- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Ben tüp bebek tedavisi aldığım için hormon ilaçlarının hala etkisi vardı. Bugün doktor muayne etti 5 tane aktif yumurta gördüBen de bu ay Dr a gittim küçük bir kistim var 10 mm boyutlarında pco yok , öbür adette doğum kontrol hapı ve glifor kullan ondan sonra aşılama sürecine başlarız dendi. Acaba her aşılama ve tüpten önce kist eritmek için mi doğum kontrol hapı kullanılıyor?
Bende gonal f kullanıyorum canım. 5. Gün başladım 5 gün 75 lik kullandım. Şimdi 3 gün daha 150 lik kullanıcam arttırdı. Olmazsa 3.kutuyu yazacak 2 kutu 450 lik almıştım. Aklıma takılan bir soruda bu iğneyi hergün aynı saatte yapın diyor bende sabah 8.30 da yapıp işe gidiyorum. Mesela doktora randevum bugünse kullanmadan gidiyorum 5 gün kullan 6.gün gel diyor ya 6.gün diyorum devam et diyince ilaç akşama kalıyor. Şimdi akşam oldum iğneyi çarşamba perşembe de sabah olurum yine. Cuma gidicem yeterli değilse ilaç alıp yine akşama kalacak. Çok mu önemli saat. Karışık oldu biraz kusura bakmaCanın hiç sıkılmasın.. Ben 2. günü iğnelere başladım. 7.gün gittim 10 mm en büyük.. 10.gün gittim en büyük 12 mm idi. Doktorda yumurta bol ama büyümüyor dedi. 13. gün gittim. Hepsi 15-16 mm, bir tane 19 mm idi.. İlacı 14. gün de kullandım. 15. gün çatlatma iğnelerini yaptım. Toplamda 12 gün iğne vuruldum.. Gonal-f 300 IU... Bende pko yok... Endişelenme hiç.. Hergün 1 mm büyüyor zaten..
Aşılama ablamda yaptirdi tutmadı doktor söylemişti aslinda aşılama tutmicani vakit kaybetmeden yumurta kalitesi düşmeden tüp bebek önerdi. Ablam devletin imkanlarından yararlanmak için bı kez yaptırdı ama 2 kere yaptırması gerekiyomus ve sonrasında birsurü prosedür olduğu için vazgeçip direk özel bı kliniğe gidip yaptırdılar en azından ilgi gördü ve detaylı bi sekilde herşey anlatıldı doktor işini hiç şansa bırakmadı. Bence vakit kaybetme cnm sende. bu dünyadaki bütün mallardan maddi manevi daha değerli evlat o yüzden imkanların yettiği sürece hiç acıma paraya başla hemenBana 2 profesör doktor gebelik için değerlendirme yapıp bir yöntem belirleyeceğiz aşılama fayda etmeyebilir demişti, bir tanesi direk tüpe başlayabiliriz dedi ama onu diyenlere tekrar gitmedim, devlette oldukları için heran ulaşamıyorum ikiside farklı illerde
6 gün kaldı cnm İnşallah öyledirYok bende öyle bir etkisi canım.senin bata kaç gün var belki bebişten dir açlık hissi
Doktoruna bundan bahsetmelisin. Çünkü bana her gelişimde soruyordu. Kendisi de akşam almamı söylüyordu. Ona göre ilaç miktarını tahmin edip yazması gerekiyorsa yazıyordu. Bence siz hangi saatte yapıyorsanız o saatleri bozmayın. Çünkü vucudunda çalışma düzenini bozabilirsin. Uyarı 2 gün 24 saatte 1 gün 36 saate veriliyor.. Bir de inofolic combi kullanmanızı öneririm yumurta kalitesini arttırmak için. Doktor benim vitamin eksiklerim var diye bir de eksik vitaminleri ekledi. Yumurta büyümek için folik asit, demir, d vit, b12 kullanacak bulmazsa nasıl kullanacak dedi..Bende gonal f kullanıyorum canım. 5. Gün başladım 5 gün 75 lik kullandım. Şimdi 3 gün daha 150 lik kullanıcam arttırdı. Olmazsa 3.kutuyu yazacak 2 kutu 450 lik almıştım. Aklıma takılan bir soruda bu iğneyi hergün aynı saatte yapın diyor bende sabah 8.30 da yapıp işe gidiyorum. Mesela doktora randevum bugünse kullanmadan gidiyorum 5 gün kullan 6.gün gel diyor ya 6.gün diyorum devam et diyince ilaç akşama kalıyor. Şimdi akşam oldum iğneyi çarşamba perşembe de sabah olurum yine. Cuma gidicem yeterli değilse ilaç alıp yine akşama kalacak. Çok mu önemli saat. Karışık oldu biraz kusura bakma
Onaylattım ama sonuç çıkmadı mı acabaÇağrı merkezini ara kuzu hemen
Evet oldu canımPeki rahminde iğne batması ağrı vb. Şeyler oldu mu hamileliği öğrenene kadar yada öğrendikten sonra?
Aktivasyon yaptırdım ama acilden kan vermiştim rapor görünmüyorÇağrı merkezinden aramadılar mı sizi onay içim o yüzden göremiyorsunuz eşleme yapılmamış sanırım. En iyisi arayıp öğrenmek, çağrı merkezini arayıp aktivasyonunuzu da yaptırabilirsiniz.
