- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
- 148
Biraz benim doktorum gibi yapmış 10. Günde 14 mmken 12.günde 20 mm ve 17 mm oldu. 10 gün daha çok erken ki. Hem sana ayrı ayrı mı aldırdı iğneyi bana direk 900luk olandan yazdı bir iğne yetti. Eşimin konusuna gelince de doktor daha büyümez diye düşündüğü için ve bana da ya cumartesi ya da pazartesi dedi aşılamaya. Bende Çarşamba günü son ilişki olsun diye düşünüp yapmıştım. Ama birde bana dedi ki keşke Çarşamba ilişki olsaydı dedi Bende oldu dedim çok iyi o zaman dedi yani doktor zamanını hiç düşünmedi. Örnek alındığında eşimden tam 36 saat geçmiştiÇok sağol canım. Eşinin bekleme durumu olmadan aşılama nasış yaptılar ki en az 3 gün perhiz istiyorlar. Bende 10.gündeyim kendimce daha erken diyorum genel 15 17 günleri yumurtlama oluyor diye doktor 10 mm hiç büyümemiş daha diyince moral gitti. Dozu arttırın a yine olmazsa iptal ederiz Bi dahaki ay deneriz dedi. O kadar masrafa baştan başlamak istemiyorum açıkçası bide zaman kaybı bakıcaz artık. Sen iğne saatlerini çok önrmsedin mi
Allaha şükür korktum az çıkacak diye ama çıkmadı takviyelerde iyi geldi sanırım. Bi sorun olmamasına rağmen eşimde ikimizde arı sütü bal polen kullandık 1 ay
Zaten onda sorun yok doktor da belki o yüzden önemsemedi, benim cikolata kistim var 3 cm o yüzden 1 buçuk senedir yok bisey daha