Verdim bat 12 Aralık 13 ün de sonuç 0,18 tekrarla dediler 15 inde 1,4 şuna son durumum sol tarafta batma aşırı şişlik başım fazlasıyla ağrıyor ya stres yada regli olamıyorum ben de çözemedim 10 gün sonra öğrenenler var diyorum umutlanıyorum 5gün kala pozitif olanları duyup acaba başka bir sıkıntı mı var diye üzülüyorum şaşırdım uykularım kaçıyorTest verdin mi canim
Kanda cikmadi ise idrardada zor gibi yinede dene istersenKaset test yapmadım ben direk kan testi yaptırdım gecikme oldu diye ilk defa bu kadar gecikme yaşadım tam gününde gelirdi sizce yapmalımıyım kaset test
Sen ne yaptin canim var mi bi gelisme reglne ne kadar kaldi bendede olmustu gogus hassasiyeti sizlama falan ama hala kokulara iyiyim midem oturup kalkmiyor sukur insallahda olmazSol gogus ucu civari sızlıyor ogleden beri, kokulara karşı sabahtan beri asiri duyarlıyim midem kalkıyor ve kazanıyor bu kadar erken normal mi bunlar
Aa geçmiş olsun.. Allah Şafi ismi ile şifa versin inş..Kuzum son günlerde biraz yoğunum, kardeşim ameliyat oldu onunla ilgilendim. Sınavlarım falan var. Hsg çektirmedim diye bu ay saldım gitti ya hiçbir şey kullanmadım, ne doktora gittim ne ovulasyon kullandım... Düzenli ilişki oluyor ama ne bileyim pek umudum da yok açıkçası.
Sen neler yapıyorsun?
Akışına bırakmak en iyisi hayırlısı dıyor insan ama çok zor allahım isteyenlerin kucağını boş bırakmasınKanda cikmadi ise idrardada zor gibi yinede dene istersen
Banada doktor öyle dedi.. eksik vitamin ve omegaq10 verdi..Selam kızlar amh düşük olan varsa eğer kıbrıstan bi tüp bebek hemşiresi ile konuştum multivitaminler genelde para tuzağı yumurta rezervine en iyi gelen şey biesteron gonamax ve omega q10 tavsiye ederim dedisizlerle paylaşım dedim özellikle biesteron kullanmanızı öneririm dedi kürler ile bedeni sakin sakin yormayın diyede tembih etti
Test yapmadın mıBenim dün ya da bugündü ama gelen giden yok. Yumurtlama olmayınca geç olurmuş regl. Bakalım paşa gönlü ne zaman isterse gelecek heralde
Amin amin cumlemizin insallah iclerinde bizide zor evet ama sabir gerek dua gerek Allah buyuk yinede stres yapma cok etkiliyor ben bu ay salmıştım kendimi imkansiz diye gecen aydan kimyasal gebelik vardi bu ay zor demistim veren Allah veriyoda aliyoda o yuzden dirayetli olmak lazim ❤Akışına bırakmak en iyisi hayırlısı dıyor insan ama çok zor allahım isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Adet döngün kısa ise değil.. yumurtlamadan 14-16 gün sonra adet oluyorsan yumurtlama adet döngüsünün sonunda oluyor isteBen şehir efsanesi saniyordum
Teşekkür ederim canım, Allah razı olsunAa geçmiş olsun.. Allah Şafi ismi ile şifa versin inş..
Sınavlar önemli sınavlara çalışınBende sınav kağıdı okuyorum aylardır
Ben bekleme modundayım 2 regl sonra transfer olacağı için umutlu ama umutsuz takılıyorum
Yok be ne testi aklımdan bile geçmedi. Yok bu ay, gerçektenTest yapmadın mı
Vay be tamam canım sağolAdet döngün kısa ise değil.. yumurtlamadan 14-16 gün sonra adet oluyorsan yumurtlama adet döngüsünün sonunda oluyor iste
Herşeyi duyup kullanmak istiyoruz maalesef psikolojik olarak sizi etkiler motive eder zarari yok dedi canimBanada doktor öyle dedi.. eksik vitamin ve omegaq10 verdi..
Belki gec dollenme vardir canim sen stres yapma hic bence bekle biraz taa 20 sinde ver gelmezse adetin. Ozamana kadar da sil aklindan , cok zor evet ama en iyisi beklemek bnce boyle durumlardaVerdim bat 12 Aralık 13 ün de sonuç 0,18 tekrarla dediler 15 inde 1,4 şuna son durumum sol tarafta batma aşırı şişlik başım fazlasıyla ağrıyor ya stres yada regli olamıyorum ben de çözemedim 10 gün sonra öğrenenler var diyorum umutlanıyorum 5gün kala pozitif olanları duyup acaba başka bir sıkıntı mı var diye üzülüyorum şaşırdım uykularım kaçıyor
Ben maxijino bunun içinde hatta k10 var duydum bi de teatrio hamile kalmaya yardımcı bi de unutmuşum prowomen bunları çok methettilerSelam kızlar amh düşük olan varsa eğer kıbrıstan bi tüp bebek hemşiresi ile konuştum multivitaminler genelde para tuzağı yumurta rezervine en iyi gelen şey biesteron gonamax ve omega q10 tavsiye ederim dedisizlerle paylaşım dedim özellikle biesteron kullanmanızı öneririm dedi kürler ile bedeni sakin sakin yormayın diyede tembih etti
Benim de sol göğüsüm de ağırlık vermiş gibi ağrı var canım bat 27Sol gogus ucu civari sızlıyor ogleden beri, kokulara karşı sabahtan beri asiri duyarlıyim midem kalkıyor ve kazanıyor bu kadar erken normal mi bunlar
13 gun var ..Kaç günün var bata
13 gun var iste..Sen ne yaptin canim var mi bi gelisme reglne ne kadar kaldi bendede olmustu gogus hassasiyeti sizlama falan ama hala kokulara iyiyim midem oturup kalkmiyor sukur insallahda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?