Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam yaklaşık 7 aydır deniyorum eşim akdeniz anemisi hastası herhangi bi doktor a da gözükmedik. ilk 1 sene denemek istedik.1 bucuk senedir evliyiz ama , sizce ne yaplım fikir verir misiniz? kendi kafama göre 2 ay önce 1 ay folik asit kullandım sonra onu da bıraktım. 1 aralık bat günüm size adetten 8 gün sonra ovulosyon testi kullansam mı?

Adetim aşırı pıhtılı geldi canım bende atıyorum galiba diye düşündüm affınıza sığınarak söylüyorum yumurta akı gibi geldi hep. İnşallah gitmişlerdir bi daha klomen kullanmıcam
İnsallah canım bende klomen kullandım 30 küsür yumurtam var suan minik minik 13.günde delirmemek elde değil

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım Bat 4 Aralık

Kızlar ya beb çok üzgünüm. 2 gün önce rüyamda bebeğimi gördüm doğum yapmışım üzerine eski kıyafet giydirmişler diye ağlıyordum sonra 2 gögsümdende emzirmeye çalıştım gögsü alıyordu ama emmiyordu tam rüyanın sütüne kasığıma batan ağrıyla uyandım. Sonraki gün gebelik testi yapıyordum rüyamda testi bırakıp gitmişim sonuca bakmadan aklıma geliyor test yaptığım ama bakmadan uyanmıştım. 1 haftadır gaz sancım var fazlasıyla kasığımda batmalar ve akşamları elimi ayağımı kaldıramayacak kadar giren mide bulantılarım var bata 10 gün var. Dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım ama malesef negatif. Çok üzülüyorum artık ben ya

Kızlar duphaston adlı ilacı kacıncı günde baslayabiliyoruz? Ve reçetesiz alınabiliyor mu?

Üzme kendini canim muhtemelen çok etkisinde kalıyorsun bu durumun rüyalarına kadar giriyor insallah bu ay bebisin senjnledir test için çok erken regl günü bile hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar oldu burda kırmızılar gelene kadar umut var o sebeple üzme kendini lütfen hakkında hayırlısı

Sayı olarak ne güzel çok oluşmuş aslında normal ultrasonda mı goruyor bunu

İnsallah canım bende klomen kullandım 30 küsür yumurtam var suan minik minik 13.günde delirmemek elde değil
Kuzum doktoruna Letu'yu sorsana onu versin ya da sen al zaten yazsada parayla aliyorsun..Klomen bendede kist yapmıştı Letu bu konuda kanitlanmis.. adetinin 3.ncu gunu sabah aksam 5 gun iciyorsun bende senin gibiydim 2 aydır 14.ncu gunumde çatlama görüyorum saglikli gelişim ve çatlama oldu

Vajinal ultrasonda gördü kuzum ben kücük kücük siyah delikler gördüm sadece tabi doktor yorumladı
Yumurta rezervini gorebiliyorlar o şekilde ben 1 kez yaptirmistim adetimin 3.ncu gunu bakmıştı o zaman söylemişti ama sayisini soylememisti

Canım bidahaki ay bana direk iğne dedi ama Letuyu soracağım doktoruma haftaya gittiğimde. En kötü kendim alır kullanırım iğnede suan icin cok ileri boyut geliyor bana bilmiyorum.

Yumurta rezervini gorebiliyorlar o şekilde ben 1 kez yaptirmistim adetimin 3.ncu gunu bakmıştı o zaman söylemişti ama sayisini soylememisti
Allah allah gerçekten mi? Acaba yanlıslıkla rezervime mi baktı ne yaptı bu doktor ama toplam rezervimde 35 tane yumurta değildir herhalde sonucta amh sonucum 4.97 cıkmıstı temmuz ayında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…