- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
Ben genelde yumurtlama zamanı gün aşırı deniyorum 12 14 16. Günleri kaçırmamaya çalışıyorumBenim çok geç oluyor ya 22.günümde falan pik oluyor. Ne kadar da bir değerlendiriyosun canım ? 2günde bir mi ? Sadece yumurtlama zamanı mı ?
Sey merhabalar kafam cok karıştı da belki yardımcı olabilirsiniz.Temam alayım listeye Kasımda hamiş olman dileğiyle
Simdi çözdüm gibi olayı merhabalarMerhaba beni de ekler msinz ? Yas 33 9. Ay takviye kullanmiyorm. Bat 5 aralik
Genelde 14. Gün takip ettigim takvime göre ama değişken olabiliyor akıntı geldiği zamanları takip et şeffaf veya beyaz renkli akıntı olursa yumurtlama belirtisi yada en garanti ovulasyon testiYumurtlaman kaçıncı günlerde oluyor canım ?
Valla hiç belli olmaz o bile tutar geçmiş olsun bu aralar herkes gripay başında benim gibi planlar yapıp sonra tek birini bile gerçekleştirmeyenler burada mı?
Mfk deneyecekken 3 gün ara çok deyip yumurtlama dönemi tek ilişki ile ayı kapatmışım
üstüne de çok ağır grip geçiriyorum bu ay bedenimden bana mucize vermesini bekliycem
Cok yuksek değilmiş prolaktin. Benim 45 ti ve onda sizin gibi kullanım tavsiye etmişti doktor umSelam kızlar bugün hsg cektirdim çok şükür her şey temiz gayet saglikliymis takviyelere başlamıştık esime de bana da omega3 dvit ve b12 verdi birlikte içiyoruz bana da prowomen verdi onu kullanıyorum bu ay bakalım inşallah hsg ve takviye vesilesiyle olursize sormak istediğim prolaktin yüksekti biraz dostinex al dedi doktor bir tane bugün bir tane perşembe iç dedi anestezi etkisinden detay soramadım bu şekilde kullanan var mi bu arada prolaktin 28 çıkmıştı
2. Aşılamada şans yüksek oluyor diyorlar kuzum basladin mi ilaclaraKasim ayından geliyorum. 2 aşılamaya başlıcaz aralıkda . Aralik da yüzümüz gulur mu
Evet galiba bu terstler baya olgunken falan gösteriyor tam anlamadım. Ultrasonda bende gördüm testte göstermemesi tuhafBilmiyorum canım ama benımde doktor 21mm yumurta gördügünde pik falan olmamıştı demek ki hepsini tespit edemiyor bu testler çokta bir şey beklememek lazım
Evet bende öyle biliyorum 2.basliycaz bakalim canim yarin randevum var ne diycek bakalim doktorum.adetin 4. Günu gidiyorum bu arada2. Aşılamada şans yüksek oluyor diyorlar kuzum basladin mi ilaclara
Bat 4 Aralık canım beni de eklersen :)Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bat ne demek bende Aralık 1 gibi aşılama olacağım gebelik içinKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Yani aşılama günüm belli değil ama aralığın ikinci haftası gibi olma ihtimali en yüksekBat 4 Aralık canım beni de eklersen :)
Beklenen adet tarihi demek canımBat ne demek bende Aralık 1 gibi aşılama olacağım gebelik için
Teşekkür ederim cevap İçin. Ben düzensiz oluyorum. Bu durumda ne deniyor pekiBeklenen adet tarihi demek canım
Tahmini olabileceğin tarihi söyle canımTeşekkür ederim cevap İçin. Ben düzensiz oluyorum. Bu durumda ne deniyor peki
O zaman bat 1 AralıkTahmini olabileceğin tarihi söyle canım
İnşallah tutar da acıma kefaret olurValla hiç belli olmaz o bile tutar geçmiş olsun bu aralar herkes grip