Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla içime. Doğdu hislerim de hiç yanilmam daha Perşembe günü yazmışım bu mesajı tekrardan gözün aydın

Eklentiler

• Screenshot_20211211_122422.jpg
    Screenshot_20211211_122422.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 78
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına bizlere de dua et 🥰🤲🏻🤲🏻😘 belirtilerin var mı iğnenin kaçıncı günündesin ? Kasıklarda göğüslerde var mı ağrı😂
11.gündeyim canım kasıklarımda ve rahmimde agrı var batmalar oluyo ara ara cok degisik. 10.günde 2.8 cıktı 11.günde 9.2 🥰 hepinize duacıyım🙏🏻
Valla içime. Doğdu hislerim de hiç yanilmam daha Perşembe günü yazmışım bu mesajı tekrardan gözün aydın
canım benım cok sagolll kalbin temizmiş🥰🥰 Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin🙏🏻

Göremediklerim lütfen tekrar tekrar mesaj atsın arada kaynıyor😅

11.gündeyim canım kasıklarımda ve rahmimde agrı var batmalar oluyo ara ara cok degisik. 10.günde 2.8 cıktı 11.günde 9.2 🥰 hepinize duacıyım🙏🏻

canım benım cok sagolll kalbin temizmiş🥰🥰 Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin🙏🏻

Çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşallah 🥰😘🤲🏻

evet normal ben regl önceki gecesi baya regl oluyor gibi agrı çektim ertesi gun geçti hamıleymişim.. kı agrı olunca kesın regl olacam dıye dusunmustum
Benimki hayırlısı olsun. Şuan kayinvalidem yüzünden eşimle kavga ettik bayaga aramız kötü. Eşimde sinirli
Belki adet olmak daha iyidir benim için

Canım kaçıncı femara kullanışındı

Kızlar dün de dediğim gibi rahmimde batmalar oluyodu orda bir şey oldgunu dün gece anladım ben valla
Başta janna arkadaşımıza ve diğer hamile kalan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum ve bebeklerini sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum.. Benim bugün regl günümdü öğleden sonra regl oldum. Bu ay da boş geçti benim için ve diğer bekleyen arkadaşlar için de dua edin nolur 😔😔

Başta janna arkadaşımıza ve diğer hamile kalan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum ve bebeklerini sağ salim kucağınıza almanızı diliyorum.. Benim bugün regl günümdü öğleden sonra regl oldum. Bu ay da boş geçti benim için ve diğer bekleyen arkadaşlar için de dua edin nolur 😔😔
regl dongun ne

ya lütfen başkaları yüzünden kavga etmeyin yazık etmeyin gununuze.. öyle düşünme bir anlık kızlgınlıkla
Bayaga 2 ay bizdeydi bunaldım eşim gidecek diye annemler gelecekti belki annemler gelir dedim konuşmadık filan dedi bende tüp bebek durumu var ben annemi yanımda istiyorum dedim annenin yanında rahatcdegilim dedim böyle düşünüyor san uarin doğum olunca çocuk olunca da istemicen annemi dedi
Ya doğal degilmi tüp bebek için kendi annemi yanımda istemem eşim yoksa.

Sonra 2.5 aydır bizdeydi şu gün gidwcegis dedi diye plan yapmıştım ben KV benin onemli isim var birkaç gün sonra gidwcegis dedi ve o süreçte anca evde oturdu bende bunu söyledim ben kalsın dedim dedi . Kalması problem değil ama bana oğlumu özledim desin neden. Önemli isim var diyor yapacaklarım vae diyor.
Sonra 2.5ayda yoruldum ben ayağımı bile uzatamadim.kv bir çorba bile yapmadı gezmekten
Yöruldimben annem gelince dinlenxem dedim şuan konuşmuyoruz esimle

Kızlar benim yavrucaklar fire vermeye başladı.
16 da 9 kaldı.. İnş yarına iyi bir sayı kalır 🥲
Transfer sırasında dondur çöz işleminde de kayıp oluyot.. Bakalım hayırlısı🥲
Üzülme, bi tane bile yeter bebek için öyle düşün kuzu ❤️
Tabiki ne kadar fazla o kadar iyi ama bize lazım olan sağlıklı bi tane ❤️

Back