Bana 15.gün başlatıyordu doktorum canımKızlar duphaston adlı ilacı kacıncı günde baslayabiliyoruz? Ve reçetesiz alınabiliyor mu?
insallah canımDoktorlar ovulasyon testleri için kesin yumurtladıydınız göstermeyebilir diyor . Yediklerimize bağlı bile yükselebiliyormuş. Ama umarım yumurtalarınız gelişir bu ay ve güzel bir sonuç alırsınız
İnşallah canım erken gebelik 10 güne kadar hassas demişlerdi silikte oksa çıkardı diye düşündüm o yüzden çok üzüldümÜzme kendini canim muhtemelen çok etkisinde kalıyorsun bu durumun rüyalarına kadar giriyor insallah bu ay bebisin senjnledir test için çok erken regl günü bile hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar oldu burda kırmızılar gelene kadar umut var o sebeple üzme kendini lütfen hakkında hayırlısı
En fazla 6 güne kadar erken gösteriyor canim on gün olması için kan da bakılması gerekiyor için rahat olsun gününü bekle o sebepleİnşallah canım erken gebelik 10 güne kadar hassas demişlerdi silikte oksa çıkardı diye düşündüm o yüzden çok üzüldüm
Canım dostinex ilk defa aldım ben doktor iki tabletlik demişti ama eczacı 2lik yok 8 tablet var dedi bi kutu içinde 8 minik hap vardı dun bir tane ictim perşembe bir tane daha icicem umarım faydası olurBana içinde 3 tane bulunan vermişti değerim 36 civarıydı sanki yanlış hatırlamıyorsam diğer ay düşmüştü
İnşallah canım inşallah bir umut gibi bir artık o umut doğar bize inşallahEn fazla 6 güne kadar erken gösteriyor canim on gün olması için kan da bakılması gerekiyor için rahat olsun gününü bekle o sebeple
Genel anestezi ile ameliyat oldum 4 gün hastanede yattım ağrı ilk gün vardı ben tez canliyimdir akşamına kalkmak istedim basın döner dediler kalktım gezdim dolaştım benim de bu kistten ameliyat olacağım asla aklıma gelmezdi ve hayatımda ilk defa ameliyat oldum gebelik için 6 ay içinde kalabilirsin dedi doktor sen yumurtlama günlerini kaçırma inşallah tutarçok geçmiş olsun ameliyat için şuan daha erken dedi doktor bi MR bakalım sonra kan değerlerine göre ya ilaç ya da belki soğan kürü işe yarar dedi.. umutluyum yararsa ameliyata gerek kalmaz ki şuan istediğim en son şey sanırım ameliyat olmak.. sende nasıl geçti ağrı vs oldumu sonrasında? bir de gebelik için bekleme süresi verdi mi yoksa denemelere başlayabilirsin sorun yok dedi mi? Şuan kistten dolayı ovulasyon gününü değerlendireyim mi bilemedim
Canım 16 aralık yazarmısın beni de :)Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Kızlar konuya alakasız dahil oldum ama çatlama olmuş demi ilk defa gördüm pko luyum ve son iki tanesi bugünün tarihi bir de çakşır suyu içtik ilşkiden önce ben ve eşim ihtimal var mıdırKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Evet çatlama olmuş mutlaka günlerinizi değerlendirin ve gebeliğiniz olur aminKızlar konuya alakasız dahil oldum ama çatlama olmuş demi ilk defa gördüm pko luyum ve son iki tanesi bugünün tarihi bir de çakşır suyu içtik ilşkiden önce ben ve eşim ihtimal var mıdır
Çok net bir yumurtlama ve çatlama bence, değerledirin bu günleriKızlar konuya alakasız dahil oldum ama çatlama olmuş demi ilk defa gördüm pko luyum ve son iki tanesi bugünün tarihi bir de çakşır suyu içtik ilşkiden önce ben ve eşim ihtimal var mıdır
O klomen var yaDoktorumda nedense tutturdu klomen diye hic femars kullandırmadı bana
İnşallah canım :) Bende cuma günü gidicem doktora benimkiler de büyüsün :)Kızlar günaydınŞimdi doktordan çıktım solda 14mm yumurtam büyüyor Eşim sperm testini aralıkta vermeye karar verdi. İnşallah o test sonucundan önce güzel haberler alırız
İnşallah güzel şeyler duyarsın canımİnşallah canım :) Bende cuma günü gidicem doktora benimkiler de büyüsün :)
Adetinin kaçıncı günü cnm benimde solda 1 tane 13 mm dedi doktor bu aydan pek ümitli değilim ama bilemedimKızlar günaydınŞimdi doktordan çıktım solda 14mm yumurtam büyüyor Eşim sperm testini aralıkta vermeye karar verdi. İnşallah o test sonucundan önce güzel haberler alırız
Valla mı ya bende gene kist yapmadı ama yumurtada büyütemedi bakalım haftaya göreceğiz artık belki 20.günde büyüyen olur bi umut. Daha bugünkü ovulasyon testimi yapmadım öglen 2 gibi yapacağımO klomen var yaUzak dursun artık yaa bende de kist yapmıştı canım bu ay femaraya başladım
Adetimin 10.günü canım, ben genelde 17-18.günü yumurtlama görüyorum bazen 19-20 bile oluyordu. Bu ay soğan suyu yapıyorum onun etkisi var mı bilemiyorumAdetinin kaçıncı günü cnm benimde solda 1 tane 13 mm dedi doktor bu aydan pek ümitli değilim ama bilemedim