Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bidahaki ay bana direk iğne dedi ama Letuyu soracağım doktoruma haftaya gittiğimde. En kötü kendim alır kullanırım iğnede suan icin cok ileri boyut geliyor bana bilmiyorum.
Igne kana direk kariştigi icin daha etkili canim yoksa hap igne bunlar tedavinin birinci asamasi zaten ileri boyut gibi gorunmesin

Allah allah gerçekten mi? Acaba yanlıslıkla rezervime mi baktı ne yaptı bu doktor🤭 ama toplam rezervimde 35 tane yumurta değildir herhalde sonucta amh sonucum 4.97 cıkmıstı temmuz ayında
Toplam rezervdir o her ay 1 tane yumurta olgunluga ulaşıp sag ya da sol tuplerden atılıyor..Tuplerden atilmasina çatlama diyorlar..Yumurta rezervin iyi ama olgunlaşıp çatlamadigı için kistlesiyordur..Sende polikistik yoktur çatlamayan yumurtalar vardır polikistik meyili veriyordur

merhaba Ben de ekim ayı Tüp bebek transferi oldum Negatif oldu bu ay bazı testler yaptırdık eğer her şey yolunda giderse Aralık ayında sanırım yeni transfer süreci ve gebelik ihtimali var Grup adını görünce dahil olmak istedim 😁😊😊
Hoşgeldin Loya 😊
Kaç yıllık evlisin ne kadar süredir deniyorsun
Bi sorguya çekelim😬

Canım bidahaki ay bana direk iğne dedi ama Letuyu soracağım doktoruma haftaya gittiğimde. En kötü kendim alır kullanırım iğnede suan icin cok ileri boyut geliyor bana bilmiyorum.
Benim o ilaçla ignesiz çatladi hic gerek duyulmadi düşün

Hoşgeldin Loya 😊
Kaç yıllık evlisin ne kadar süredir deniyorsun
Bi sorguya çekelim😬
6 sene oldu yeni denemeye başladık 😁😁😁
Cocuk için evlenenlerden değiliz planımız da 2020 21 idi pandemi olunca aşıyı bekledik hamilelik de koronanin etkisi vs düşününce 21 e sarkti bir süre denedik dedik doktora gidelim eğer olumsuz bir durum varsa öğrenmiş oluruz dedik

Doktora gittik en az 1 sene 2 sene deneme öneririz dedi bizde 1 seneye yakın oldu dedik sürece başladık testler hsg gibi

Hic bir sorun çıkmadı şuana kadar yapılanlarda ilk transfer negatifle sonuclandi

Simdi gen testleri istediler onlarsa normal çıktı tek kromozom testi kaldi onu bekliyoruz bugun yarin cikar.

Eger sonuc olumlu gelirse kalan embriyolari deneyeceğiz bakalim 😊

Toplam rezervdir o her ay 1 tane yumurta olgunluga ulaşıp sag ya da sol tuplerden atılıyor..Tuplerden atilmasina çatlama diyorlar..Yumurta rezervin iyi ama olgunlaşıp çatlamadigı için kistlesiyordur..Sende polikistik yoktur çatlamayan yumurtalar vardır polikistik meyili veriyordur
Büyük ihtimalle öyle bir sey benımkısı tam pco değil. Napsam bilemedim valla arı sütü bal polen propolis aldım iccem bi kasık hergün

6 sene oldu yeni denemeye başladık 😁😁😁
Cocuk için evlenenlerden değiliz planımız da 2020 21 idi pandemi olunca aşıyı bekledik hamilelik de koronanin etkisi vs düşününce 21 e sarkti bir süre denedik dedik doktora gidelim eğer olumsuz bir durum varsa öğrenmiş oluruz dedik

Doktora gittik en az 1 sene 2 sene deneme öneririz dedi bizde 1 seneye yakın oldu dedik sürece başladık testler hsg gibi

Hic bir sorun çıkmadı şuana kadar yapılanlarda ilk transfer negatifle sonuclandi

Simdi gen testleri istediler onlarsa normal çıktı tek kromozom testi kaldi onu bekliyoruz bugun yarin cikar.

Eger sonuc olumlu gelirse kalan embriyolari deneyeceğiz bakalim 😊
Hadi inşallah herşey gönlünce olsun🌺🌺😊

Büyük ihtimalle öyle bir sey benımkısı tam pco değil. Napsam bilemedim valla arı sütü bal polen propolis aldım iccem bi kasık hergün
Ya doktorunu değiştir kuzum ya da farkli ilaca geçsin numarasi var mi bilmiyorum ama Letu ya da Femarayi sor istersen..Ben Femara hiç kullanmadim Letu da güzel sonuclar aldik ignesiz çatlama oluyor guzel gidiyor..Biraz agrisi bol ama değer..Yüzumde tüylenme vardı mesela tamamen durdu 2 aydır çıkmıyor

Selam kızlar bugün hsg cektirdim çok şükür her şey temiz gayet saglikliymis takviyelere başlamıştık esime de bana da omega3 dvit ve b12 verdi birlikte içiyoruz bana da prowomen verdi onu kullanıyorum bu ay bakalım inşallah hsg ve takviye vesilesiyle olur ❤️ size sormak istediğim prolaktin yüksekti biraz dostinex al dedi doktor bir tane bugün bir tane perşembe iç dedi anestezi etkisinden detay soramadım bu şekilde kullanan var mi bu arada prolaktin 28 çıkmıştı
Bana içinde 3 tane bulunan vermişti değerim 36 civarıydı sanki yanlış hatırlamıyorsam diğer ay düşmüştü

Kızlar malesef dominant yumurtam yokmuş. Sağda 20 küsür solda 15 tane falan yumurtam var ama en büyüğü 11mm di. Doktor bu aydan ümidi kes dedi ama yogun ısrarım sonucu haftaya bidaha kontrol edecek. Eğer olmazsa bi sonraki adetimde rahim filmi çektireceğim:KK43:
Ovulasyon testim koyulaşmıştı halbu ki üzdü
Doktorlar ovulasyon testleri için kesin yumurtladıydınız göstermeyebilir diyor . Yediklerimize bağlı bile yükselebiliyormuş. Ama umarım yumurtalarınız gelişir bu ay ve güzel bir sonuç alırsınız

X