Siz bunu hangi test ile öğrendiniz acaba? Üroloji mi değerlendirdiKızlar kızlar ÇOK ÖNEMLİ!!!!
Belki siz biliyosunuzdur ama ben yeni öğrendim. Erkeklerde folik asit düşüklüğü spermde dna yapisini bozuyomus ve bebekte genetik problemlere yol açıyormuş. Benim esimin düşük olduğunu yeni farkettik o da baslayacak hapa. Bazen hamile degiliz diye üzülüyoruz ama her seyde bi hayır var cidden. Sperm sayısını da etkiliyomus üstelik.
Evet q10 bende alicam.kayinvalideme onermisti kalp doktoru. Aldik . Arastirdim genclik iksiriymis resmen.fiyatida 20 adet cikiyor icinden 150 tlydiSelam kızlar amh düşük olan varsa eğer kıbrıstan bi tüp bebek hemşiresi ile konuştum multivitaminler genelde para tuzağı yumurta rezervine en iyi gelen şey biesteron gonamax ve omega q10 tavsiye ederim dedisizlerle paylaşım dedim özellikle biesteron kullanmanızı öneririm dedi kürler ile bedeni sakin sakin yormayın diyede tembih etti
Valla bilmiyorum suan icin yeni basladik tahlillere.herhangi bir sıkıntı yoksada asilama icin evlilik cuzdanina bakipmi karar veriyorlar.en az 2 yil diyorlarya. Sozemi inaniyorlar yoksa resmiyetemi acaba yapan varsa aciklarsa mutlu olurumYaşında varsa 1 yıl demekle iyi yapmışsın 1 yıldan önce tedavi uygulamıyorlar
Aşılama icin evrak istedilermj.evlilik cüzdanı vbO belli olmaz bende pco yok ama klomen kullandım 5 gün sabah akşam 5 yumurta oluştu aşılama iptal oldu kendim doğal yolla deniyorum
Bende kullanıyorum 2 aydir canim günlük 200 mg diyolar en azEvet q10 bende alicam.kayinvalideme onermisti kalp doktoru. Aldik . Arastirdim genclik iksiriymis resmen.fiyatida 20 adet cikiyor icinden 150 tlydi
Lugol solüsyon denediniz mi ben çok fayda gördümHım geçmiş olsun en azından bi gebelik geçirmişsin hamile kalabiliyorsunuz en azından bak ben 1.5 yıldır gebelik hiç elde edemedim umarım tez zamanda kavuşuruz
Genelde pkolularda ufak ufak daha çok yumurta olur o yüzden diyorumO belli olmaz bende pco yok ama klomen kullandım 5 gün sabah akşam 5 yumurta oluştu aşılama iptal oldu kendim doğal yolla deniyorum
Doğru ama benim başıma bu gelince yazmak istedim sadeceGenelde pkolularda ufak ufak daha çok yumurta olur o yüzden diyorum
Kaç günün var bataSol gogus ucu civari sızlıyor ogleden beri, kokulara karşı sabahtan beri asiri duyarlıyim midem kalkıyor ve kazanıyor bu kadar erken normal mi bunlar
Yok denemedim o iyot sanırım görmüştüm udi hindi yağı aldım onun da faydası olduğunu duydumLugol solüsyon denediniz mi ben çok fayda gördüm
Tamam canim bisey demedim bende örnek verdimDoğru ama benim başıma bu gelince yazmak istedim sadece
Kuzucum bat ne zaman bakim seninKuzum son günlerde biraz yoğunum, kardeşim ameliyat oldu onunla ilgilendim. Sınavlarım falan var. Hsg çektirmedim diye bu ay saldım gitti ya hiçbir şey kullanmadım, ne doktora gittim ne ovulasyon kullandım... Düzenli ilişki oluyor ama ne bileyim pek umudum da yok açıkçası.
Sen neler yapıyorsun?
Havuç yeKizlar acil yardım!! Bu gece 11 de çatlatma iğnesi olmam lazımdı ctesi günü aşılamam var fakat bulunduğum ilde oviterelle iğne hiçbir yerde yok depolarda bile yok doktorumu aradım yinede aşılama yapalım dedi ama ne yesem çatlamasına yardımcı olur bilgilendirrmisiniz
Takvime göre 28 AralıkKuzucum bat ne zaman bakim senin
Havuç ye
Dahiliyeye gittik bebek düşünüyoruz dedi esim genel bi kan testi istedi. B12 ve folik asit eksikliği olduğu çıktıSiz bunu hangi test ile öğrendiniz acaba? Üroloji mi değerlendirdi
Test verdin mi canimBen de aynı durumdayım herşey olumsuz görünüyor ihtimallere tutunuyorum benim durumum biraz karışık son 2aydır o yüzden aynı şeyleri yaşayanlara denk gelirmişim bilmiyorum 5yıllık evliyim ilk defa bat günüm geçti
Hadi bakalımTakvime göre 28 Aralık
Senin ne zaman?Hadi bakalım
Benim dün ya da bugündü ama gelen giden yok. Yumurtlama olmayınca geç olurmuş regl. Bakalım paşa gönlü ne zaman isterse gelecek heraldeSenin ne zaman?
Teşekkür ederimKuzucum bat ne zaman bakim senin
Havuç ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?