Güzel düşünmüşsünüz canim spermler 3 gunde bir kendini yeniliyormus zaten catlama onceside onemli bana göre tam vakitlice değerlendirmiş olursunuzİnşallah canım hepimiz bu ay anneler topiğine şutlanırızyarın haber veririm zaten doktordan sonra. Ama biz bugün eşimle bi iliski yasayalım diyoruz eğer yarın catlatma ignesi vurursa 36 saat sonra iliski dicek cünkü. E bizde esimle hastalıgından ötürü nerden baksan 12 gündür iliski yasamadık. Spermler bayatlamasın diye bu aksamdan baslayalım dedik dogru mu sence?
Benimde çarşamba kontrolum var klomen vermedi bu sefer adetimin 8. Günü 1 yumurtam 11 mm di çarşamba gelmeden 1 gün önce ilişki dedi doktorum bakalım inş büyümüştür burda patlatırız testleri peş peşeİnşallah canım hepimiz bu ay anneler topiğine şutlanırızyarın haber veririm zaten doktordan sonra. Ama biz bugün eşimle bi iliski yasayalım diyoruz eğer yarın catlatma ignesi vurursa 36 saat sonra iliski dicek cünkü. E bizde esimle hastalıgından ötürü nerden baksan 12 gündür iliski yasamadık. Spermler bayatlamasın diye bu aksamdan baslayalım dedik dogru mu sence?
Sagol canımGüzel düşünmüşsünüz canim spermler 3 gunde bir kendini yeniliyormus zaten catlama onceside onemli bana göre tam vakitlice değerlendirmiş olursunuz
Off hadi inşallahBenimde çarşamba kontrolum var klomen vermedi bu sefer adetimin 8. Günü 1 yumurtam 11 mm di çarşamba gelmeden 1 gün önce ilişki dedi doktorum bakalım inş büyümüştür burda patlatırız testleri peş peşe
bende kasımdan elendim bat 10 aralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
ben agri kesici kullaniyorum agrilarima bazen dayanamiyorum yumurtlamam 24unde etkiler miHala değerlendirme günlerindeyseniz bişey içme yumurtayı olumsuz etkiliyormuş..ıhlamur iç limonlu bol bol yat dinlen sıcak su torbası yap zaten ilaç alsanda almasanda 1 hafta sürecek gribin kendi kendine atlatmaya çalış ağrı kesici bile alma
Tamam peki tamda grip olacak zamanı buldum yaHala değerlendirme günlerindeyseniz bişey içme yumurtayı olumsuz etkiliyormuş..ıhlamur iç limonlu bol bol yat dinlen sıcak su torbası yap zaten ilaç alsanda almasanda 1 hafta sürecek gribin kendi kendine atlatmaya çalış ağrı kesici bile alma
Kuzum bende cumartesi muayene oldum doktor 3 yumurtan var 3 gün içinde Çaltıcak dedi ama ovulasyon testi yaptım ama koyulaşma olmadı normal mi?Kuzum ben haziranda kullanmıştım klomen kist yapmadı bende hatta günde 2 tane kullanmıştım ona ragmen. Bu sefer günde 1 tane ic senın yumurtan cabuk büyüyor dedi. O zamanda testim pik cıkmamasına ragmen bende 21mm yumurta cıkmıstı ultrasonda. Yarın bakcak duruma göre catlatma iğnesi vurcak kuzum
Parol da kı olmaz ya hamile bayanlar da kullanıyo bunuHala değerlendirme günlerindeyseniz bişey içme yumurtayı olumsuz etkiliyormuş..ıhlamur iç limonlu bol bol yat dinlen sıcak su torbası yap zaten ilaç alsanda almasanda 1 hafta sürecek gribin kendi kendine atlatmaya çalış ağrı kesici bile alma
Benim de 30 31 gün tam olarakKızlar döngüsü 30-31 gün olan var mı acaba ?
Ben bazen 30 bazen 35 günü buluyorKızlar döngüsü 30-31 gün olan var mı acaba ?
bendeTamam peki tamda grip olacak zamanı buldum ya
Benim doktorum enfeksiyonum vardı diye o haftası agzina hiçbir şekilde ilaç sürme dedi etkiliyormuşben agri kesici kullaniyorum agrilarima bazen dayanamiyorum yumurtlamam 24unde etkiler mi
Bilmiyorum canım ama benımde doktor 21mm yumurta gördügünde pik falan olmamıştı demek ki hepsini tespit edemiyor bu testler çokta bir şey beklememek lazımKuzum bende cumartesi muayene oldum doktor 3 yumurtan var 3 gün içinde Çaltıcak dedi ama ovulasyon testi yaptım ama koyulaşma olmadı normal mi?