Dün sabah yapmış mıydınMerhaba, soldaki dün gece sağdaki bugün öğlen, arada 14 saat var, dün ovulasyon akıntısı ve hafif ağrı da oldu, çatlamış sanki değil mi?
Merhaba. Yumurtlamadan sonra kaç gün değerlendirdiniz. Bende bu ay ovülasyon ile takip edeceğim. Var mı öneriniz.Labaquick le ilk denemede oldu benim canım seninde öyle olucak inşallah Allah'ın izniyle
Kan benim damar benim sanane kardeşim deseydinSağol kuzum benim inşallahDoktorum benle dalga geçti biz normalde 48 saatte bir alıyoruz naptın sen ya diyor eşimede cok sabırsız diyomuş
Regl bittikten 1 gün sonra maydanozlu süte oturmayı denicem canimRegl bittikten 3 gün sonra başladım 12 gün yumurtlama oldu ayın 28 inde
Evet, sırayla dün sabah-gece ve bugün öğlenDün sabah yapmış mıydın
Bende hem kasık ağrısı hem gaz varEvet cok gaz oluyor belirtinin biriside o
Şaşırmadım, son 3 aydır bende olan doktorun söylediği 18-20 mm yumurtaları göstermedi, oyüzden artık güvenmiyorum. 8 - 9 ay boyunca sürekli aldım ama boşuna para vermişimOvulasyon testi yaptım yine silik. Püf 20 mm yumurta var dedi nasıl silik bu ya.
Şaşırmadım, son 3 aydır bende olan doktorun söylediği 18-20 mm yumurtaları göstermedi, oyüzden artık güvenmiyorum. 8 - 9 ay boyunca sürekli aldım ama boşuna para vermişim
Valla anlamadım ben de. Amaaan, bıraktım ya üfŞaşırmadım, son 3 aydır bende olan doktorun söylediği 18-20 mm yumurtaları göstermedi, oyüzden artık güvenmiyorum. 8 - 9 ay boyunca sürekli aldım ama boşuna para vermişim
Ben de sizinle aynı fikirdeyimŞaşırmadım, son 3 aydır bende olan doktorun söylediği 18-20 mm yumurtaları göstermedi, oyüzden artık güvenmiyorum. 8 - 9 ay boyunca sürekli aldım ama boşuna para vermişim
inşallah size de şifa olur sizde enfeksiyondan arınıp bebiş haberiyle sevinirsinizRegl bittikten 1 gün sonra maydanozlu süte oturmayı denicem canimusengecpirenses denemişti ara ara enfeksiyon oluyor bende hem iyi gelir hemde şifa olur belki diye düşündüm 3.gunu de ovulasyon a başlarım zaman
Öyle tabiki.. Ben ilkinde tutmazsa diye yedekte de kalsın diye endişe ediyorumEn iyileri sona kalır korkma zaten 3-4 tane embriyo olsa yeter önce 1 koyarlar yaşın 35 üstüyse 2 tane transfer ederler. Hayırlısı sağlıklısı olsun da önemli olan o 16 tane olsa düşün 16 tane embriyo oldu dondurdunuz hepsi sağlıklı da olsa hepsini kullanmayacaksın zaten en iyi ihtimal 2 yada 3 çocuğun olsun diye birkaç yıl arayla transfer yapacaksın 16 sını da doğurmazsın heralde
Izinliydim ama 2 gün ancak dinlendim =/Aa kuzu aşılmaya mı geçtin… Aşılama da muhakak evde dinlenmen gerekir.. İzin almaya çalış
Hadi soyle
Etiketleriz sonra söylesene kizzz
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?