Bata 10 gün varken hamilelik belirtisi olamaz canım. Olsa olsa çatlamayla alakalıdır ya da gaz sancısıdır.Kızlar bende bu ay felaket gaz sancısı var kasıkta da ağrı değilde batma var. Bata 10 gün var. Üşüttüm mü sizce. Gaz sancısı gebelik belirtisi olabilir mi
Haberlerini bekliyoruz canimKızlar günaydın akşama veya yarına pik olur gibi… bakalım bugün doktor neler görecek
1 aralıkta aşılama olacaksan 1 aralikta adet olmazsin canım aralik ayinda adet olacağın günü yazıcaksın aşılamadan 14 gun sonrasi meselaO zaman bat 1 Aralık
Merhaba, benim de 4 Aralık beklenen adet tarihim bu ay 9 unda başladı 5 gün yumurta geliştirici femara kullandım sonra yumurta kontrolü yapıldı. Çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra çatlamış olduğunu varsayarak 7 saat daha bekleyip 12 sinde birlikte olduk heyecanla beklemedeyim.
Bu konuda çok okuyorum bazen spermle yumurta döllenmesinden adet gününe kadar ılan süreçte çok fazla gaz oluyormuş idrar da artış adet gününe yaklaştıkça idrarda yoğun koku da ılabiliyormuş. Bence 4 gün sonra prediktör ün 6 gün önce gösterin testini deneyinKızlar bende bu ay felaket gaz sancısı var kasıkta da ağrı değilde batma var. Bata 10 gün var. Üşüttüm mü sizce. Gaz sancısı gebelik belirtisi olabilir mi
bat 4 aralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Dene bence canım gecen sene denemistim cift cizgiyi gormustum kimyasal oldu ama iyi gelmistio zaman aralık bizim ayımız olsun diyeliiimm... bat 17 aralık canım kızlar aranızda soğan kürünü deneyen varmı? dün dr gittim gebelik beklerken kist olduğunu öğrendim soğan kürünü denemek istiyorum varmı fikri olan?
bugün tekrar gidicem MR felan istedi.. daha da büyürse ameliyat dedi de denicem sogan kürünü umarım bir faydası olur.. gebelik için de iyi geldiğini bilmyordumDene bence canım gecen sene denemistim cift cizgiyi gormustum kimyasal oldu ama iyi gelmisti
Ovulasyon testleri çok doğru sonuc gostermiyor kuzum maalesefKızlar malesef dominant yumurtam yokmuş. Sağda 20 küsür solda 15 tane falan yumurtam var ama en büyüğü 11mm di. Doktor bu aydan ümidi kes dedi ama yogun ısrarım sonucu haftaya bidaha kontrol edecek. Eğer olmazsa bi sonraki adetimde rahim filmi çektireceğim
Ovulasyon testim koyulaşmıştı halbu ki üzdü
Aynen canım malesef bu ayda pas geçiyorum galiba ben yumurtalar 30 tane olunca büyümemişOvulasyon testleri çok doğru sonuc gostermiyor kuzum maalesef
Ben denedim sadece 3 gün içtim birdahaki ay hamile olduğumu öğrendim fakat şimdi içsem de fayda etmiyor çikolata kisti problemim olduğunu öğrendim ameliyat oldum şimdi bekliyorum ne zaman mutlu haber alırız hayırlısı önce Rabbim anneliği hiç tatmamış annelere nasip olsuno zaman aralık bizim ayımız olsun diyeliiimm... bat 17 aralık canım kızlar aranızda soğan kürünü deneyen varmı? dün dr gittim gebelik beklerken kist olduğunu öğrendim soğan kürünü denemek istiyorum varmı fikri olan?
Vitamin kullaniyor musun canım olsun rabbimden umut kesilmezAynen canım malesef bu ayda pas geçiyorum galiba ben yumurtalar 30 tane olunca büyümemişinşallah kistleşmezler
amin amin.. arkadaşımda 7cmlik kist vardı o denemişti 1 hafta içti sonrasında doktor hatta ne yaptın kayobolmuş demişti ona umarım bende de öyle olur.. kan vs verdim şimdi yarın da MR a giricem bakalım ne dicek doktor ama gebeliğe engel mi değilmi söylemedi umarım herşey gönlümüzce olur hep birşeyler çıkmasından yoruluyor insan bazılarımız ilk denemede hamile kalıyor ya hayranlıkla baka kalıyorumBen denedim sadece 3 gün içtim birdahaki ay hamile olduğumu öğrendim fakat şimdi içsem de fayda etmiyor çikolata kisti problemim olduğunu öğrendim ameliyat oldum şimdi bekliyorum ne zaman mutlu haber alırız hayırlısı önce Rabbim anneliği hiç tatmamış annelere nasip olsun
merhabaKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım