Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Temam alayım listeye Kasımda hamiş olman dileğiyle
Sey merhabalar kafam cok karıştı da belki yardımcı olabilirsiniz.
Reglm biraz düzensiz benim, kasım 21 de regl oldum.
Aralık ayı için gebelik denemeleri planlıyorum burda hep birlikte takip edelim istiyorum Aralık ayı itibariyle gebelik planı grubunda bulunmalı değil miyim nerde takibini yapacağım kafam karıştı da

Valla hiç belli olmaz o bile tutar geçmiş olsun bu aralar herkes grip

Selam kızlar bugün hsg cektirdim çok şükür her şey temiz gayet saglikliymis takviyelere başlamıştık esime de bana da omega3 dvit ve b12 verdi birlikte içiyoruz bana da prowomen verdi onu kullanıyorum bu ay bakalım inşallah hsg ve takviye vesilesiyle olur size sormak istediğim prolaktin yüksekti biraz dostinex al dedi doktor bir tane bugün bir tane perşembe iç dedi anestezi etkisinden detay soramadım bu şekilde kullanan var mi bu arada prolaktin 28 çıkmıştı

Cok yuksek değilmiş prolaktin. Benim 45 ti ve onda sizin gibi kullanım tavsiye etmişti doktor um

Bilmiyorum canım ama benımde doktor 21mm yumurta gördügünde pik falan olmamıştı demek ki hepsini tespit edemiyor bu testler çokta bir şey beklememek lazım
Evet galiba bu terstler baya olgunken falan gösteriyor tam anlamadım. Ultrasonda bende gördüm testte göstermemesi tuhaf

Bat 4 Aralık canım beni de eklersen :)

Kızlar bende bu ay felaket gaz sancısı var kasıkta da ağrı değilde batma var. Bata 10 gün var. Üşüttüm mü sizce. Gaz sancısı gebelik belirtisi olabilir mi

Bat ne demek bende Aralık 1 gibi aşılama olacağım gebelik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…