Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar malesef dominant yumurtam yokmuş. Sağda 20 küsür solda 15 tane falan yumurtam var ama en büyüğü 11mm di. Doktor bu aydan ümidi kes dedi ama yogun ısrarım sonucu haftaya bidaha kontrol edecek. Eğer olmazsa bi sonraki adetimde rahim filmi çektireceğim:KK43:
Ovulasyon testim koyulaşmıştı halbu ki üzdü
Kuzu bu söylediğin rakamlar çok normal değil 🤔
Emin misin genel rezervi falan söylemiş olabilir mi? Baya detaylı sorsan doktoruna aslında iyi olabilir 🙏🏻
Hsg den sonra yumurta takibinde sor istersen 🥰

Kuzu bu söylediğin rakamlar çok normal değil 🤔
Emin misin genel rezervi falan söylemiş olabilir mi? Baya detaylı sorsan doktoruna aslında iyi olabilir 🙏🏻
Hsg den sonra yumurta takibinde sor istersen 🥰
Kuzum haftaya bidaha bakcak yumurtalarıma belki durum degisr. Hatırlıyo musun bilmem ama haziranda da ilk bi 20 yumurta gördü sonra kayboldu onlar bi tane 21mm dominant yetisti.. bende anlamadım inan ki . Genel rezervimi nasıl ultrasonla görecek ki? Yumurtalıklarıma baktı aletle. Haftaya bidaha bakcak eğer olurda adet olursam da hsg cekicekmis:KK43:
Zaten kasıklarım ve basım cok agrıyordu demek ki bu 30 yumurtadan dolayı:KK43:

Ovulasyon testimde suan böyle 30 yumurtaya göre hala pik göstermediğine göre hala doğru gösteriyor diyebiliriz. Bakalım ne zaman pik gösterecek? Buradan da takip edeceğim aynı zamanda

Eklentiler

• 7E3EF036-B2BE-4A09-BEB9-65BB7A2A8692.jpeg
    7E3EF036-B2BE-4A09-BEB9-65BB7A2A8692.jpeg
    184,8 KB · Görüntüleme: 53
Iceriginde neler var bilmiyorum ama omega3 Qenzim d vit iceren takviyeler yumurta gelisimi icin iyi diyorlar .
Deneyecegim canım bu hafta haftayada büyümezse artık bidahaki ay hsg cekicekmis olumlu olursa da igneyle büyütücem dedi.. ama bide söyle dedi her kadın 12 ayda 8-9 ay yumurtlar sadece. Belkide bu ay senın yumurtlamayacağın aya denk geldi. Belkide o yüzden büyümemiştir dedi. Cünkü benım bi kere haziranda 21mm büyümüstü takip yaptırırken klomenle. İşin kötüsü bu ayda klomen kullandım daha düsük dozda ama igne falanda vurulmadım kaldı öyle insallah kistleşmez

amin amin.. arkadaşımda 7cmlik kist vardı o denemişti 1 hafta içti sonrasında doktor hatta ne yaptın kayobolmuş demişti ona umarım bende de öyle olur.. kan vs verdim şimdi yarın da MR a giricem bakalım ne dicek doktor ama gebeliğe engel mi değilmi söylemedi umarım herşey gönlümüzce olur hep birşeyler çıkmasından yoruluyor insan bazılarımız ilk denemede hamile kalıyor ya hayranlıkla baka kalıyorum :110:
İnşallah hayırlı haberler alırsınız bana da doktor öyle demişti ne yaptın kist erimiş demişti soğan suyu gerçekten çok işe yarıyor ama benim sağ ve sol tarafta çok büyüktü ameliyat olmaya mecburdum soğan suyu sanırım ufak tefek kist ve miyomlara iyi geliyor 5 cm üzeri olan kistler için pek faydalı degil

Deneyecegim canım bu hafta haftayada büyümezse artık bidahaki ay hsg cekicekmis olumlu olursa da igneyle büyütücem dedi.. ama bide söyle dedi her kadın 12 ayda 8-9 ay yumurtlar sadece. Belkide bu ay senın yumurtlamayacağın aya denk geldi. Belkide o yüzden büyümemiştir dedi. Cünkü benım bi kere haziranda 21mm büyümüstü takip yaptırırken klomenle. İşin kötüsü bu ayda klomen kullandım daha düsük dozda ama igne falanda vurulmadım kaldı öyle insallah kistleşmez
Ben igne ile buyutmustum daha kuvvetli oluyor doktor ona gore vurmamistir kendi catlarsa diye valla kuzum 3 tane yumurtam vardi guzel buyumuslerdi asilama dedik ama tutmadi iste stres yapma gercekten bizi su surecte her sey etkiliyor

Ben igne ile buyutmustum daha kuvvetli oluyor doktor ona gore vurmamistir kendi catlarsa diye valla kuzum 3 tane yumurtam vardi guzel buyumuslerdi asilama dedik ama tutmadi iste stres yapma gercekten bizi su surecte her sey etkiliyor
Valla bugün ister istemez cok üzüldüm umutluydum baya:KK43: dünde denemiştik eşimle ovu testi koyulaşmaya basladı diye:KK43: neden böyle oldu bilmiyorum bıktım bu düzensiz yumurtalardan…