Yarin inşallah testlerimin gelmesini umuyorum yani ignenin 8. Günü nasipse başlamış olacağımNe zaman test yapacaksn
Dvit ve folik asit kullanıyorum canım vifolic adı. Çalıştığım için randevuya en geç saatte gidiyorum 17.30 da. Haliyle akşam oluyor. İlk ilacı verdiğinde sağ sol fark ederim dedim etmez dedi bende 1 sağ dan 1 sol dan vurundum. Vakit olarak da gündüz tercih et dedi çok önemliymiş gibi vurgulanmadı. Bakalım cuma ne olacak. Saati bozmak zorunda kalıyorum canım elimde olmadan. Doktor diyor ki 5 gün iğnrni ol 6. Gün gel diyor. 6.gün olmadan gidiyorum mecbur işe ordan doktora. Sonra devam et diyince yine sabahı beklersem o gün olmadan iğne boş geçmiş olacağı için mecbur eve gidince oluyorum akşamDoktoruna bundan bahsetmelisin. Çünkü bana her gelişimde soruyordu. Kendisi de akşam almamı söylüyordu. Ona göre ilaç miktarını tahmin edip yazması gerekiyorsa yazıyordu. Bence siz hangi saatte yapıyorsanız o saatleri bozmayın. Çünkü vucudunda çalışma düzenini bozabilirsin. Uyarı 2 gün 24 saatte 1 gün 36 saate veriliyor.. Bir de inofolic combi kullanmanızı öneririm yumurta kalitesini arttırmak için. Doktor benim vitamin eksiklerim var diye bir de eksik vitaminleri ekledi. Yumurta büyümek için folik asit, demir, d vit, b12 kullanacak bulmazsa nasıl kullanacak dedi..
Canım ben de haftasonu kan verdiğimde yine aynı gün raporlar bölümünde çıkıyordu, senin kan testi labaratuvara gider gitmez kayıt düşüyor laboratuvar diye içine girince atıyorum sonucun çıakcağı saat şu şu diye yazması lazım. Sanki sen kan testin laboratuvara hiç gitmemiş gibi şuanOnaylattım ama sonuç çıkmadı mı acaba
Hastaneye götürüp çıktığın gibi vurunsan.. Tuvalette bile vurunabilirsin gibi geldi...Dvit ve folik asit kullanıyorum canım vifolic adı. Çalıştığım için randevuya en geç saatte gidiyorum 17.30 da. Haliyle akşam oluyor. İlk ilacı verdiğinde sağ sol fark ederim dedim etmez dedi bende 1 sağ dan 1 sol dan vurundum. Vakit olarak da gündüz tercih et dedi çok önemliymiş gibi vurgulanmadı. Bakalım cuma ne olacak. Saati bozmak zorunda kalıyorum canım elimde olmadan. Doktor diyor ki 5 gün iğnrni ol 6. Gün gel diyor. 6.gün olmadan gidiyorum mecbur işe ordan doktora. Sonra devam et diyince yine sabahı beklersem o gün olmadan iğne boş geçmiş olacağı için mecbur eve gidince oluyorum akşam
Anladım canım içime umut tohumları ektin vallahiEvet oldu canım
Kuzum hastaneye akşam 17.30 da gidiyorum ordan çıkınca eve geliyorum. Randevuyu akşama alıyorum işten çıkıp gidiyorum. Çalıştığım için akşam ve gün ortası gidemiyorum maalesef. Sen 2.tüp bebeğimi yaptırıyorsun hiç aşılama olmadın mıHastaneye götürüp çıktığın gibi vurunsan.. Tuvalette bile vurunabilirsin gibi geldi...
Sonuç çıkmamış olsa da kanın veriliş saati bekleenen sonuçlanma saati yazması lazım orada.Onaylattım ama sonuç çıkmadı mı acaba
Yanlış anlamışım özür dilerim.. Yok ben çatlatma aşılama denemeden direk tüp bebeğe başladım. Eşimin değerleri çok düşüktü.. Yıpranmadan çözelim istedim..Kuzum hastaneye akşam 17.30 da gidiyorum ordan çıkınca eve geliyorum. Randevuyu akşama alıyorum işten çıkıp gidiyorum. Çalıştığım için akşam ve gün ortası gidemiyorum maalesef. Sen 2.tüp bebeğimi yaptırıyorsun hiç aşılama olmadın mı
Evet medicana da böyle oluyor ama doktor talep etmeyip direk acilden kan verdim dolayıyla sistem isteği yok.Canım ben de haftasonu kan verdiğimde yine aynı gün raporlar bölümünde çıkıyordu, senin kan testi labaratuvara gider gitmez kayıt düşüyor laboratuvar diye içine girince atıyorum sonucun çıakcağı saat şu şu diye yazması lazım. Sanki sen kan testin laboratuvara hiç gitmemiş gibi şuan
Az kalmış senin hadi inşallah canımm takipteyim seni6 gün kaldı cnm İnşallah öyledirilacın iştah açma etkisinin olduğunu duymuştum ilk yapmadı banada 1 hafta kullanımdan sonra açlık başladı sabah yataktan direk mutfağa koşuyorum ki ben öyle kahvaltıyı pek arayan insan değilim.
İnşallah seninde vardır bu ilaç vesile olur bize
AminnnAnladım canım içime umut tohumları ektin vallahiRabbim bebeğine sağlık sıhhat versin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?