile yaptıkinşallah senin de değerlerin artar
İnşallah canım bu ay kırmızıyı görene kadar değerlendirmem işimi şansa bırakmıcam gerisi nasipÇatlama olabilir canım zaten yumurta çok degerlendirirsin 2 günde bir. Bence adete kadar degerlendir sonradan gelişende bile tutabilir kim bilir
Cocuk sayisini sordu 2 tane bu 3. Olcak insallah dedim oda guldu yasimi sordu 27 dedim bi sorun mu var diye ben bu turk kadinlarini anlamiyorum erkekler yeterki istesin dedi bu sizi ne ilgilendirir dedim karnimizi siz mi doyuruyosunuz daha bu fragman 7 tane dusunuyorum dedim bende sinir etti beni ultrason goruntusunu bile alamadim yavrumun sinirdenNe yaptı doktorun
evet kuzum, bakalım nasıp ya Allahım hayırlısını versın gecen ay cok uzuldugum ıcın bu ay olmazsa bıle cok uzulmıycem sanırımBi de herkesin betasi aynu çıkmıyor bir kişinin adet günü 400 çıkar başka kişinin 25 örnek ama bu sağlıksız anlamına gelmiyor yükseliyorsa sorun yok içini ferah tut
ayy sanane yaa manyak mı nedırCocuk sayisini sordu 2 tane bu 3. Olcak insallah dedim oda guldu yasimi sordu 27 dedim bi sorun mu var diye ben bu turk kadinlarini anlamiyorum erkekler yeterki istesin dedi bu sizi ne ilgilendirir dedim karnimizi siz mi doyuruyosunuz daha bu fragman 7 tane dusunuyorum dedim bende sinir etti beni ultrason goruntusunu bile alamadim yavrumun sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?