Evet 15 Aralık kuzum bugün yaptıgım normal kaset test surelabCanım senin bat 15. di dimi? Normal test mi yaptım yoksa erken gebelik testi mi ?
3-4 hafta arası bişeyiz kuzum biz sanırımBiz kaç haftalık gebe oluyoruz gününü neredeyse bildiğimiz için 3 4 hafta bana fazla geliyor
Benimde bu sabah yaptığım kaset test böyle laboquick marka sanırım3-4 hafta arası bişeyiz kuzum biz sanırım
Kuzum adet gününü 1.gün saydıkları icin öyleeBiz kaç haftalık gebe oluyoruz gününü neredeyse bildiğimiz için 3 4 hafta bana fazla geliyor
Canım benimde hayali çizgiden pembeleşmeye başlamıştı inşallah değerlerimiz katlanarak artıp sağlıklı bi gebelik geçiririzKızlar 12.günden selamlar günaydınlar
Evet dün öğrendim hamile olduğumu ama çatlatma iğnesi olupta gün gün testleri merak eden çok kişi var bu yüzden 12.günümü de atıyorum. Ben artık cok rahat görebiliyorum çizgiyi. Düne göre de daha pembemsileşmiş belirginleşmiş . Allahım inşallah sağlıklıdır
Ben de en çok dış gebelikten korkuyorum değerim perşembe 1613 kem doktor alttan üstten baktı kese göremedik ama değerimi görünce aradı yarın gel kese görünür dedi ben pazartesi gelicem dedim daha ne t olsun diye dış gebelikten korktuğumu söyleyince o da belli bir boyuta gelmeden belli olmadığı İçin dış gebelik olsa bile onun İçin beklemek gerektiğini söyledi. Ama rahim içinde hücre topluluğu gördüğünü söylediği için umarım o hücreler keseye dönüşmüştür diye dua ediyorum.3000 den önce kese genelde görülmez.doktor beni 5+5 Ken çağırmıştı.184 çıkan degerimden 10 gün sonra.gayet net görülmüştü.kimyasalda dış gebelikde ikisinde de adet gecikmesi oluyor.kimyasalda değer 2 katı yükseleceğine bir yerden sonra düşüşe geciyor ve adet olunuyor.dis gebelik de de degerler dengesiz artıyor vs rahimde kese gorenemiyor onun tanısını koymak biraz daha zor ve uzun sürüyor.
Çok geç kalmadıysam beni de ekleyebilir misiniz?Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Tarif nasıl acaba çörek otu yağı mı tozu mu mu kullanılıyorBen de bu ay çörek otu bal tarçın kürüne basladim 11. Gündeyim bakalım inşallah bu ay güzel haberler aliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin
Bu şekilde dusunmemeye çalış canim ne olacağını sadece rabbim bilir.bunun sonu yokki şu an ben 10.haftaya girdim tamam kalbi keseyi falan gördük ama hicbiseyin garantisi yok.olacak olan her daim olabilir rabbim korusun hepimiziTesekkürler canım
Daha ozaman benim daha çok yolum var netleşmesi için
1613 değerle görünmemesi çok normal canim hic kafani bulandirma.benim tahmini doktor çağırdığında 5000 kusur civarıydı öncede görünürdü belki ama garanti tarih vermisdi doktor bende uydum kafam karışmasın görünmezse uzulmeyeyim diye.en güzelini yapmışsın cuma gitmemekle bence.p.tesi görünecektir kesen hayirlisiylaBen de en çok dış gebelikten korkuyorum değerim perşembe 1613 kem doktor alttan üstten baktı kese göremedik ama değerimi görünce aradı yarın gel kese görünür dedi ben pazartesi gelicem dedim daha ne t olsun diye dış gebelikten korktuğumu söyleyince o da belli bir boyuta gelmeden belli olmadığı İçin dış gebelik olsa bile onun İçin beklemek gerektiğini söyledi. Ama rahim içinde hücre topluluğu gördüğünü söylediği için umarım o hücreler keseye dönüşmüştür diye dua ediyorum.
Bende halen gelen giden yok sen durumlar nedirKesinlikle canim suan ayni durumdayiz birde bel agrisi car bende ama adetle gebelik belirtisi cok benzer ondan insan secemiyor
Test yaptın mı sen kuzuBende halen gelen giden yok sen durumlar nedirbol bol akıntı var bide kasıklarımda minik minik ağrı var
Evet çiçeğim dün senden gaza geldim yaptım ama negatif çıktıTest yaptın mı sen kuzu
Olsun belli olmaz kuzumm sen gene yap her gün bak banaEvet çiçeğim dün senden gaza geldim yaptım ama negatif çıktıAma halen gelen giden yok benden
Valal çiçeğim sen de o heves vardı ama yemin ederim bende kalmadı ruhsal olarak baya bi yorulduğum için umudum yokOlsun belli olmaz kuzumm sen gene yap her gün bak bana
Hayirlisiyla görürsün insallah canim sakin ol guzel dusunGünaydın arkadaşlar benim de yarın son adet tarihime göre 4+6 olacak hcg değerim perşembe 1613 tü her yerden bakıldı kese görememiştik yarın doktor kontrolüm var gün geçmiyor değerim arttı mı kese görünecek mi heyecandan duramıyorum en korktuğum şey dış gebelik. Bu arada Ağustos annelerine de katıldım ama netleşeceğim kadar orada takılamayacağım 50 sayfa falan okudum düşün yapanlar falan olmuş biraz gerildim burda daha mutluyum sanki
İlk defa bende gördümKızlar 12.günden selamlar günaydınlar
Evet dün öğrendim hamile olduğumu ama çatlatma iğnesi olupta gün gün testleri merak eden çok kişi var bu yüzden 12.günümü de atıyorum. Ben artık cok rahat görebiliyorum çizgiyi. Düne göre de daha pembemsileşmiş belirginleşmiş . Allahım inşallah sağlıklıdır
Evet ben tamam bitirdim riski zamani diye düşündüğüm 12. Hafta da düşürdüm.. korkutmak için söylemiyorum lütfen ağır kaldırmayın dinlenin bol bol stres yapmayinBu şekilde dusunmemeye çalış canim ne olacağını sadece rabbim bilir.bunun sonu yokki şu an ben 10.haftaya girdim tamam kalbi keseyi falan gördük ama hicbiseyin garantisi yok.olacak olan her daim olabilir rabbim korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?