- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Az daha sabir kuzu bekle sonuna kadar simdiden kendini strese sokmaPcos var 10 kasımda söktürücü ile adet görüp letu basladık 22 sinde sağda 2 tane catlamaj üzere yumurtam vardı. 30 unda progestron 16,5 cıktı doktor cok iyi çatlamıs dedi öyle yani bugünde erken gebelik basta cok hafif cizgi vardı sonra göremedim. 10 aralık denebilir bata yani
Ayy ne çok şey olmuş geçmiş olsun diş ağrısı ve diş ile ilgili olaylardan nefret ediyorum aynı olay geçen yıl benim başıma geldi diş etinde kist oluştu ne yemek yedim ne ağrıdan durabildim biraz antibiyotik kullanıp hemen ameliyat oldum çektiler dişi orayı da patlatıp dikti çektiğim acıyı bana sor inşallah işlerini bitir dön buraya mutlu oldum yine de ismini görünce çoğu kullanıcı yok o yüzden
Senden çok umutluyum insallah hakkında hayırlısı olur güzel arkadaşımKızlar kan verdim 2 saat sonra açıklanacak
Sağol kuzum benim inşallahSenden çok umutluyum insallah hakkında hayırlısı olur güzel arkadaşım
Burcun ne kuzum bence bu topikte sabirsiz olmayan yokturSağol kuzum benim inşallahDoktorum benle dalga geçti biz normalde 48 saatte bir alıyoruz naptın sen ya diyor eşimede cok sabırsız diyomuş
AkrepBurcun ne kuzum bence bu topikte sabirsiz olmayan yoktur
Sende çok inatçı misin oğlum da akrep bir sinir bir inatçılık bir iş canlılık anlatamam sana henüz 3 yaşında kendileri
Oy Allah bağışlasınnSende çok inatçı misin oğlum da akrep bir sinir bir inatçılık bir iş canlılık anlatamam sana henüz 3 yaşında kendileri
Bende çok umutluyummKızlar kan verdim 2 saat sonra açıklanacak
Kızlar kan verdim 2 saat sonra açıklanacak
Ah bebeğim allah içini biliyor ya stresim yok anne olucam buna inanıyorım bu ay olmasını dilemiştim cok rabbim nasip etmedi vardır bir bildiği. Yumurtam oldu ve çatladıya buna bile binlercekez şükrettim. Çok şükür bunu nasip eden rabbim zaten pes etme dedi banaAz daha sabir kuzu bekle sonuna kadar simdiden kendini strese sokma
Ayy evet öyle diyorlar işimiz var daha şimdiden böyleyseOy Allah bağışlasınnakrep burcu erkeği fena olur heee söylim ben
Bende cok inatçıyımdır ,çok kabuk kinlenir çok çabuk sönerim ve çok kıskancım
Bu topik işine girelim ama ay ay gezmeyelimhummy beybitom bana sorarsan pcosluyum diyorsun ver kanı için rahat etsin en azından yoluna bakarsın kuzum diğer bütün aylar bizim hatta 2022 bizim üzülmek yok
Bende de gaz var ve karnim davul gibi.bu bir belirtimiEvet bendede var canim regl olcak gibi ama daha degisik tabi gazda cok bende ya
Benimde öyleydi ama malesef negatif benimBende de gaz var ve karnim davul gibi.bu bir belirtimi
Aslında bitene vardi 2022 gebelik düşünenler diye ama çok aktif değildi galiba bi bakayım ona etiketlerim seniBu topik işine girelim ama ay ay gezmeyelim
Aaay deme ben cok korkarım istifra etmektenOlur olur eminim ondan ama erken simdi hemen olmasin kiz ben oglumda 8 ay istirfa ettim anami aglatti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?