Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi şey sorucam senin belirtilerin neydi ben 2 gündür çok fena kaşık ağrısı çekiyorum ya karnıma hafif mesaj yapıyorum geçmiyor bu diğer aylarla bu ayki ağrıya hiç benzemiyor beze bazen sağ tarafım kaşık tarafı şişiyo anlamadım bi de 5 yumurtam oluşmuş acaba o yüzden mi çok ağrı hissediyorum ben adetime de daha 15 gün var oturunca çok hissediyorum uzanınca biraz da olsa iyi geliyor
Yumurtlamada olabiliyo boyle agrilar canim reglne cok var daha sen degerlendir bu gunleri

Rica ederim canim iyidir heralde 😂 dun giittim iste keseyi gorduk daha kucuk kanda betam yuksek sukur bakalim haftaya tekrar gidicem ama doktor cok canimi sıktı tekrar ona gitmeyi dusunmuyorum
Ay hadi inşallah sağlıkla büyüsün canını sıktıysa doktor değiştir canım seni anlayan doktor olması önemli

Bundan once ne zman yaptin testi
Canım ilk testi 13.12 yaptım silikti sonra 14.12 bembeyazdı iğne etkisi gitti o gün sanırım 10.gundu. 15.12. 16.12. 17.12 silik ama koyulaşma yok hiç . Üç gündür silik çıkıyor aslında ama bilemiyorum 🤢 iğnenin 13. Asilamanin 12 gunu

Eklentiler

• PhotoCollage_20211217_091642166.jpg
    PhotoCollage_20211217_091642166.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 59
kuzum trendyoldan almıstım gecen ayda aynı test ıle ogrenmıstım 24 u ve 14u algılamıstı testler ama kımyasal oldu :KK43: , prodoctor aynen
Kimyasal sonrası sağlıklı olur insallah canim arkadaşların çoğu o şekilde yasadi geçen ay bende bu testten yaptım aynı bole silikti cizgim bi umutlandım sorma kaset testler de negatif çıktı tabiki umutlar yerle bir kaç gün var bata bana olan sana olmaz umarim🙄

Kimyasal sonrası sağlıklı olur insallah canim arkadaşların çoğu o şekilde yasadi geçen ay bende bu testten yaptım aynı bole silikti cizgim bi umutlandım sorma kaset testler de negatif çıktı tabiki umutlar yerle bir kaç gün var bata bana olan sana olmaz umarim🙄
ınsallah canımm bakalım bellı olur bır ıkı gune ya ben cok heveslenemıyorum gecen ay kursagımda kaldıgı ıcın.
nasıp bakalım

valla bnde anlamadım ya cok ufak bır hcg kaldı 1,2 falan onu algılıyor test yada hepsı bozuk:KK49:
bugun erken cıkabılırsem aksam vercem bakalım yada yarın
Netten almıştın dimi canim ben bir kere ovu testi aldım 18mm yumurtam varken çok silik çıkarmıştı hatta catlatma iğnesi attım yine çıkarmadı bozuktu yani öyle bisey olma imkanı var mı acaba

Netten almıştın dimi canim ben bir kere ovu testi aldım 18mm yumurtam varken çok silik çıkarmıştı hatta catlatma iğnesi attım yine çıkarmadı bozuktu yani öyle bisey olma imkanı var mı acaba
olabılır kuzum hersey valla, gecen ayda aynı satıcıdan aldım beta 24 ve 14 ken bu testlerde ogrenmıstım kımyasal oldu gerci sonu.

Back