Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutluluktan ölcemmmm evettt ne takmamasıı gece gündüz bebek düşünüp günde 3 kere test yaptık sjsjskslssl
Olsun inş tutar.. İnş herşey yolunda gider ve o bebiş annesine merhaba derIzinliydim ama 2 gün ancak dinlendim =/
YaaaaaaaaaKızlar elim ayağaım titriyor kimi etiketliceğimi unuttum @seli
Hahahahha yaşasın bu tezi çürütmekMutluluktan ölcemmmm evettt ne takmamasıı gece gündüz bebek düşünüp günde 3 kere test yaptık sjsjskslssl
Ay insallah ama içim bomboş gibi hayırlısı olsun=)Olsun inş tutar.. İnş herşey yolunda gider ve o bebiş annesine merhaba derHeyecanlı bekleyişler
![]()
Kizzzz bize de aminnn de madem mübarek yerdesin ve hamilesin duan kabul olurKızlar hepinize teker teker cevap vericem mevlütteyim cok bakamıyorum hepsine dönücem iyi ki varsınız![]()
Yandık deseneAl bendende o kadar valla
AMİN hepiniz tıpış tıpış peşimden gelin İNŞALLAHKizzzz bize de aminnn de madem mübarek yerdesin ve hamilesin duan kabul olur![]()
Sırf seni merakımdan bütün yorumları okuyorum dünden beri baka baka bi oldum9.2 çıktı kızlar heyecandan etiketleyemedim ya hahahahahahahah
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin karnı kucagı Bos kalmasın insallahAMİN hepiniz tıpış tıpış peşimden gelin İNŞALLAH![]()
Kızlar dün de dediğim gibi rahmimde batmalar oluyodu orda bir şey oldgunu dün gece anladım ben valla
Ben birkaç gün önce yazmıştım seninle ilgili hislerimi mesajımı bulup etiket yapıyorum hemen hayırlı olsun9.2 çıktı kızlar heyecandan etiketleyemedim ya hahahahahahahah
Ayyyy yaşasınnn çok sevindim9.2 çıktı kızlar heyecandan etiketleyemedim ya hahahahahahahah
Çok pis gaza geldim bugün bat günüm eşimi gönderdimt test aldı geldi yaptım bakm şimdiKızlar hepinize teker teker cevap vericem mevlütteyim cok bakamıyorum hepsine dönücem iyi ki varsınız![]()
Çok sevindim sürekli sizi takip ediyordum ne olacak diyeKızlar hepinize teker teker cevap vericem mevlütteyim cok bakamıyorum hepsine dönücem iyi ki varsınız![]()
evet normal ben regl önceki gecesi baya regl oluyor gibi agrı çektim ertesi gun geçti hamıleymişim.. kı agrı olunca kesın regl olacam dıye dusunmustumHanımlar yarın normalde adet günüm. Dün beta 112idi. Kaşığım ağrıyor. Adet gibi belirtim de var normal mi?
Mide bulantım koku hassasiyetinde yok ama uyku modum var kaç gündür.
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına bizlere de dua etKızlar dün de dediğim gibi rahmimde batmalar oluyodu orda bir şey oldgunu dün gece anladım ben valla