Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az daha sabir kuzu bekle sonuna kadar simdiden kendini strese sokma

Oldu malesef ama olsun çok şükür beterin beterin var bunlar hafif şeyler rabbim daha kötü şeylerle sınamasın bizleri. Benim ağrımıyordu diş sızlama olurdu o da 20 lik dısmiş tesadüf eseri ogrendim kisti yoksamdoktor ağrısaydı duramazdin dedi. Ne olduysa asilama sonrasi patlat verdi dis agrisi biranda şiddetlenmişti. Çektiğini sormak istemiyorm eminim çok iğrençtir.

Ben döndüğümde sizler hamiş olmuş olursunuz dilerim çok mutlu olurum.

hummy beybitom bana sorarsan pcosluyum diyorsun ver kanı için rahat etsin en azından yoluna bakarsın kuzum diğer bütün aylar bizim hatta 2022 bizim üzülmek yok

Ocak ayında gebelik planlayanlar topigini açan yokmu hanımlar

Sende çok inatçı misin oğlum da akrep bir sinir bir inatçılık bir iş canlılık anlatamam sana henüz 3 yaşında kendileri
Oy Allah bağışlasınn akrep burcu erkeği fena olur heee söylim ben
Bende cok inatçıyımdır ,çok kabuk kinlenir çok çabuk sönerim ve çok kıskancım

Az daha sabir kuzu bekle sonuna kadar simdiden kendini strese sokma
Ah bebeğim allah içini biliyor ya stresim yok anne olucam buna inanıyorım bu ay olmasını dilemiştim cok rabbim nasip etmedi vardır bir bildiği. Yumurtam oldu ve çatladıya buna bile binlercekez şükrettim. Çok şükür bunu nasip eden rabbim zaten pes etme dedi bana

Oy Allah bağışlasınn akrep burcu erkeği fena olur heee söylim ben
Bende cok inatçıyımdır ,çok kabuk kinlenir çok çabuk sönerim ve çok kıskancım
Ayy evet öyle diyorlar işimiz var daha şimdiden böyleyse kıskançlık yok tabi daha bilmiyor kardesi olunca anlicaz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…