- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Yumurtlamada olabiliyo boyle agrilar canim reglne cok var daha sen degerlendir bu gunleriBi şey sorucam senin belirtilerin neydi ben 2 gündür çok fena kaşık ağrısı çekiyorum ya karnıma hafif mesaj yapıyorum geçmiyor bu diğer aylarla bu ayki ağrıya hiç benzemiyor beze bazen sağ tarafım kaşık tarafı şişiyo anlamadım bi de 5 yumurtam oluşmuş acaba o yüzden mi çok ağrı hissediyorum ben adetime de daha 15 gün var oturunca çok hissediyorum uzanınca biraz da olsa iyi geliyor
Bundan once ne zman yaptin testiKuzu yaptım yine silik hiç koyulaşmamis vallakoyulasmasi gerekirdi çok silik.
Bilmiyorum Kİ hiç söylemedi sağ taraftakiler daha büyük olduğunu söyledi sadece o zaman çatlamamıştı daha zaten sağ da 2 yumurta var benim de sağ tarafım ağrıyor solda 3Hepsi olgun ve çatlamış mi canım yumurtaların
Tamam teşekkürler canım benim senin bebiş nasılYumurtlamada olabiliyo boyle agrilar canim reglne cok var daha sen degerlendir bu gunleri
Gunaydin canimGünaydın bebekler
Rica ederim canim iyidir heraldeTamam teşekkürler canım benim senin bebiş nasıl
Ay hadi inşallah sağlıkla büyüsün canını sıktıysa doktor değiştir canım seni anlayan doktor olması önemliRica ederim canim iyidir heraldedun giittim iste keseyi gorduk daha kucuk kanda betam yuksek sukur bakalim haftaya tekrar gidicem ama doktor cok canimi sıktı tekrar ona gitmeyi dusunmuyorum
Canım ilk testi 13.12 yaptım silikti sonra 14.12 bembeyazdı iğne etkisi gitti o gün sanırım 10.gundu. 15.12. 16.12. 17.12 silik ama koyulaşma yok hiç . Üç gündür silik çıkıyor aslında ama bilemiyorumBundan once ne zman yaptin testi
Rica ederim canim iyidir heraldedun giittim iste keseyi gorduk daha kucuk kanda betam yuksek sukur bakalim haftaya tekrar gidicem ama doktor cok canimi sıktı tekrar ona gitmeyi dusunmuyorum
Prodoctor mu canim testKuzu yaptım yine silik hiç koyulaşmamis vallakoyulasmasi gerekirdi çok silik.
Ne yaptı doktorunRica ederim canim iyidir heraldedun giittim iste keseyi gorduk daha kucuk kanda betam yuksek sukur bakalim haftaya tekrar gidicem ama doktor cok canimi sıktı tekrar ona gitmeyi dusunmuyorum
kuzum trendyoldan almıstım gecen ayda aynı test ıle ogrenmıstım 24 u ve 14u algılamıstı testler ama kımyasal olduProdoctor mu canim test
Kimyasal sonrası sağlıklı olur insallah canim arkadaşların çoğu o şekilde yasadi geçen ay bende bu testten yaptım aynı bole silikti cizgim bi umutlandım sorma kaset testler de negatif çıktı tabiki umutlar yerle bir kaç gün var bata bana olan sana olmaz umarimkuzum trendyoldan almıstım gecen ayda aynı test ıle ogrenmıstım 24 u ve 14u algılamıstı testler ama kımyasal oldu, prodoctor aynen
ınsallah canımm bakalım bellı olur bır ıkı gune ya ben cok heveslenemıyorum gecen ay kursagımda kaldıgı ıcın.Kimyasal sonrası sağlıklı olur insallah canim arkadaşların çoğu o şekilde yasadi geçen ay bende bu testten yaptım aynı bole silikti cizgim bi umutlandım sorma kaset testler de negatif çıktı tabiki umutlar yerle bir kaç gün var bata bana olan sana olmaz umarim
Netten almıştın dimi canim ben bir kere ovu testi aldım 18mm yumurtam varken çok silik çıkarmıştı hatta catlatma iğnesi attım yine çıkarmadı bozuktu yani öyle bisey olma imkanı var mı acabavalla bnde anlamadım ya cok ufak bır hcg kaldı 1,2 falan onu algılıyor test yada hepsı bozuk
bugun erken cıkabılırsem aksam vercem bakalım yada yarın
Bu doktorlar neden böyle yapıyor ya hey allahımRica ederim canim iyidir heraldedun giittim iste keseyi gorduk daha kucuk kanda betam yuksek sukur bakalim haftaya tekrar gidicem ama doktor cok canimi sıktı tekrar ona gitmeyi dusunmuyorum
Varsa da erken öğrenme zaten canim biliyorum çok zor bu dediğim ama kafan rahat olur en azındanınsallah canımm bakalım bellı olur bır ıkı gune ya ben cok heveslenemıyorum gecen ay kursagımda kaldıgı ıcın.
nasıp bakalım
olabılır kuzum hersey valla, gecen ayda aynı satıcıdan aldım beta 24 ve 14 ken bu testlerde ogrenmıstım kımyasal oldu gerci sonu.Netten almıştın dimi canim ben bir kere ovu testi aldım 18mm yumurtam varken çok silik çıkarmıştı hatta catlatma iğnesi attım yine çıkarmadı bozuktu yani öyle bisey olma imkanı var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?