Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
434 bugünün testi
837dün
Farklı marka ile yaptım test yanıltır mi diye
Belirginlesme var mı ki
Yarın kan testine gidecem yine Allah'tan birşey olmazsa

Eklentiler

• IMG_20211212_050434.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20211211_052837.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20211211_052837.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar bisi soracaktım benim adet tarihim iğne vurulduğu için değişti mi? En son adet tarihim 17 Kasım iğneyi 29 kasımda vuruldum. Normal siklusuma göre 35, günde bir oluyordum şimdi ne zaman afet olucam ona göre doktora geçti veya su kadar gün kaldır demem gerekiyorsa yardım eder misiniz

Ben pek testçi değilim ya kuzu bilirsin ilk ay dışında yapmadım hiç
Belki yaparım yeni yılda huy değişir, he he
Herkes her ay başka birşey deniyor... Ben fonksiyonel tıba inanan biri değilim. Bi oradakileri yapmadım Kırmızı cizgilerini anlayabiliyorum ama test yapmıyor olman üzülmediğin daha az stres oldugun anlamına gelmiyor :)

Benim bu ay sıfır ilişki ona rağmen çatlatma iğnesi vuruldum diye test yapsam şu çift çizgiyi gerçek olmasa da görsem mi diye düşünüyorum

Bence bu ay stil değiştir ve çatlatma iğnesi olursan takipte kal..

Nenim bildiğim duzen değişmiyor, normalde döngü neyse ona göre geçip geçmediğini anlayabilirsin.. ki iğneden 12 gun sonra idrar testinde ve ya kanda gebelik olup olmadığı ortaya çıkar

Eki Görüntüle 2968383
Kızlar bat siz de benim gördüğümü görüyor musunuz ? Bat 17 aralık hiç bi belirtide yok elim ayağım titredi sabah sabah. İnşallah doğrudur
Bariz var doğrudur tabiii
Gozunuz aydin olsun, heyecaninizi ben bile hiasettimmm saglikla büyüsün insallahhh

Nenim bildiğim duzen değişmiyor, normalde döngü neyse ona göre geçip geçmediğini anlayabilirsin.. ki iğneden 12 gun sonra idrar testinde ve ya kanda gebelik olup olmadığı ortaya çıkar
Gebeyim biliyorum ama doktor adetin geçince gel dedi. Yumurtlama dan sonra q14. Gün adet olmuyor muyuz . Ben pcos olduğum ve yumurtlamadigim için o kadar sürüyordu nornali

Gebeyim biliyorum ama doktor adetin geçince gel dedi. Yumurtlama dan sonra q14. Gün adet olmuyor muyuz . Ben pcos olduğum ve yumurtlamadigim için o kadar sürüyordu nornali
Evet aynen 14. Gun regl olur normalde 15. Gun gidebilirsin doktora

Tebrik ederimm kaçıncı gününüz iğne oldunuz mu
Yok canım iğne olmadım ben kendiliğinden oldu. Ovulasyonla takip etmeye çalıştım ama pik görememiştim. O testlere de güvenip de kimse moralini bozmasın diye söylüyorum. Ayrıca perşembe beta ya baktırdım 1.4 çıkmıştı. Kimse umudunu kaybetmesin olacağı varsa gerçekten oluyor

Ben ovulasyonla da takip etmiyorum onceki gebeliğimde yumurtlama günlerini tahmini bildiğim için yoğunlaşmıştim o günlere oyle gebelik olmustu simdi tamamen doğaçlama.. hayirlisi inaallah bizde buluruz cift cizgiyi

Benim bat 17. Aralık ama bir kaç gün daha beklicem aşırı gaz oluluşuyor anlamadım o kadar şiş ki heryerim pantolon kapanmadı dün Benimki şuan 7cm salı doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…