Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bu ay felaket gaz sancısı var kasıkta da ağrı değilde batma var. Bata 10 gün var. Üşüttüm mü sizce. Gaz sancısı gebelik belirtisi olabilir mi
Bata 10 gün varken hamilelik belirtisi olamaz canım. Olsa olsa çatlamayla alakalıdır ya da gaz sancısıdır.

Kızlar bende bu ay felaket gaz sancısı var kasıkta da ağrı değilde batma var. Bata 10 gün var. Üşüttüm mü sizce. Gaz sancısı gebelik belirtisi olabilir mi
Bu konuda çok okuyorum bazen spermle yumurta döllenmesinden adet gününe kadar ılan süreçte çok fazla gaz oluyormuş idrar da artış adet gününe yaklaştıkça idrarda yoğun koku da ılabiliyormuş. Bence 4 gün sonra prediktör ün 6 gün önce gösterin testini deneyin

o zaman aralık bizim ayımız olsun diyeliiimm... bat 17 aralık canım kızlar aranızda soğan kürünü deneyen varmı? dün dr gittim gebelik beklerken kist olduğunu öğrendim soğan kürünü denemek istiyorum varmı fikri olan?

bat 4 aralık

Kızlar malesef dominant yumurtam yokmuş. Sağda 20 küsür solda 15 tane falan yumurtam var ama en büyüğü 11mm di. Doktor bu aydan ümidi kes dedi ama yogun ısrarım sonucu haftaya bidaha kontrol edecek. Eğer olmazsa bi sonraki adetimde rahim filmi çektireceğim
Ovulasyon testim koyulaşmıştı halbu ki üzdü

Dene bence canım gecen sene denemistim cift cizgiyi gormustum kimyasal oldu ama iyi gelmisti

Ovulasyon testleri çok doğru sonuc gostermiyor kuzum maalesef

Ben denedim sadece 3 gün içtim birdahaki ay hamile olduğumu öğrendim fakat şimdi içsem de fayda etmiyor çikolata kisti problemim olduğunu öğrendim ameliyat oldum şimdi bekliyorum ne zaman mutlu haber alırız hayırlısı önce Rabbim anneliği hiç tatmamış annelere nasip olsun

amin amin.. arkadaşımda 7cmlik kist vardı o denemişti 1 hafta içti sonrasında doktor hatta ne yaptın kayobolmuş demişti ona umarım bende de öyle olur.. kan vs verdim şimdi yarın da MR a giricem bakalım ne dicek doktor ama gebeliğe engel mi değilmi söylemedi umarım herşey gönlümüzce olur hep birşeyler çıkmasından yoruluyor insan bazılarımız ilk denemede hamile kalıyor ya hayranlıkla baka kalıyorum

merhaba
benide eklermisiniz bat 15 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…