- Emoji Skoru
- 1.333
- Puanlar
- 48
Bende miyom var 5cm gaz problemi var. Siz diyince yapar mı ki miyom?Kızlar aranızda kisti olup da aşırı gaz ve batmaları olan var mı? Göğüslerim 1 aydır şiş ağrıyor gebeliğe yorumlamak istemiyorum
Tamam oyle yapayım benAkıntı durumuna göre anlarsin canim ama bence gün aşırı değerlendirme olayı en kestirme en net yol
Bende basladim 7. gun deBen 7.günde teste başlamış olucam çok merak ediyorum şu anhadi hakkımızda hayırlısı
Bat ne zamanBende basladim 7. gun decok silik isik tutarak cizgi gordum ama hayal de goruyor olabilirim
Herkes her ay başka birşey deniyor... Ben fonksiyonel tıba inanan biri değilim. Bi oradakileri yapmadımBen pek testçi değilim ya kuzu bilirsin ilk ay dışında yapmadım hiç
Belki yaparım yeni yılda huy değişir, he he
Nenim bildiğim duzen değişmiyor, normalde döngü neyse ona göre geçip geçmediğini anlayabilirsin.. ki iğneden 12 gun sonra idrar testinde ve ya kanda gebelik olup olmadığı ortaya çıkarKızlar bisi soracaktım benim adet tarihim iğne vurulduğu için değişti mi? En son adet tarihim 17 Kasım iğneyi 29 kasımda vuruldum. Normal siklusuma göre 35, günde bir oluyordum şimdi ne zaman afet olucam ona göre doktora geçti veya su kadar gün kaldır demem gerekiyorsa yardım eder misiniz
Bariz var doğrudur tabiiiEki Görüntüle 2968383
Kızlar bat siz de benim gördüğümü görüyor musunuz ? Bat 17 aralık hiç bi belirtide yokelim ayağım titredi sabah sabah. İnşallah doğrudur
Gebeyim biliyorum ama doktor adetin geçince gel dedi. Yumurtlama dan sonra q14. Gün adet olmuyor muyuz . Ben pcos olduğum ve yumurtlamadigim için o kadar sürüyordu nornaliNenim bildiğim duzen değişmiyor, normalde döngü neyse ona göre geçip geçmediğini anlayabilirsin.. ki iğneden 12 gun sonra idrar testinde ve ya kanda gebelik olup olmadığı ortaya çıkar
Net belirginleşmiş tabiki :)Maşallah :)434 bugünün testi
837dün
Farklı marka ile yaptım test yanıltır mi diye
Belirginlesme var mı ki
Yarın kan testine gidecem yine Allah'tan birşey olmazsa
Çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsinBariz var doğrudur tabiii
Gozunuz aydin olsun, heyecaninizi ben bile hiasettimmmsaglikla büyüsün insallahhh
Evet aynen 14. Gun regl olur normalde 15. Gun gidebilirsin doktoraGebeyim biliyorum ama doktor adetin geçince gel dedi. Yumurtlama dan sonra q14. Gün adet olmuyor muyuz . Ben pcos olduğum ve yumurtlamadigim için o kadar sürüyordu nornali
Tebrik ederimm kaçıncı gününüz iğne oldunuz muÇok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin
Yok canım iğne olmadım ben kendiliğinden oldu. Ovulasyonla takip etmeye çalıştım ama pik görememiştim. O testlere de güvenip de kimse moralini bozmasın diye söylüyorum. Ayrıca perşembe beta ya baktırdım 1.4 çıkmıştı. Kimse umudunu kaybetmesin olacağı varsa gerçekten oluyorTebrik ederimm kaçıncı gününüz iğne oldunuz mu
Ben ovulasyonla da takip etmiyorum onceki gebeliğimde yumurtlama günlerini tahmini bildiğim için yoğunlaşmıştim o günlere oyle gebelik olmustu simdi tamamen doğaçlama.. hayirlisi inaallah bizde buluruz cift cizgiyiYok canım iğne olmadım ben kendiliğinden oldu. Ovulasyonla takip etmeye çalıştım ama pik görememiştim. O testlere de güvenip de kimse moralini bozmasın diye söylüyorum. Ayrıca perşembe beta ya baktırdım 1.4 çıkmıştı. Kimse umudunu kaybetmesin olacağı varsa gerçekten oluyor
Benim bat 17. Aralık ama bir kaç gün daha beklicem aşırı gaz oluluşuyor anlamadım o kadar şiş ki heryerim pantolon kapanmadı dünBende aynı durumu yasiorum canm 2 ay önce 5 cm yumurtalık kisti patladı pko luyum, bu ay yine korktum acaba kist mı patladı bu batmalar neyin nesi diye, büyük ihtimalle yeni yumurta oluşumu olabilir, bat 15 benim erken gebelik testim negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?