Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde hayali çizgiden pembeleşmeye başlamıştı inşallah değerlerimiz katlanarak artıp sağlıklı bi gebelik geçiririz

Ben de en çok dış gebelikten korkuyorum değerim perşembe 1613 kem doktor alttan üstten baktı kese göremedik ama değerimi görünce aradı yarın gel kese görünür dedi ben pazartesi gelicem dedim daha ne t olsun diye dış gebelikten korktuğumu söyleyince o da belli bir boyuta gelmeden belli olmadığı İçin dış gebelik olsa bile onun İçin beklemek gerektiğini söyledi. Ama rahim içinde hücre topluluğu gördüğünü söylediği için umarım o hücreler keseye dönüşmüştür diye dua ediyorum.

Çok geç kalmadıysam beni de ekleyebilir misiniz? Bat 18 Aralık görünüyor şimdilik

Ben de bu ay çörek otu bal tarçın kürüne basladim 11. Gündeyim bakalım inşallah bu ay güzel haberler aliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tarif nasıl acaba çörek otu yağı mı tozu mu mu kullanılıyor

Tesekkürler canım
Daha ozaman benim daha çok yolum var netleşmesi için
Bu şekilde dusunmemeye çalış canim ne olacağını sadece rabbim bilir.bunun sonu yokki şu an ben 10.haftaya girdim tamam kalbi keseyi falan gördük ama hicbiseyin garantisi yok.olacak olan her daim olabilir rabbim korusun hepimizi

1613 değerle görünmemesi çok normal canim hic kafani bulandirma.benim tahmini doktor çağırdığında 5000 kusur civarıydı öncede görünürdü belki ama garanti tarih vermisdi doktor bende uydum kafam karışmasın görünmezse uzulmeyeyim diye.en güzelini yapmışsın cuma gitmemekle bence.p.tesi görünecektir kesen hayirlisiyla bu ihtimaller her hamilelikte var malesef ki rabbim tüm basamakları kolaylıkla geçmeyi nasip etsin

Kesinlikle canim suan ayni durumdayiz birde bel agrisi car bende ama adetle gebelik belirtisi cok benzer ondan insan secemiyor
Bende halen gelen giden yok sen durumlar nedir bol bol akıntı var bide kasıklarımda minik minik ağrı var

Kızlar özel hastaneler hemen test yapıyor mu ? İlla doktor randevusu şart mı 2 günde bir gidip kendim yaptırsam diyorum. Adet tarihi gelince giderim doktora

Hayirlisiyla görürsün insallah canim sakin ol guzel dusun

Kizlar iki sorum var size
1 si reglin 7. Günündeki iliskiden gebelik tutar mi?
2. Si iliskinin 3. Gununde lekelenme olur mu? Sanki bu soruyu birisi sormuştu burda

İlk defa bende gördüm

Evet ben tamam bitirdim riski zamani diye düşündüğüm 12. Hafta da düşürdüm.. korkutmak için söylemiyorum lütfen ağır kaldırmayın dinlenin bol bol stres yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…