Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım. Yumurtlama gelmediyse hemen tedavini yaptır
ya kuzum benim is karisik kaplama yaptirdim dise gitmeden once pozitif gormustum dise giderken negatif gordum gittim zaten reglyle attim kimyasalmis doktor agrilarin olur dedi 24 ude yumurtlama gunum ay bilmiyorum ya napcagimi agri kesiciyi az icmeye calisiyorum cekiyorum agriyi napim

Beni de ekler misiniz 4 bat Aralık

Kızlar ya ben grip oldum aşılama da olmuştum bugün 6.gün aşılamanın kendi kendimi nasıl tedavi edebilirim cold away diye ilaç var onu mu içsem

Kızlar ya ben grip oldum aşılama da olmuştum bugün 6.gün aşılamanın kendi kendimi nasıl tedavi edebilirim cold away diye ilaç var onu mu içsem
Hala değerlendirme günlerindeyseniz bişey içme yumurtayı olumsuz etkiliyormuş..ıhlamur iç limonlu bol bol yat dinlen sıcak su torbası yap zaten ilaç alsanda almasanda 1 hafta sürecek gribin kendi kendine atlatmaya çalış ağrı kesici bile alma

Kızlar bende geldim aranıza beklenen tarihim 6 aralık. Bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdik. Tek korkum covid sonrası korunmadım. İlaclarıda içmiştim. Umarım birşey olursada saglıklı bir gebelik olur.

Kızlar benım dün koyu cıkmıstı bugün silik cıktı dalgalanma var herhalde

Eklentiler

• CA22083C-7F87-4D6F-ADC5-01BD1D648A2B.jpeg
    206 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar benım dün koyu cıkmıstı bugün silik cıktı dalgalanma var herhalde
Siz adet gününe kadar gun aşırı yada 2 gunde bir olarak devam edin kuzum ya da doktordan hap iste yumurta gelistirici takibinide onunla birlikte kendin yap

Klomen bende kist yapmıştı burda çoğu kişiyede yapmış baska bisey verseydi keşke..hayirlisi olsun insallah çatlamiştır
Kuzum ben haziranda kullanmıştım klomen kist yapmadı bende hatta günde 2 tane kullanmıştım ona ragmen. Bu sefer günde 1 tane ic senın yumurtan cabuk büyüyor dedi. O zamanda testim pik cıkmamasına ragmen bende 21mm yumurta cıkmıstı ultrasonda. Yarın bakcak duruma göre catlatma iğnesi vurcak kuzum

Anladim canım benim güzel geçsin guzel haberlerini alırız inşallah

Anladim canım benim güzel geçsin guzel haberlerini alırız inşallah
İnşallah canım hepimiz bu ay anneler topiğine şutlanırız yarın haber veririm zaten doktordan sonra. Ama biz bugün eşimle bi iliski yasayalım diyoruz eğer yarın catlatma ignesi vurursa 36 saat sonra iliski dicek cünkü. E bizde esimle hastalıgından ötürü nerden baksan 12 gündür iliski yasamadık. Spermler bayatlamasın diye bu aksamdan baslayalım dedik dogru mu sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…