Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel düşünmüşsünüz canim spermler 3 gunde bir kendini yeniliyormus zaten catlama onceside onemli bana göre tam vakitlice değerlendirmiş olursunuz

Benimde çarşamba kontrolum var klomen vermedi bu sefer adetimin 8. Günü 1 yumurtam 11 mm di çarşamba gelmeden 1 gün önce ilişki dedi doktorum bakalım inş büyümüştür burda patlatırız testleri peş peşe

Off hadi inşallah

bende kasımdan elendim bat 10 aralık

Kızlar bu" nac " tableti bi araştırın dedim gecen ay kullanmaya başladım pcoslu kadınlar icin özellikle gebelige etkisi çok fazlaymış doktorum bana vermisti ben anlam verememistim ama araştırınca baya sasirmistim

Merhaba, benim de 4 Aralık beklenen adet tarihim bu ay 9 unda başladı 5 gün yumurta geliştirici femara kullandım sonra yumurta kontrolü yapıldı. Çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra çatlamış olduğunu varsayarak 7 saat daha bekleyip 12 sinde birlikte olduk heyecanla beklemedeyim.

ben agri kesici kullaniyorum agrilarima bazen dayanamiyorum yumurtlamam 24unde etkiler mi

Kuzum bende cumartesi muayene oldum doktor 3 yumurtan var 3 gün içinde Çaltıcak dedi ama ovulasyon testi yaptım ama koyulaşma olmadı normal mi?

Parol da kı olmaz ya hamile bayanlar da kullanıyo bunu

ay başında benim gibi planlar yapıp sonra tek birini bile gerçekleştirmeyenler burada mı?
Mfk deneyecekken 3 gün ara çok deyip yumurtlama dönemi tek ilişki ile ayı kapatmışım
üstüne de çok ağır grip geçiriyorum bu ay bedenimden bana mucize vermesini bekliycem

Kuzum bende cumartesi muayene oldum doktor 3 yumurtan var 3 gün içinde Çaltıcak dedi ama ovulasyon testi yaptım ama koyulaşma olmadı normal mi?
Bilmiyorum canım ama benımde doktor 21mm yumurta gördügünde pik falan olmamıştı demek ki hepsini tespit edemiyor bu testler çokta bir şey beklememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…