Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kan verdim 2 saat sonra açıklanacak🙏🏻
Vala canım girmemeye çalışıyorum buraya fazla ama seni merak ettim dün testlerinden dolayı rabbim insAllah güzel sonuçlar almani nasip etsin umudun ümidin boşuna çıkmasın benide etiket yap ölümü duam seninle ve buradaki tüm isteyene canı gönülden hakkında hayırlısı neyse o olsun jannacim ❤️❤️❤️❤️❤️

Vala canım girmemeye çalışıyorum buraya fazla ama seni merak ettim dün testlerinden dolayı rabbim insAllah güzel sonuçlar almani nasip etsin umudun ümidin boşuna çıkmasın benide etiket yap ölümü duam seninle ve buradaki tüm isteyene canı gönülden hakkında hayırlısı neyse o olsun jannacim ❤️❤️❤️❤️❤️
Canım benım cok sağol iyi ki varsınız🥰🥰 Allah hepiciğinizi mutlu mesut etsin inşallah🙏🏻🤗

Ovulasyon testi yaptım yine silik. Püf 20 mm yumurta var dedi nasıl silik bu ya. 😭

Zaten lh grafiğine bakarsan canim bir anda düşmüyor bir gün kadar pik kalıyor bana pik gibi geldi acikcasi
Merhaba, soldaki dün gece sağdaki bugün öğlen, arada 14 saat var, dün ovulasyon akıntısı ve hafif ağrı da oldu, çatlamış sanki değil mi?

Eklentiler

• Screenshot_20211211_132224_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211211_132224_com.android.gallery3d.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20211211_132211_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211211_132211_com.android.gallery3d.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 43
Ovulasyon testlerine karşı güvenim kırılıyor benim 😔
Aslında testle alakası yok, onu çatlatacak hormon salgılanmıyor, bu yüzden testte çıkmıyor.. Zaten çatlamadığı için döllenme olmuyor ve kistleşiyor maalesef. O yüzden teste değil kendime kızıyorum 😂

Back