Öyle düşünme.. Sonuçta bi süreçtesin vücuduna gebeliği telkin et..Bomboş hissetme her zaman varmış gibi hissetAy insallah ama içim bomboş gibi hayırlısı olsun=)
Yaptin mi haniiiÇok pis gaza geldim bugün bat günüm eşimi gönderdimt test aldı geldi yaptım bakm şimdisonucu biliyorum ama olsundu
11.gündeyim canım kasıklarımda ve rahmimde agrı var batmalar oluyo ara ara cok degisik. 10.günde 2.8 cıktı 11.günde 9.2Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına bizlere de dua etbelirtilerin var mı iğnenin kaçıncı günündesin ? Kasıklarda göğüslerde var mı ağrı
canım benım cok sagolll kalbin temizmişValla içime. Doğdu hislerim de hiç yanilmam daha Perşembe günü yazmışım bu mesajı tekrardan gözün aydın
Çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşallah11.gündeyim canım kasıklarımda ve rahmimde agrı var batmalar oluyo ara ara cok degisik. 10.günde 2.8 cıktı 11.günde 9.2hepinize duacıyım
canım benım cok sagolll kalbin temizmişAllah en kısa zamanda hepinize nasip etsin
Göremediklerim lütfen tekrar tekrar mesaj atsın arada kaynıyor
hayırlı olsunnnnnnnnn :9.2 çıktı kızlar heyecandan etiketleyemedim ya hahahahahahahah
u bennGozun aydin hayirli olsun ❤hadi toplanin gidek artik burda isimiz bitti
Benimki hayırlısı olsun. Şuan kayinvalidem yüzünden eşimle kavga ettik bayaga aramız kötü. Eşimde sinirlievet normal ben regl önceki gecesi baya regl oluyor gibi agrı çektim ertesi gun geçti hamıleymişim.. kı agrı olunca kesın regl olacam dıye dusunmustum
Hayırlı olsuuuunKızlar dün de dediğim gibi rahmimde batmalar oluyodu orda bir şey oldgunu dün gece anladım ben valla
Canım kaçıncı femara kullanışındı11.gündeyim canım kasıklarımda ve rahmimde agrı var batmalar oluyo ara ara cok degisik. 10.günde 2.8 cıktı 11.günde 9.2hepinize duacıyım
canım benım cok sagolll kalbin temizmişAllah en kısa zamanda hepinize nasip etsin
Göremediklerim lütfen tekrar tekrar mesaj atsın arada kaynıyor
ya lütfen başkaları yüzünden kavga etmeyin yazık etmeyin gununuze.. öyle düşünme bir anlık kızlgınlıklaBenimki hayırlısı olsun. Şuan kayinvalidem yüzünden eşimle kavga ettik bayaga aramız kötü. Eşimde sinirli
Belki adet olmak daha iyidir benim için
Başta janna arkadaşımıza ve diğer hamile kalan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum ve bebeklerini sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum.. Benim bugün regl günümdü öğleden sonra regl oldum. Bu ay da boş geçti benim için ve diğer bekleyen arkadaşlar için de dua edin nolurKızlar dün de dediğim gibi rahmimde batmalar oluyodu orda bir şey oldgunu dün gece anladım ben valla
regl dongun neBaşta janna arkadaşımıza ve diğer hamile kalan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum ve bebeklerini sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum.. Benim bugün regl günümdü öğleden sonra regl oldum. Bu ay da boş geçti benim için ve diğer bekleyen arkadaşlar için de dua edin nolur
Bayaga 2 ay bizdeydi bunaldım eşim gidecek diye annemler gelecekti belki annemler gelir dedim konuşmadık filan dedi bende tüp bebek durumu var ben annemi yanımda istiyorum dedim annenin yanında rahatcdegilim dedim böyle düşünüyor san uarin doğum olunca çocuk olunca da istemicen annemi dediya lütfen başkaları yüzünden kavga etmeyin yazık etmeyin gununuze.. öyle düşünme bir anlık kızlgınlıkla
Gözün Aydın canımmmKızlar dün de dediğim gibi rahmimde batmalar oluyodu orda bir şey oldgunu dün gece anladım ben valla
Üzülme, bi tane bile yeter bebek için öyle düşün kuzuKızlar benim yavrucaklar fire vermeye başladı.
16 da 9 kaldı.. İnş yarına iyi bir sayı kalır
Transfer sırasında dondur çöz işleminde de kayıp oluyot.. Bakalım hayırlısı
Tebrikler canım
Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?