- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
napalim gun sayiyoruz calissak mi calismasak mi olur mu olmaz mi ele bele iste sen napiyosun nasilsinAralık ayına gelmek istemiyorumne işim var benim burdaaa
Şaka bir yana bi yoklayayım dedim, napıyosunuz kızlar
Canım bi yandan gribim, bi yandan sistit olmuşum.napalim gun sayiyoruz calissak mi calismasak mi olur mu olmaz mi ele bele iste sen napiyosun nasilsin
bende disten perisanim geberiyorum resmenCanım bi yandan gribim, bi yandan sistit olmuşum.
İlaçta içmiyorum. Bakalım nasıl geçecek
Geçmiş olsun canım. Yumurtlama gelmediyse hemen tedavini yaptırbende disten perisanim geberiyorum resmen
ya kuzum benim is karisik kaplama yaptirdim dise gitmeden once pozitif gormustum dise giderken negatif gordum gittim zaten reglyle attim kimyasalmis doktor agrilarin olur dedi 24 ude yumurtlama gunum ay bilmiyorum ya napcagimi agri kesiciyi az icmeye calisiyorum cekiyorum agriyi napimGeçmiş olsun canım. Yumurtlama gelmediyse hemen tedavini yaptır
Beni de ekler misinizKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Canım hamile kalmadan önce dislerini yaptırman gerekiyor bu sekilde hamile kalırsan cok zorlanırsın hamilelik döneminde inan kibende disten perisanim geberiyorum resmen
yaptirdim zaten canim 2 3 hafta agrin olur dedi oluyoda gecmesini bekliyorum isteCanım hamile kalmadan önce dislerini yaptırman gerekiyor bu sekilde hamile kalırsan cok zorlanırsın hamilelik döneminde inan ki
Hala değerlendirme günlerindeyseniz bişey içme yumurtayı olumsuz etkiliyormuş..ıhlamur iç limonlu bol bol yat dinlen sıcak su torbası yap zaten ilaç alsanda almasanda 1 hafta sürecek gribin kendi kendine atlatmaya çalış ağrı kesici bile almaKızlar ya ben grip oldum aşılama da olmuştum bugün 6.gün aşılamanın kendi kendimi nasıl tedavi edebilirim cold away diye ilaç var onu mu içsem
Siz adet gününe kadar gun aşırı yada 2 gunde bir olarak devam edin kuzum ya da doktordan hap iste yumurta gelistirici takibinide onunla birlikte kendin yapKızlar benım dün koyu cıkmıstı bugün silik cıktı dalgalanma var herhalde
Kuzum klomen kullandım bu ay zaten yarın yumurtalarıma bakcakSiz adet gününe kadar gun aşırı yada 2 gunde bir olarak devam edin kuzum ya da doktordan hap iste yumurta gelistirici takibinide onunla birlikte kendin yap
Klomen bende kist yapmıştı burda çoğu kişiyede yapmış baska bisey verseydi keşke..hayirlisi olsun insallah çatlamiştırKuzum klomen kullandım bu ay zaten yarın yumurtalarıma bakcak
Kuzum ben haziranda kullanmıştım klomen kist yapmadı bende hatta günde 2 tane kullanmıştım ona ragmen. Bu sefer günde 1 tane ic senın yumurtan cabuk büyüyor dedi. O zamanda testim pik cıkmamasına ragmen bende 21mm yumurta cıkmıstı ultrasonda. Yarın bakcak duruma göre catlatma iğnesi vurcak kuzumKlomen bende kist yapmıştı burda çoğu kişiyede yapmış baska bisey verseydi keşke..hayirlisi olsun insallah çatlamiştır
Anladim canım benim güzel geçsin guzel haberlerini alırız inşallahKuzum ben haziranda kullanmıştım klomen kist yapmadı bende hatta günde 2 tane kullanmıştım ona ragmen. Bu sefer günde 1 tane ic senın yumurtan cabuk büyüyor dedi. O zamanda testim pik cıkmamasına ragmen bende 21mm yumurta cıkmıstı ultrasonda. Yarın bakcak duruma göre catlatma iğnesi vurcak kuzum
İnşallah canım hepimiz bu ay anneler topiğine şutlanırızAnladim canım benim güzel geçsin guzel haberlerini alırız inşallah