İnşallah hayırlı haberler alırsınız bana da doktor öyle demişti ne yaptın kist erimiş demişti soğan suyu gerçekten çok işe yarıyor ama benim sağ ve sol tarafta çok büyüktü ameliyat olmaya mecburdum soğan suyu sanırım ufak tefek kist ve miyomlara iyi geliyor 5 cm üzeri olan kistler için pek faydalı degil
çok geçmiş olsun ameliyat için şuan daha erken dedi doktor bi MR bakalım sonra kan değerlerine göre ya ilaç ya da belki soğan kürü işe yarar dedi.. umutluyum yararsa ameliyata gerek kalmaz ki şuan istediğim en son şey sanırım ameliyat olmak.. sende nasıl geçti ağrı vs oldumu sonrasında? bir de gebelik için bekleme süresi verdi mi yoksa denemelere başlayabilirsin sorun yok dedi mi? Şuan kistten dolayı ovulasyon gününü değerlendireyim mi bilemedim

Kızlar klomenin yaptığı folikül kistler adetle atılıyor mu?
Soğan suyu denesem 2 gün yeter mi ki
Adetimin 3.günü bugün
7 gün geciktirdi bu kistler
bende de dün öğrendim kisti ama bende 1 tane büyük var 10 gün geciktirdi sonra adet oldum ama kücülmedi.. başladım soğan suyuna umarım kücülür sende deneyebilirsin belki işe yarar..

bende de dün öğrendim kisti ama bende 1 tane büyük var 10 gün geciktirdi sonra adet oldum ama kücülmedi.. başladım soğan suyuna umarım kücülür sende deneyebilirsin belki işe yarar..
2 ay önce denedim kist mist yokken
Şimdi ise içesim gelmiyor ama birkaç gün deneyeyim bari
Klomen kullanırken o kadar muayene oldum ki artık gitmek istemiyorum ultrasona:/

Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊

İSİMBATSONUÇ
@Ballgrill1 ARALIK
@Senemm64561 ARALIK
@Hemsiree2e1 ARALIK
@Okeanos_p1 ARALIK
@esarp1 ARALIK
@Leyla19931 ARALIK
@kizinbiri91 ARALIK
@Pimpiriklianneee1 ARALIK
@RAU1 ARALIK
@aykizb1 ARALIK
@Mirune1 ARALIK
OKYANUS302 OKYANUS302 1 ARALIK
@Simge34211 ARALIK
@Lavinya581 ARALIK
@Feyzaakncc2 ARALIK
@zeynobt2 ARALIK
@Petunya5082 ARALIK
@Bahar_Darcan483 ARALIK
@Selin19983 ARALIK
@nvn843 ARALIK
@Gulsenmug344 ARALIK
@arin164 ARALIK
@ayyuk4 ARALIK
@Aslim asli4 ARALIK
@Monarosa014 ARALIK
@Noonameee4 ARALIK
@usengecpirenses5 ARALIK
@Gulsenmug345 ARALIK
@Gazel21105 ARALIK
@Gzos5 ARALIK
@Ftxxx5 ARALIK
@Hayalimvarr6 ARALIK
@miaselinam6 ARALIK
@greengirl16 ARALIK
@Emek017 ARALIK
@maviss_347 ARALIK
@Hadibakalimdemetakalin7 ARALIK
@Linalya8 ARALIK
@yyaprak8 ARALIK
@HaticeK068 ARALIK
@defne458668 ARALIK
@Yasemincemm8 ARALIK
@suksuk8 ARALIK
@Kafanfilm0009 ARALIK
@victoriaslan10 ARALIK
- Janna - - Janna - 10 ARALIK
@zeynepmuratselo10 ARALIK
@zynppp93931110 ARALIK
@gokceoz0911 ARALIK
@mmmeyra11 ARALIK
@gulsahkrylmz11 ARALIK
@ozlemem11 ARALIK
@Ruyaperisi11 ARALIK
@cerenay00012 ARALIK
@Teach_12 ARALIK
@Sdtzynp13 ARALIK
Manoly34 Manoly34 13 ARALIK
@ladymiracle13 ARALIK
M mavili_yeshll 13 ARALIK
@Gizemsu0713 ARALIK
@shtc13 ARALIK
@corpus13 ARALIK
@Ceviz hanim14 ARALIK
Matmazel - Matmazel - 15 ARALIK
@Begumbetulx16 ARALIK
@Drybgtr16 ARALIK
@mucizeanne2017 ARALIK
@Selin154817 ARALIK
@Mervis269017 ARALIK
U umutlu_ 17 ARALIK
@Asi kedi18 ARALIK
@H a s s a18 ARALIK
@Arianaa18 ARALIK
@Selin n20 ARALIK
@Vejetaryen Pirana20 ARALIK
@Annesiyim12320 ARALIK
@Annedayi21 ARALIK
@Tubiss32121 ARALIK
@Spicelover21 ARALIK
@prof2021 ARALIK
@redapple251822 ARALIK
@cileklipapatya24 ARALIK
@NAZ2025 ARALIK
@Derin111126 ARALIK
@RAU29 ARALIK
@turuncu_girl30 ARALIK
bende geldım 21aralık bat

Kızlar bugun 21 günüm progesteron hormonu baktırdım 9.07 cıkmıs yumurtlama olmus demi

X