- 24 Eylül 2021
- 25
- 39
- 28
İnsallah canım bende klomen kullandım 30 küsür yumurtam var suan minik minik 13.gündeAdetim aşırı pıhtılı geldi canım bende atıyorum galiba diye düşündüm affınıza sığınarak söylüyorum yumurta akı gibi geldi hep. İnşallah gitmişlerdir bi daha klomen kullanmıcam
Onu denemek istemiyorum canım yaKlomen bende 3.5 cm lik kist yapmıştı 21 gün yasmin doğum kontrol hapını kullandım geçti benimki canım
Benimde 14 9.5 9.5 bide 28 oluşmuştuİnsallah canım bende klomen kullandım 30 küsür yumurtam var suan minik minik 13.gündedelirmemek elde değil
Herkese merhaba aranıza yeni katıldımKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Catlatma ignesi vurmadı mı sana canımBenimde 14 9.5 9.5 bide 28 oluşmuştu
Normalde 22 olup çatlayan yumurtam 28lere çıktı klomen yüzünden
Birşeye de yaramadı keşke kullanmasaydım
Üzme kendini canim muhtemelen çok etkisinde kalıyorsun bu durumun rüyalarına kadar giriyor insallah bu ay bebisin senjnledir test için çok erken regl günü bile hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar oldu burda kırmızılar gelene kadar umut var o sebeple üzme kendini lütfen hakkında hayırlısıKızlar ya beb çok üzgünüm. 2 gün önce rüyamda bebeğimi gördüm doğum yapmışım üzerine eski kıyafet giydirmişler diye ağlıyordum sonra 2 gögsümdende emzirmeye çalıştım gögsü alıyordu ama emmiyordu tam rüyanın sütüne kasığıma batan ağrıyla uyandım. Sonraki gün gebelik testi yapıyordum rüyamda testi bırakıp gitmişim sonuca bakmadan aklıma geliyor test yaptığım ama bakmadan uyanmıştım. 1 haftadır gaz sancım var fazlasıyla kasığımda batmalar ve akşamları elimi ayağımı kaldıramayacak kadar giren mide bulantılarım var bata 10 gün var. Dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım ama malesef negatif. Çok üzülüyorum artık ben ya
Sayı olarak ne güzel çok oluşmuş aslında normal ultrasonda mı goruyor bunuKızlar malesef dominant yumurtam yokmuş. Sağda 20 küsür solda 15 tane falan yumurtam var ama en büyüğü 11mm di. Doktor bu aydan ümidi kes dedi ama yogun ısrarım sonucu haftaya bidaha kontrol edecek. Eğer olmazsa bi sonraki adetimde rahim filmi çektireceğim
Ovulasyon testim koyulaşmıştı halbu ki üzdü
Vajinal ultrasonda gördü kuzum ben kücük kücük siyah delikler gördüm sadece tabi doktor yorumladıSayı olarak ne güzel çok oluşmuş aslında normal ultrasonda mı goruyor bunu
Kuzum doktoruna Letu'yu sorsana onu versin ya da sen al zaten yazsada parayla aliyorsun..Klomen bendede kist yapmıştı Letu bu konuda kanitlanmis.. adetinin 3.ncu gunu sabah aksam 5 gun iciyorsun bende senin gibiydim 2 aydır 14.ncu gunumde çatlama görüyorum saglikli gelişim ve çatlama olduİnsallah canım bende klomen kullandım 30 küsür yumurtam var suan minik minik 13.gündedelirmemek elde değil
Yumurta rezervini gorebiliyorlar o şekilde ben 1 kez yaptirmistim adetimin 3.ncu gunu bakmıştı o zaman söylemişti ama sayisini soylememistiVajinal ultrasonda gördü kuzum ben kücük kücük siyah delikler gördüm sadece tabi doktor yorumladı
Canım bidahaki ay bana direk iğne dedi ama Letuyu soracağım doktoruma haftaya gittiğimde. En kötü kendim alır kullanırım iğnede suan icin cok ileri boyut geliyor bana bilmiyorum.Kuzum doktoruna Letu'yu sorsana onu versin ya da sen al zaten yazsada parayla aliyorsun..Klomen bendede kist yapmıştı Letu bu konuda kanitlanmis.. adetinin 3.ncu gunu sabah aksam 5 gun iciyorsun bende senin gibiydim 2 aydır 14.ncu gunumde çatlama görüyorum saglikli gelişim ve çatlama oldu
Gitmistir canim pihtili ise hep parcalar gidiyordurAdetim aşırı pıhtılı geldi canım bende atıyorum galiba diye düşündüm affınıza sığınarak söylüyorum yumurta akı gibi geldi hep. İnşallah gitmişlerdir bi daha klomen kullanmıcam
Allah allah gerçekten mi? Acaba yanlıslıkla rezervime mi baktı ne yaptı bu doktorYumurta rezervini gorebiliyorlar o şekilde ben 1 kez yaptirmistim adetimin 3.ncu gunu bakmıştı o zaman söylemişti ama sayisini soylememisti
Vurmadı canım yumurta çatlamış görünüyordu ve progestan da sonradan 15 çıktı zatenCatlatma ignesi vurmadı mı sana canım
İnşallah canım ya bide bunla uğraşmak istemiyorum meselemiz başkaykenGitmistir canim pihtili ise hep parcalar gidiyordur
Canım sende pko mu varAllah allah gerçekten mi? Acaba yanlıslıkla rezervime mi baktı ne yaptı bu doktorama toplam rezervimde 35 tane yumurta değildir herhalde sonucta amh sonucum 4.97 cıkmıstı temmuz ayında